Време ни е за промяна № 72

• 14 947
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
ай стига де. до ся съм яздила кучето за общото благо. ошантави се горкото - а на орлов мост, а на парламента, аде после репете.

# 61
  • София
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm75

айде и аз да намажа покрай виката Wink
 че нали и аз днес се цаних за облагите

вико айде починете малко с дзверо стига толкоз за днес, утре пак

# 62
днеска си заявих и подготовка на ценните книжа, че да мога да се включа пак на фондовата борса. надам се да ги взема на 28-ми като ида. дано ги оползотворя, а да не се наложи да ги фърлям. а може и да ги подаря на някого

# 63
  • София
Лека нощ!  Tired

# 64
  • Sofia
Ама да, мъжете са къде по страхливи и лабилни от нас. Онзи ден като бях при зъбарката един припадна, че ще му вадят зъб. Абе гледам аз, че стола е като легло опънат и се чудя защо му правят зъбите легнал, а той колабирал милият.

Стига Вико, че то и за премиера почивка си трябва  Peace И за неговият кон (куче) Буцефал

# 65
мойто транспортно средство е Буцефалина. много моля

# 66
и от мене лека нощ и хубави сънища. отивам да сънувам как превземаме властта

# 67
  • София
лика нощ момичета сладки сънища  bouquet

# 68
  • Sofia
Лека ви нощ, момичета.

Вико, сори че обърках пола на Буцефалина. То нямаше да е как иначе, ние мъже в правителството няма да имаме  Laughing

# 69
  • София
кви мъже бе маскче ще вземат да объркат нещо Laughing

# 70
  • Sofia
кви мъже бе маскче ще вземат да объркат нещо Laughing

Абсолютно съм съгласна  Laughing

# 71
  • София
лека нощ момичета, че утре ме чака голямо търчане и няма да съм в офиса, така че вечерта ще ви чета. Hug Hug Hug

# 72
  Animal Snail  Animal Snail  Animal Snail  Animal Snail clean clean
Добър вечер. Охлю бохлю да се довлачи най-накрая.

# 73
Не мога да ви изчета 2 часа ...не сте оставили празен министерски стол ,ама и на мен ще ми е по-уютно на по-закътано местенце -агенциика -например Агенция за защита на конкуренцията - ще налагам строги глоби на другите " бързо оборотни теми " ,неразрешени сливания и пълни с вода щастливи кокошки  . Надявам се утре да мога да се включа в по-нормално време . Колкото за цените в Надежда - има доста да гони тези във Владимиров . Там за добър ден олеквах със 100лв . Имах още за много неща да пиша , ама то от толкова много теми си забравих мисълта ....Лека нощ на всички и усмихнат утрешен ден

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 00:44 от buzzbe

# 74
  • софия
Малее, след последния ми пост в 11 часа отворих прозореца да се проветри и легнах да гледам филм, току що се събуждам и съм се вкочанила от студ  ooooh! ooooh! ooooh!
дано не се разболея

Общи условия

Активация на акаунт