Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 395
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Изпрах си четките за лице на Мак и нещо не ми харесва как бухнаха, какво им се слагаше маска или балсам и да ги плакна ли пак или така сухи да ги мажа, имам и разни масла за коса, дали да пробвам с тях  newsm78

# 421
  • в 1001-та нощ
Благодаря за милите думи, Момичета   bouquet

Червилото е "двукомпонентно" - за база - MAC Viva Glam Nicki 2 - идеята ми беше за млечно - лилава база - и отгоре едно на Avon, което насища с по-тъмен цвят Heart Eyes много обичам да си правя коктейли червила  bowuu според нуждата от конкертен нюанс  Blush Heart Eyes

# 422
spring139, всеки разбира по различен начин ежедневния грим.
За актуалните цветове нищо не мога да кажа - за мен гримът трябва да се връзва с дрехите и човек да се възприема и харесва с тези цветове  Simple Smile
Австрийките през деня ако са гримирани са предимно със спирала и евентуално сив или кафяв молив - за тях това е ежедневен грим. Аз харесвам да има и сенки, но по-светли и по възможност да не са прекалено лъскави. За червило  много харесвам и предимно нося Rouge Coco Shine на Chanel. За мен тези червила са божествени за през деня - хидратират устните, подчертават ги, но не се натрапват и набиват на очи.

Le Soleil*, благодаря!   bouquet Но твоите светли очи също много ми харесва розово  Heart Eyes
Аз много си го обичам този цвят!  Mr. Green Blush

Ледената кралица, моите очи са по-различни от твоите и не бих се наела да ти давам съвети, но и на мен не ми харесва това, че си качила сенките толкова близо до веждите

a.l.e.n.a, коя е сянката на Inglot?
Аз много искам да си купя Inglot Shine 46  Mr. Green, но мързелът ми да отида до Inglot все още е по-силен от желанието да я притежавам  Embarassed Rolling Eyes

# 423
  • В центъра на Вселената...
Гледам, че сте говорили за Фестивала на красотата на Кристиан оф Рома в Пловдив. Миналата година бях там. Главно се продават продукти за коса и оборудване за фризьорски салони. Има тук-таме щандове с грим и четки. Щанда на Инглот си присъства. Освен да направим една сбирка там, хем може погледаме конкурса за грим, който ще се проведе на 23 март Crazy Тази година темата е "Ангели и демони"....

# 424
Алена, моля те, провери точния номер на розовата сянка на Инглот, която ползваш на подвижния клепач ( с която беше и на срещата)!  Praynig Ако е същата като моята, просто никога повече няма да стъпя в инглот.  Днес трупах, трупах, трупай от нея и едваааааам докарах някакъв цвят различен от нюд, който обаче с абсолютна сигурност не е розово!  Crossing Arms По-скоро мнооого бледо прасковено. Хубаво е, харесва м8и, но аз искам розово!  Crossing Arms

B&C това розово е твоя цвят! Страхотно ти отива!  Heart Eyes

# 425
  • В една слънчева къща...
Аленка, B&C, НогУ сте красиви пък Simple Smile
Ледената кралица, и на мен ми харесва гримът ти, но тъй като веждите са ми болна тема /поради липсата на такива  Laughing/, бих ги пипнала твоите. И както са казали вече момичетата - изсветлявай нагоре, сложи хайлайт под веждата.
Скрит текст:
Позволих си да направя една корекция на шоп-а, за да ти покажа как според мен изглежда по-добре. Надявам се, да не ми се обидиш   bouquet

Веднага ще я изтрия, ако не желаеш да я има тук  Peace

# 426
  • Sofia
Ледената кралица, няма да повтарям момичетата преди мен, съгласна съм с тях, само ще добавя някои неща:
- не само клепачът, а формата на очите ти е с външен ъгъл леко надолу, което бих коригирала с кафяв молив във водната линия - това ще 'свие' долния клепач и мноого тънка опушена линия под миглите. Колкото по-дебело, толкова по-паднали очи се получават.
-за горния клепач - молив или по-тъмни сенки от средата на клепача към края и изтеглени малко върху костта, за да се повдигне оптически външния край на окото. Във вътрешния ъгъл - по-светли сенки и не ги качвай много нагоре, търсим промяна в наклона на цялото око .
- веждите бих сресала нагоре, вместо както е на снимките надолу ,  също за повдигащ клепачите ефект.

# 427
tany3dj, страхотно си се справила с фотошопа!  Shocked Crazy  Heart Eyes
Ех да можех и аз така!  Mr. Green

# 428
  • София, Лагера
Ледената кралица, според мен и самия цвят изиграва своята роля за "болния вид". На много хора не отива. Очите изглеждат уморени. Защо не пробваш с кафяво, а ако сложиш и повече светло във вътрешния ъгъл и под нуждата, както са те посъветвали момичетата по-горе, резултатът ще бъде впечатляващ!  Peace Simple Smile

# 429
  • Sofia
Ледената кралица, според мен и самия цвят изиграва своята роля за "болния вид". На много хора не отива. Очите изглеждат уморени. Защо не пробваш с кафяво, а ако сложиш и повече светло във вътрешния ъгъл и под нуждата, както са те посъветвали момичетата по-горе, резултатът ще бъде впечатляващ!  Peace Simple Smile

Къдее?  Joy

# 430
  • София, Лагера
Ледената кралица, според мен и самия цвят изиграва своята роля за "болния вид". На много хора не отива. Очите изглеждат уморени. Защо не пробваш с кафяво, а ако сложиш и повече светло във вътрешния ъгъл и под веждата, както са те посъветвали момичетата по-горе, резултатът ще бъде впечатляващ!  Peace Simple Smile

Къдее?  Joy
"веждата"  Laughing ах, този автоматичен редактор + недоглеждане  Joy

# 431
  • Пловдив
Ледената кралица не мисли, че моето мнение е на специалист, но бих те посъветвала да не слагаш основния цвят на сенките, в случая лилаво чак до веждата. Когато се ползва един цвят за сенки, най-добре е да е само на подвижния клепач и може би малко по-нагоре върху началото на костта. Освен това цветът, койт оси избрала не стои добре, нанесен върху цялата област, защото напомня на нюанса на ударено око, поморавяло. Пробвай да сложиш само върху клепача и леко блендирай към костта.

Виж тук мацката как е сложила сенките - http://www.thehollywoodheels.com/2011_06_01_archive.html

Скрит текст:
Благодаря!  bouquet
На този грим трябва да има 2 цвята, но с допотопния апарат, който имам, нищо не е излязло Rolling Eyes
Винаги се чудя колко точно нагоре към веждите да издърпам цвета заради този паднал клепач. Ще пробвам по показания от теб начин Peace

Ледената кралица,клепачите са ми 1 към 1 като твоите.Най-много ми харесва да опушвам молив само в края на окото,или нюд сенки с очна линия,като линията започвам от средата на окото и опашчицата рисувам върху падналия клепач.На мен ми харесва как си се гримирала,специално при мен този цвят ме прави уморена.Харесва ми  bouquet
Мерси!  bouquet
С очната линия още не сме се сприятелили изобщо, все още се уча на основните техники, но ще стигна и до нея и непременно ще пробвам и твоята идея. Hug

Привет красавици! Simple Smile
Поздрави от снежно Пампорово! Hug

Ледената кралица дублирането на пост няма да доведе до повече внимание тук. Wink
Всичко се чете тук и никой нищо не подминава, но и никой не е длъжен с нищо на никого и назидателен тон няма място тук. Само толерантността.
Извинявам се, ако съм прозвучала назидателно. Rolling Eyes Ни най-малко не съм имала такова намерение, защото отдавна следя темите ви и съм свидетел каква приятна е атмосферата тук. А дублирането беше само и единствено за да чуя вашите компетентни мнения Peace  bouquet

Гримът показан на снимката изглежда изморен и болен. Точно както аз сега с Т, ако се гримирам Tired.
Липсва ми подчертаването на долният клепач с тъмен молив или очна линия.
Еднакъв цвят особено розово-цикламен на цялата повърхност на клепачите е лоша идея като цяло и ти прави кофти услуга. Цвета е специфичен и аз лично не го ползвам никога, защото винаги ми дава болен и повяхнал вид.
Като техника на нанасяне си се справила чудесно. Има изрязване на извивката, формата всичко си е там. Peace
Това което ти трябва е светлосянка. Светло под веждата за да повдигне падналият клепач. Светло във вътрешният ъгъл на окото за озаряване и тъмен молив на долната линия на клепача или очна линия. Избягвай черно обаче. Линия можеш да нанесеш и с тънка четка и тъмни сенки по линията на долните мигли. Хубаво подчертаване на миглите със спирала.
Чакаме резултат! Hug
Както и по-горе споменах, тук трябва да има 2 цвята на клепача, плюс споменатото от теб изсветляване под веждата, но на снимката просто всичко е излязло едно Sunglasses Явно ще трябва да потренирам и с фотоапарата Mr. Green Благодаря и за твоите ценни съвети и бързо оздравяване! Hug

Ледената кралица, моите очи са по-различни от твоите и не бих се наела да ти давам съвети, но и на мен не ми харесва това, че си качила сенките толкова близо до веждите
Основният ми проблем е това прекалено качване Embarassed Все си мисля, че е недостатъчно и докато се усетя, то станало прекалено Rolling Eyes Благодаря и за твоето мнение!

# 432
  • В една слънчева къща...
за такива като мен си е точно нужда  hahaha
Ноеми  Hug

# 433
  • в 1001-та нощ
Алена, моля те, провери точния номер на розовата сянка на Инглот, която ползваш на подвижния клепач ( с която беше и на срещата)!  Praynig Ако е същата като моята, просто никога повече няма да стъпя в инглот.  Днес трупах, трупах, трупай от нея и едваааааам докарах някакъв цвят различен от нюд, който обаче с абсолютна сигурност не е розово!  Crossing Arms По-скоро мнооого бледо прасковено. Хубаво е, харесва м8и, но аз искам розово!  Crossing Arms

B&C това розово е твоя цвят! Страхотно ти отива!  Heart Eyes

специално ще погледна довечера и другия път ще нося и палитрата и моята база и четката  bowuu

В козметичните похождения съм се похвалила, че е DS 488, а гледам, че и Жаки го има  Rolling Eyes не знам тя как го ползва, но ще погледна дали е то  Peace

Мисля, че го взех по неин съвет и ти го поиска и взех и за мен и за теб (ако си спомняш), затова предполагам, че са еднакви  Blush

Цветът изпъква, когато над него сложа тъмен цвят (на костта - знам, че на обичаш думата, но  Confused ) , ако сложа само розовото - се губи Blush мога да видя дали имам такива снимки  newsm78

Пробвай над него да сложиш тъмно  Rolling Eyes

Моята база е телесна, може би това дава и по-наситен цвят  Rolling Eyes Мога да пробвам и с бяла база - да видя как ще е, а вероятно над розово тату  ще е пак хубаво  Rolling Eyes

# 434
Temptalia  е пуснала снимки от Оскарите - прави ми впечатление, че всички на снимките са гримирани изключително незабележимо, имат много естествен вид, харесват ми.

Да, аз гледах (по btv cinema даваха директно и червения килим, и церемонията) и всички бяха много елегантни.
Нищо прекалено, нищо излишно.
Разкошни рокли на Диор, Валентино, Прада и т.н., малко или повече брилянти и много естествен грим и непринудени прически.

В едно директно шоу всичко се вижда, защото няма специално подбрани ъгли за заснемане и редакции:)))

Общи условия

Активация на акаунт