Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 404
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • В къЩи.
*Л-и-я* влюбена съм в него...

Благодаря ти. Hug
Изглежда точно каквото търся, последните 1-2седмици кожата ми се изсуши доста...
Дано само да има светъл цвят със жълт подтон,че повечето светли са все розови. Tired

# 406
  • в 1001-та нощ
Дами, днес си взех първата очна линия,спрях се на Г.Р. тип маркер с идеята с нея да се науча,и ако успея ще си взема нещо по добро.Питането ми е  следното -ако пробвам да опуша окото с молив и отгоре сложа тънка очна линия прието ли е или не трябва да има опушване след като се слага очна линия? Blush

не бих казала, че има правило, действаш с всички средства - както ти е удобно и да стане хубаво  bowuu

# 407
Здравейте! Не съм активна в темата, но редовно я чета. Тук наистина човек може да открие много идеи за всичко, което се отнася до гримирането и подбора на подходящи продукти. Много ще се радвам, ако споделите идеи за ежедневен грим, който да не е много натрапчив и да бъде в актуална цветова гама. Аз съм с кафяви очи, кожата ми клони към тъмна, но не съвсем. Благодаря ви предварително!

# 408
  • Отвъд алеята зад шкафа
Temptalia  е пуснала снимки от Оскарите - прави ми впечатление, че всички на снимките са гримирани изключително незабележимо, имат много естествен вид, харесват ми.

# 409
Е, то на онези пищни рокли, ако и грима е по-тежък ще стане прекалено  Crazy Като видях някои от роклите, то и някаква прическа да си направиш към нея, пак ще дойде прекалено  Wink

# 410
  • София
Според мен обаче при снимките при Темпталия са много "убити" цветовете. Никой няма цвят на лицето си, няма руж, контур, което не е така. Дори Адел, която използва доста контур/бронзър, изглежда едноцветна  Peace

# 411
  • в 1001-та нощ
Днес за 1 път ползваш смашбокс палитрата ружове и хайлайтъри и т.н., матовото - много ми хареса - показвам

исках да ползвам новата приказна сянка на инглот, но не можах да я намеря  Cry дано не е докопана от Малкия принц  Sad вече виждам как се нося към Инглот за втора  Confused

# 412
  • София
Да се похваля с една страхотна покупка от събота- тройка сенки на Seventeen от новата серия:

Страхотни, покривни и наситени с хайлатер за разкош, който консултантката ми каза, че може и да се ползва за скулите:
Скрит текст:

С този телефон изобщо не мога да им хвана красотата  Crossing Arms

a.l.e.n.a - страхотно, кое е червилото?

# 413
  Любимите ми цветове!  Heart Eyes Mr. Green Laughing

# 414
B & C, има защо да са ти любими, стоят ти прекрасно тези цветове!

# 415
  • Стара Загора
Аленка, да позная ли, че си Английското червило (No7)?  Mr. Green Laughing

Днес ми пристигнаха пролетните метеорити, голямо чакане беше. Сън не спах. Joy
Много са блестящи. Crazy Като отворих кутията панделката на пуха беше покрита в милион розовобели блясъци.  Joy

# 416
  • Пловдив
Отдавна ви чета, но не смея да се включвам в дискусиите ви, защото се чувствам напълно некомпетентна. Embarassed Но пък попивам знания и идеи от великолепните гримове, които показвате Hug

Alena, както винаги страхотен грим - нежно, красиво, галещо сетивата!  bouquet

B & C - прекрасно, много деликатни цветове! Hug

Онзи ден ми дойде куража и постнах един мой грим тук, но в хаоса на положителните ви емоции от срещата, питането ми мина назад в страниците Hug Днес ще нахалствам отново и искам да чуя вашите коментари, забележки и съвети относно начина, по който (се опитвам да) се гримирам - имам паднал клепач и е доста трудно (поне според мен). Приемам всякакви критики и идеи как да подобря техниката си. Rolling Eyes :

Скрит текст:

# 417
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ледената кралица не мисли, че моето мнение е на специалист, но бих те посъветвала да не слагаш основния цвят на сенките, в случая лилаво чак до веждата. Когато се ползва един цвят за сенки, най-добре е да е само на подвижния клепач и може би малко по-нагоре върху началото на костта. Освен това цветът, койт оси избрала не стои добре, нанесен върху цялата област, защото напомня на нюанса на ударено око, поморавяло. Пробвай да сложиш само върху клепача и леко блендирай към костта.

Виж тук мацката как е сложила сенките - http://www.thehollywoodheels.com/2011_06_01_archive.html

# 418
Ледената кралица,клепачите са ми 1 към 1 като твоите.Най-много ми харесва да опушвам молив само в края на окото,или нюд сенки с очна линия,като линията започвам от средата на окото и опашчицата рисувам върху падналия клепач.На мен ми харесва как си се гримирала,специално при мен този цвят ме прави уморена.Харесва ми  bouquet

# 419
  • София
Привет красавици! Simple Smile
Поздрави от снежно Пампорово! Hug

Ледената кралица дублирането на пост няма да доведе до повече внимание тук. Wink
Всичко се чете тук и никой нищо не подминава, но и никой не е длъжен с нищо на никого и назидателен тон няма място тук. Само толерантността.

Гримът показан на снимката изглежда изморен и болен. Точно както аз сега с Т, ако се гримирам Tired.
Липсва ми подчертаването на долният клепач с тъмен молив или очна линия.
Еднакъв цвят особено розово-цикламен на цялата повърхност на клепачите е лоша идея като цяло и ти прави кофти услуга. Цвета е специфичен и аз лично не го ползвам никога, защото винаги ми дава болен и повяхнал вид.
Като техника на нанасяне си се справила чудесно. Има изрязване на извивката, формата всичко си е там. Peace
Това което ти трябва е светлосянка. Светло под веждата за да повдигне падналият клепач. Светло във вътрешният ъгъл на окото за озаряване и тъмен молив на долната линия на клепача или очна линия. Избягвай черно обаче. Линия можеш да нанесеш и с тънка четка и тъмни сенки по линията на долните мигли. Хубаво подчертаване на миглите със спирала.
Чакаме резултат! Hug

Епона, синият грим показан преди 100х страници е умопомрачително красив! Crazy
Синьото е УД, нали? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт