Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 440
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Много готина среща! Страшно хубави неща видях, обзаведох се с блестящия брокат на pupa, като на Алена!  Heart Eyes Но много страдам за розовата pupa  на Ел, няма такава красота !  Blush Blush Blush

# 331
А опитвала ли си да изтегляш тъмната сянка малко повече навън и встрани, към края на веждите, и ако да, как ти стои?
Преди време a.l.e.n.a ми беше дала същото предложение, но при мен частта под веждите е сплескана и ако изтегля тъмния цвят повече, то тогава тази част ще изглежда още по-сплескано.
Умишлено не изтеглям тъмния цвят в страни и нагоре защото освен заради формата на очите ми и гримът започва да изглежда по-силен и вечерен, а аз с този грим ходих в парка с детето за да се пързаля и не върви да си направя прекалено силен грим.  Wink

B & C,кои са цветовете?
Цветовете са Frosted Lila, Luxor и Hunter Green + Emerald City на NYX

Най-красивият и любим цвят, който имам на NYX е Baby Blue  Heart Eyes Много исках да си купя и Baby Pink Laughing, но такъв не се предлагаше  Rolling Eyes
При мен продуктите на NYX се продават в Douglas, но изборът е много малък и една голяма част от техните неща ги няма и могат да се поръчат само от Интернет страницата им, а на мен хич не ми се поръчва от Интернет  Rolling Eyes

# 332
  • Пловдив
Намерих клипче как най лесно да се сложи бронзер на лицето.На който му е интесерсно може да погледне Peace
http://www.youtube.com/watch?v=zWPPbRkK2YE

# 333
  • в 1001-та нощ
Много готина среща! Страшно хубави неща видях, обзаведох се с блестящия брокат на pupa, като на Алена!  Heart Eyes Но много страдам за розовата pupa  на Ел, няма такава красота !  Blush Blush Blush

сребро или злато  Rolling Eyes колко лв?  Rolling Eyes

# 334
Отново много хубава и зареждаща среща,на много готино място благодарение на Адри!
Естествено имаше много красоти,но най-много искам триото руж,бронзър и хайлайтър на Слийк  Heart Eyes

Пробвах си пигментчето,с което се сдобих на срещата и много ми хареса,Nude на NYX.

# 335
troncheva
мисля че си се справила много добре, въпреки че не харесвам изчистени краища с изключение на арабския, но това не е грешка, а въпрос на вкус.
Единствената ми забележка ако ме питаш, голото око отвън сенките, такъв лъскав грим лично за мен трябва да легне на матова основа върху цялото око.

# 336
  • в 1001-та нощ
Отново много хубава и зареждаща среща,на много готино място благодарение на Адри!
Естествено имаше много красоти,но най-много искам триото руж,бронзър и хайлайтър на Слийк  Heart Eyes

Пробвах си пигментчето,с което се сдобих на срещата и много ми хареса,Nude на NYX.

о, да  Blush триото (ако и ти имаш предвид това на Ел)  е божествено  Blush Heart Eyes  bouquet

# 337
Благодаря за милите думи  Heart Eyes г-жа Стихийно бедствие грима го направих доста бързо и съм забравила да сложа по-светло под веждата  Embarassed  а и използвам козметика от ниския клас понеже нямам възможност за по-качествена козметика живея на място където безработицата е голям процент и ми предстои бал надявам се за напред да се сдобия с козметика поне от среден клас.Много се радвам на всички прекрасни сте чета ви всеки ден,дори да не пиша често чета от-до.
Извинявам се за дългия пост  Hug  bouquet

# 338

сребро или злато  Rolling Eyes колко лв?  Rolling Eyes
И двете  Mr. Green за 12 лв всяко  Peace

# 339
  • в 1001-та нощ
 Party Joy hahaha как можах да си помисля, че ще се минеш само с 1 бр  Heart Eyes Laughing

# 340
Момичета ходи ли някой от вас на този фестивал и какво всъщност да очаквам ако отида.
Ако някой ходил може ли да очакваме сериозни марки да се представят на фестивала.
Много ми се иска да подновя четките си и не само тях и се чудя дали да го чакам тоя фестивал или да си поръчвам от нета.
http://www.fair.bg/bg/events/italian-style.htm

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 20:04 от г-жа Стихийно бедствие

# 341
  • София/Бургас
Благодаря мили дами!
Ще погледна предложенията Ви!
 newsm51 smile3525

Lemy, отговорих ти на ЛС.

Пупа в Блик ли се продаваха ?

# 342
  • София/Горна Оряховица
kopche,  Joy
Аз пък не притежавам метеорити (може би съм единствена тук  Mr. Green) и някак дори не ме блазнят  Thinking Извън миризмата.

Две сме, две  Mr. Green .
Впрочем, надявам се, че думите ми за паунчето не те обидиха, ама като му видях прекрасното оперение се сетих баш за грим и за тебе - това са си точно твоите цветове. И тогава ми хрумна идеята да изпробвам нещо такова, но куцах откъм зелено  Blush .

Сега един оф-топик:
Аз съм пълен олигофрен  ooooh! . Съвсем изключих, че днес е срещата. Благоверния ме врънка цяла сутрин да ходим да пазаруваме, аз му обяснявам, че имам планове, ама не помня какви, той ме гледа странно.
Осени ме фактът, че днес беше срещата към 16 и нещо в Кауфланд  ooooh! .

Огромно извинете   bouquet . И ако искате - утре може да повторим  hahaha .

# 343
  • Пловдив
Момичета ходи ли някой от вас на този фестивал и какво всъщност да очаквам ако отида.
Ако някой ходил може ли да очакваме сериозни марки да се представят на фестивала.
Много ми се иска да подновя четките си и не само тях и се чудя дали да го чакам тоя фестивал или да си поръчвам от нета.
http://www.fair.bg/bg/events/italian-style.htm

Фестивала е на пловдивска фирма вносител на продукти за коса,и почти всички фирми който участват на изложението предлагат продукти за коса, четки за грим до сега не съм видяла  Peace

# 344
Алена, да, коледната, Riverie-то.  Mr. Green Дебело насложена ми беше перфектна за целта!  Peace

Иначе ето гримът на очите, специално даже станах по-рано, за да имам време да го натъманя. Но на снимката нещо не е излязъл баш...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт