Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 426
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
много хубаво е станало  Heart Eyes

къде ще бъде този фестивал newsm78

# 346
Много готина среща! Страшно хубави неща видях, обзаведох се с блестящия брокат на pupa, като на Алена!  Heart Eyes Но много страдам за розовата pupa  на Ел, няма такава красота !  Blush Blush Blush

Е, ние сме изкупили брокатите в онзи Блик  Mr. Green И аз отидох да търся брокатите и розовата красота на Ел. Купих си сребристите, те ми харесаха много  Heart Eyes Адри и тя искаше да си вземе сребро, но за жалост за нея нямаше  Tired

И аз изкарах страхотно, както винаги  Hug Обичам ги тези срещи  Party Такива блестящи красоти видях, че ми се зави свят  Crazy А всички дами бяха наистина зашеметяващо красиви. Много съм щастлива, че се запознах и с още лица от темичката  Hug
Адри, ще ми напишеш ли кои бяха имената от прахообразните пигменти на онова убийствено черно със златисти блещулки и на тъмно синьото  Heart Eyes Бордото и то е страхотно, но вече събрах 2-3 варианта и още един ще ми дойде множко  Crazy
Ел, много, много, те моля да ми напишеш точното име на онова красиво розово нещо на Пупа  Praynig  Hug Ще ги питам дали въобще още го имат и дали могат да ми предложат нещо подобно. Днес гледах в Блик, но нямаше нико, коеот дори да се доближава до онази красота  Heart Eyes
След срещата Адри беше така добра да ни покаже освен Блик и още един козметичен капан - Конкорд  Mr. Green Много ми хареса щендера на Севънтийн там и мисля след следващата среща да мина и да си взема 1-2 сенки  Flutter

# 347
  • Пловдив
много хубаво е станало  Heart Eyes

къде ще бъде този фестивал newsm78
Аленка,в Пловдив е- лично мое мнение - не си заслужава,с всяка изминала година все по малко фирми и все по големи разпънати площи с продукти на фирмата организатор Peace

# 348
Благодаря мили дами!
Ще погледна предложенията Ви!
 newsm51 smile3525

Lemy, отговорих ти на ЛС.

Пупа в Блик ли се продаваха ?
Да в Блик. Червилата Мис Пупа са наистина в голям избор и много тоналности.

Малви, на скулите ми блестеше естествено Лайскапада! Heart Eyes

Епона и Ниана ги чаках на среща, следващия път задължително! Hug

# 349
densi, много исках да дойда, но изненадващо в моя клас на състезанието имаше над 50 човека и беше какафония. Надявам се следващия месец да имам възможност - голям мерак ми е.

# 350
И на мен ми допада идеята за среща, малко съм смут, но  пък компанията ще е много приятна Heart Eyes Местенцето също, видях, много уютно!

Хубави гримчета сте показали, Епона, много ти отива, кои са продуктите?

# 351
  • София
Момичета, изкарах страхотно! Благодаря Ви Hug
Всички бяхте страхотни Simple Smile)
Ел, не можах да се нагледам на грима ти. Беше супер и хайлайтера.. Ох.. много красоти пак видях..
И на мен тройката на Слийк ми е в уиш листата вече. Много ми хареса.
Нямам търпение вече за другата..

А и Ноеми супер шапка  Peace

# 352
Здравейте момичета...Искам да се срещна с вас!!!Май бях попитала назад някъде в темата,но никой не ми каза нищо Sad

# 353
  • София
Мими, като се организираме пак задължително ще пишем  Flutter

# 354
armira така ли?
Аз що тогава седя и чакам тОз панаир, фризьорката ме подведе, каза ми че освен разни работи за коса има много фирми за грим.

# 355
Мими, като се организираме пак задължително ще пишем  Flutter

Ехее супер много се радвам и благодаря за,което... :*
mis_val
здравей можеш да си закупиш много хубаво черно и от скъпите марки както казваш ти...Ако умееш да слагаш пигмент мисля че черният на INGLOT ще ти допадне много...А идеята за тетрадка в която да се записва е много добра и май и аз ще започна така...Има много козметика в тази тема която момичетата препоръчват и мисля да следвам твоя пример и идея....

# 356
Ниана, продуктите са фантазията на шанел и сивата и черната сянка от smoked палитрата на UD + автоматичния черен молив на шанел + герленската спирала. Революционното за мен беше, че не ползвах апликатор, а обикновено си правя почти целия грим с такъв. Но определено с четикте си е по-прецизно и възнамерявам повечко да потренирам.

# 357
  • Пловдив
armira така ли?
Аз що тогава седя и чакам тОз панаир, фризьорката ме подведе, каза ми че освен разни работи за коса има много фирми за грим.
Скрит текст:
Последният път като ходих освен фирми за коса имаше една за лакове за нокти и две за стоманени бижута който никак не ми се вързаха на идеята за изложение за коса  Peace
Ако имаш време отиди и разгледай,имай в предвид,че всички фирми продават с цени на дребно Peace

# 358
Сега разгледах фирми участници в панаира за 2012, виждам че имало доста фирми за грим и аксесоари за грим.
Ето например ако говорим за четки
http://kentbrushes.com/shopexd.asp?id=87&catid=46
http://ofracosmetics.com/brushsets.aspx
Някога са ме гримирали с козметиката на Офра.

# 359
  • в 1001-та нощ
сега вече специално погледнах - миналата година са излагали вносителите на Lovie, Инглот и КЕНТ (четките)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт