Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 280
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И във Варна в Инглот са ужасно наклепани. Гримьорката пък само като я видя и ми се отщява от гримове. Ако трябва да им подражавам на тези значи изобщо да не отида на интервю. Не че има такава опасност.  Mr. Green
Имам позната работеща в Инглот, длъжни са да са със силен грим Peace

# 661
Скрит текст:
Страхотни змийски обувкииии! Сори за офф-а.

Бих се гримирала силно на работа, така както се гримирам и вечерта. Лошото е, че работната обстановка не ми го позволява.  Tired Трябва да съм максимално семпла, консервативна. Работя в банковата сфера.

# 662
  • София

Бих се гримирала силно на работа, така както се гримирам и вечерта. Лошото е, че работната обстановка не ми го позволява.  Tired Трябва да съм максимално семпла, консервативна. Работя в банковата сфера.
+1
Аз съм във финансовата сфера и трябва да съм максимално обрана, не мога да си позволя никакви волности Tired

# 663
  • варна
Благодаря на всички,които се отзоваха с отговор на въпроса ми за нерамазващ се молив за горната водна линия.Пробвах с коол(кохл)Герлен,но не ми се получи...С водоустийчивия на Манхатън не мръдна 12 часа!
Сложих го от средата на окото към края.Отгоре пак от средата със скосена четка очна линия от черни сенки,извих миглите и напластих сериозно спирала в края.
Много ви благодаря,защото аз моливи почти не ползвам и дори не знаех,че има водоустойчиви Embarassed
Е,да си призная,че откакто ви чета се сдобих с метеорити,хайлайтъри,коол(кохл) и други красотички. Laughing

# 664
  • В къЩи.
...С водоустийчивия на Манхатън не мръдна 12 часа!

Супер,покажи кой точно е молива. Praynig

# 665
И във Варна в Инглот са ужасно наклепани. Гримьорката пък само като я видя и ми се отщява от гримове. Ако трябва да им подражавам на тези значи изобщо да не отида на интервю. Не че има такава опасност.  Mr. Green
Имам позната работеща в Инглот, длъжни са да са със силен грим Peace

Нищо против силния грим нямам, още повече за работещи на такова място. Техният грим обаче е ужасен, затова споменах и гримьорката.  Peace Там има и едно момиче, което явно не желае да се вписва в рамката и видимо не е гримирана от същото лице.
На мене специално по никакъв начин не ми влияе гримът на консултанките. Ако искат с пера да се кичат или изобщо да не се гримират - все тая. Аз знам за какво влизам в магазина и няма как да ми повлияят нито с визия, нито със съвети от рода на "Това е страхотно" или "Това много отива на онова". Ако могат да дадат информация за съставките - добре, и това е оптималното, което очаквам от тях. Разговорът около грима им беше за друго.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 23:32 от Анонимен

# 666
# 667
  • в 1001-та нощ
аз сътворих двата змийски грима, разбира се не се движих по план и са различни от замисъла, а и не ми харесват особено, но на олимпийския принцип - ще ги пусна  bowuu

# 668
Здравейте,не знам дали е за тук въпроса ми,ако не моля модератор да го премести.Искам да си купя сенки Нейкед на Ърбан Декай(така ли се пише Embarassed)Знае ли някой дали мога да ги поръчам от Европа и на каква цена,а ако пък ги предлага български сайт ще е супер.Благодаря!

# 669
  • Отвъд алеята зад шкафа
JACKLIN'S MОM в момента Naked на UD я има в магазин Сефора в The Mall за 78 лв.

# 670
  • в 1001-та нощ
Днес реших да пробвам зелено и бордо, до сега съм пробвала зеленото със сиво, кафяво и два вида лилаво, но сега реших да пробвам бордо хватката - полагане над кафяво, и малко засилих ружа  Blush

# 671
gadamer,аз не съм от София дали мога да поръчам онлайн от някъде?Благодаря ти за бързия отговор Hug

# 672
  • София
gadamer,аз не съм от София дали мога да поръчам онлайн от някъде?Благодаря ти за бързия отговор Hug
Можеш да си я поръчаш от Сефора, ще ти я изпратят по куриер. Има я и в следните Европейски сайтове: http://www.hqhair.com/home.dept  и http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette2/ и http://hairandbeauty.lookfantastic.com/search?asug=&w=naked

# 673
  • Отвъд алеята зад шкафа

Има я и тук (бг сайт)- http://www.usa2bg.com/kozmetika/za-litse/urban-decay-naked-palitra-senki.html обаче е по-скъпа.

# 674
Ох, a.l.e.n.a, от доста време искам да те питам разни неща и все се въздържам, но днес ще си задам въпросите  Blush
1. Червилата ти ми харесват, но се питам - не ти ли е неудобно да ги носиш през деня на работа? Имам предвид, че тези червени и ярки цветове са трудни за носене, все трябва да се проверяват да не са се изтрили, да се подновяват  Crazy Според мен са доста претенциозни и трудни за носене и аз лично ги избягвам, защото не ми се иска да вися в някоя тоалетна или да вадя огледалото през 5 минути и да се проверявам  Crazy
2. Въпрос - На снимката ми харесва как изглеждаш, но си задавам въпроса - Не е ли прекалено да се подчертават и очите и устните, а и на ружа да се набляга?
Преди няколко дни видях едно момиче, което си беше сложило доста руж, но очите и бяха само със спирала, а на устните най-много да имаше балсам. На мен момичето многооо ми хареса  Heart Eyes При нея ружът беше главният акцент и ѝ стоеше страхотно.  Heart Eyes
Виждала съм и ярки червила, но тогава ружът и очите са били дискретни.

Общи условия

Активация на акаунт