Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 264
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Още едно потвърждение за актуалността на "безгримието" е новия филм Ана Каренина. Задължителен е за гледане от всички фенове на Шанел, заради невероятните винтидж бижута, извадени и дадени специално от архивите на марката за снимките на филма.

линк.

# 706
  • София
Малви, голяма красота! Ето едно доказателство как нещо, което не е нюд не седи натрапчиво, а напротив - нежно, финно и напълно премерено  Heart Eyes

Аз на срещата бях с мнооого силен грим, но пък толкова си харесвам тази комбинация  Heart Eyes

# 707
Още едно потвърждение за актуалността на "безгримието" е новия филм Ана Каренина. Задължителен е за гледане от всички фенове на Шанел, заради невероятните винтидж бижута, извадени и дадени специално от архивите на марката за снимките на филма.

Очите ми останаха в грима на Кийра Найтли, даже си направих няколко скрийншота и постоянно пробвам да докарам същия ефект. Имам горе-долу същата "боя" на очите, кожата и косата като нейните и винаги съм си мислела, че точно такова количество и такъв вид грим ми отива най-много.
На тези снимки е малко по-бледо или поне мониторът ми така ги показва. Чудя се кое шанелско червило е с такъв цвят и консистенция.  newsm78

# 708
така без да съм гледала най-много 1 цвят то светлите да се дублира или да има аналог, за тъмните не съм сигурна, аз я взех, след като вече имах нейкид 2  Peace

А ти защо си купи Бейсик? В смисъл усещаше липса на тези цветове в другите Нейкид или просто за кеф  Laughing

Да точно така е матова е. Аз имам нея и Нейкид и си ги ползвам и двете много. Матовата сега в момента повече, защото ми е нова и не мога да и се нарадвам.

Да, да, видях, че е матова, но нали и в Нейкид 2 има и матови цветове, та се чудех дали не са ги "изкарали" просто  Wink Аз всъщност останах с впечатлението, че в Нейкид 2 има доста матови сенки  Rolling Eyes

# 709
  • Отвъд алеята зад шкафа
В Нейкид 2 аз лично забелязах 2 матови цвята, но може и да бъркам.

Аз много си падам по мат, обаче в Нейкид 1 нещо не ми допадат двете матови разцветки, хич не ми пасват.

# 710
  • Перник
Момичета,много ви благодаря  Hug Аз също съм на мнение,че всичко е до себеусещане,вкусове различни,затова е важно човек сам да се харесва  Simple Smile Разбира се,ако средата го изисква,гримът трябва да бъде съобразен  Peace
Помня преди няколко години работих в магазин за цветя...е то като видиш цялата красота там и ти идва вдъхновение за цветни гримове-посред зима се гримирах в ярки тонове,то не бяха цветя и бамбуци в косите,то не беше чудо  Crazy
Ел,гримът на срещата беше върха  Heart Eyes и без да знаех че си ти,щях да те позная  Hug

# 711
Ох, аз с нюд грим приличам на току що изпрана в белина  Sick Не знам как ще се оправям с новитре тенденции  Thinking

По отношение на прабабите -
Скрит текст:
моите са били невероятни жени  - съдейки по снимките - дълги рокли, прически, за грим не мога да кажа, защото са черно-бели снимки и не се разбира, прически,  на много от снимките са на езда, като всичките до една са яздели по "женски" - с прехвърлени крака от едната страна на гърба на коня. Имат уникаааални шапки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и страхотни бижута  Heart Eyes Вс есе каня да сканирам техни снимки и да ги кача в нета, защото са прекрасни. Поне според мен  Blush

Ана Каренина  е божествена (и романа , и филма) - тоалетите са зашеметяващи!  Crazy

Малви - разкошна, както винаги!  Hug

# 712
Имах предвид твоите прапрабаби, тези, които не помниш.

Помня две прабаби и една прапрабаба. Имам и техни снимки.

Страхотно!
Simple Smile)))

Много лично и някак буквално възприе нещата , мила.
Да изясним - всъщност нямах предвид нито една от твоите преки баби.

Израза "нашите баби" обикновено не е конкретен, а визира жените от една нация в един по-отдалечен период от време - 18-19век - началото на 20 век.

За повече по въпроса как са изглеждали нашите и чуждите баби мога да препоръчам литература на лични.

Да допълня, че Анна Каренина не е документален, а художествен филм и че Кайра Найтли е великолепна,
но в действителност рускинята Анна Каренина най-вероятно е била гримирана с много бяло лице, ярко червило и ярък руж .
Баловете са се правили на свещи , светлината доста приглушена, затова гримът е бил доста ярък.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 11:43 от Ara_bella

# 713
Ох, аз с нюд грим приличам на току що изпрана в белина  Sick Не знам как ще се оправям с новитре тенденции  Thinking

По отношение на прабабите -
Скрит текст:
моите са били невероятни жени  - съдейки по снимките - дълги рокли, прически, за грим не мога да кажа, защото са черно-бели снимки и не се разбира, прически,  на много от снимките са на езда, като всичките до една са яздели по "женски" - с прехвърлени крака от едната страна на гърба на коня. Имат уникаааални шапки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и страхотни бижута  Heart Eyes Вс есе каня да сканирам техни снимки и да ги кача в нета, защото са прекрасни. Поне според мен  Blush

Ана Каренина  е божествена (и романа , и филма) - тоалетите са зашеметяващи!  Crazy

Малви - разкошна, както винаги!  Hug

Норе, много ще се радвам да видим тези разкошни ретро снимки  Hug

И аз много харесвам да гледам екранизации на Ана Каренина - всичко във филма е великолепно  Flutter И предишната Ана Каренина със Софи Марсо много ми хареса, а и актрисата е една от любимките ми  Grinning

Малви, супер гримче. На лицето имаш ли от пролетните метеорити? На теб как ти се струват?

# 714
Норе, моля те, сканирай ги!  Praynig Praynig Praynig Praynig
Обожавам да гледам стари снимки!  Grinning
Аз имам много малко снимки на пра баба ми, но имам много на баба ми и обожавам да ги гледам и дори мисля да си ги сложа на стената. Баба ми е била многоооо красива като млада и снимките са разкошни  Heart Eyes

# 715
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз много харесвам книгата, но храня дълбоки предразсъдъци към холивудска екранизация на класически руски роман  Whistling

# 716
  • в 1001-та нощ
Малви, прекрасно  Hug

Jassye  Hug няма проблеми, всеки си има мнение, вкус ..... уважавам чуждите, така както уважавам и своето  bowuu

B & C, подновяването никак не ми е проблем, дори ми е приятно  Blush

# 717
  • София/Горна Оряховица
Аз много харесвам книгата, но храня дълбоки предразсъдъци към холивудска екранизация на класически руски роман  Whistling

И аз така  Blush

Аз съм точно като Аленка - нося си цветове, околните  са свикнали с цветовете по очите ми. Не знам дали така се маскирам и скривам от света и нося силните цветове като предпазна рамка, но така се чувствам спокойна, че изглеждам неотразима.

# 718
  • Стара Загора
gadamer, аз моите не ги съхранявам в хладилник. Стоят в кутии. Лятото понеже от топлото излизат балони при лакиране, се препоръчва 15-20 минути преди това да ги сложиш или само топа/основата.
Дръж ги на хладно и тъмно място, проблем няма да имаш. Аз с 400 + лака как ме виждаш да ги държа в хладилника?  Mr. Green

Аленка, Малвинка - страхотни сте отново!  Peace Hug

Аз също не се съобразявам с тенденциите относно грима. Нося каквото ми харесва и отива. Нюд слагам много често в ежедневието. По-тъмен грим също си позволявам, но по-рядко.

Днес ми пристигнаха няколко нещица.  Crazy

Скрит текст:

Сега очаквам ОЗ пудрата на Есенс. Дано си заслужава.  Crazy

Хубав ден!

# 719
  • Перник
Веси ,имам,да..обаче хич не мога да ги хвана с фотото  Tired а да ти кажа честно и с "око" не мога да ги хвана  Rolling Eyes но това е може би,защото само веднъж минавам през цялото лице,а може и четка да не съм нацелила още,знам ли.Моето лично мнение е,че спокойно мога да мина и без тях (като ефект),но убийте ме,не знам защо много си ги харесвам и не заради ефекта  Blush Чакам с нетърпение следващата лимитка  Blush

Общи условия

Активация на акаунт