БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 72 193
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Извинявам се че нахълтвам в темичката ,но търся нещо и не мога да го открия!
Преди време,може би преди година,едно от момичетата беше публикувало бродирана ножица,която помня че беше за подарък за фризъор.Гобленчето беше само с ножица,черна с много красиви елементи.Друго не мога да си спомня,само това ми е останало в съзнанието!Ако някой се сеща да помага!
И на идея за гоблен за мъж фризъор ще съм благодарна!
Хубав ден!

# 76
  • София / Баня
Ето няколко картички от мен. Другите неща още не са оформени.

Шошка изонита е страхотен, на мен обаче ми се струва труден.

# 77
  • в една мансарда точно под звездите ..........

Дуданка, можеш ли да ми кажеш мънистата колко милиметра е? Защото искам да си поръчам , да бодна едно коте , но не зная кой размер. Благодаря

Не искам да те отказвам, но аз така едно време си купих мъниста т.к. исках да си направя символа Ин и Ян. Не прецених мънистата и не се получи това, което исках.
Иконата на Дуданка е готов комплект или може да е подбирана от Оля / Вишенка/ .
Наистина има магазини в които продават чешките мъниста /8888бг,  Оля също предлага само мъниста /, но подбора им е много тънка работа.
Доколкото съм разбрала чешките мъниста са с най-добро качество. Поне комплектите, които аз съм шила бяха с такива. Те са с еднаква кръгла форма, докато в кинкалерията съм намирала мъниста, които са с различна форма, което изместя шева и реда на подреждане.   

Много точно казано. Но въпpеки всичко pеших да измеpя едно мънисто. Незнам дали пpавилно съм го измеpила, но на дебелина е 1 мм., а на шиpина е 3 мм. Успех!

# 78
  • UK/София

celuFka , чудесна е идеята с гергефа.Bamboo Tiger ми е мечта от години, много го харесвам, но не може да му дойде реда.Кажи ми, моля те, лесно ли се шие?И ако показваш етапи по-често ще е супер!

# 79
  • Бургас
Здравейте момичета!
Извинявам се че нахълтвам в темичката ,но търся нещо и не мога да го открия!
Преди време,може би преди година,едно от момичетата беше публикувало бродирана ножица,която помня че беше за подарък за фризъор.Гобленчето беше само с ножица,черна с много красиви елементи.Друго не мога да си спомня,само това ми е останало в съзнанието!Ако някой се сеща да помага!
И на идея за гоблен за мъж фризъор ще съм благодарна!
Хубав ден!
Аз имам това

# 80
Здравейте момичета!

Бачийска, това стихотворение в началото на темата е невероятно!!!

И РОси123 е това са най-добрите помощници  Mr. Green, моят е младеж черно-бял и любимото ми занимание е да стои до мен на дивана и от време на време като му дойде музата с едно кратко предизвестие надава боен вик и идва в скута ми  #Crazy. Минава през схеми, конци, панама.... Но си го обичам  Heart Eyes.

И за да не спамя само искам да ви покажа готовия Пермин (90-4181), уших го още миналата седмица, но се размотах и не го показах. Заедно с него качвам и етап от другарчето му Simple Smile (90-4180). Върви бързо, понеже го шия с много голямо желание  Party

# 81
Еееее samokovi голям си бързак😏 браво, прекрасни са!

# 82
шошкамошка, много са ти готини картичките!
Скрит текст:
Имаме еднакви лап топи Wink

ania1, много са ти цветни картичките. Може ли схемата на първата картичка с чайника? reanora@abv.bg

# 83
Ba4iiska и Дуданка, благодаря за инфото  smile3525.Намерих един сайт-marabu.bg в него има някаква японска мъниста, тази от 2 мл.има много голямо разнообразие.Иначе тази чешката в 8888 е само 2мл. но няма много цветове.....и затова исках някой, който разбира да ми разясни.
Както и Реа попита, на гоблен с мъниста слага ли се отгоре стъкло  Rolling Eyes
Страхотни сте , скоро и аз ще кача някоя снимка на картичка.

# 84
  • София / Баня
Реа ето ги картичките

http://www.liveinternet.ru/users/cicikore/post227841173/

# 85
Здравейте, момичета!

Надявам се на вашето разбиране и помощ Praynig.

Преди време ми подариха материали за гоблена "Момиче сред ябълки" на фирма "Български гоблен". Каква беше изненадата ми обаче, когато открих, че липсват няколко страници от схемата - № 3, 8, 9, 12 и 16 (което не е никак малко). Започнах да работя по него въпреки това, но се притеснявам, че без нужните страници няма да мога да го завърша скоро.

Дали някоя от вас няма в наличност въпросните страници от схемата, за да ми ги изпрати като файл?
Другият вариант е да пиша по ел. поща на фирмата-виновник за проблема Laughing, но честно казано се съмнявам така дистанционно дали ще се съгласят да ми услужат.

Разчитам на вас.
Ако някой има желание да ми помогне, нека да ми пише на лични, за да му дам електронния си адрес или скайп.
Благодаря!

# 86
  • София
Поне да се запиша, че съвсем ще ви изпусна  Simple Smile
Благодаря за новата страхотна тема!   bouquet И на всички за показаните красоти   bouquet

Да, на гоблен с мъниста се слага стъкло, питах в ателието, където рамкирам моите  Peace

# 87
http://dox.abv.bg/files/listtree?eid=68541520

Оттук  можеш да си го изтеглиш ,Симпатикония , виж дали са всички  Peace

# 88
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Добро утро момичета поздравявам всички за красотите които творите Имам нужда от съвет мисля да щия този говлен и да ме посъветвате на каква панама да го шия Даден е на българска разграфена панама 1-4 но не ми се шие фонЩе стане ли на 14ка с кръстчета или на българска неразграфена през дупка
Скрит текст:

Аз го ших на 14-ка основа меланж розово без фон.

А тук е неоформен, но пък снимката не е толкова качествена

Имам два гоблена с мъниста и конци и имат стъкло.

# 89
http://dox.abv.bg/files/listtree?eid=68541520

Оттук  можеш да си го изтеглиш ,Симпатикония , виж дали са всички  Peace

За съжаление ми дава "несъществуващ файл".

Общи условия

Активация на акаунт