Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 163
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 615
Ми, 42 носи, но стелката на едни адидаски маратонки преди време я вадих и мерих...28см. е. Иначе някои 42 дори са му големи. Адидас му поръчвам 43... Затова като коментирате номера, стелки, стъпала не се меся, защото чета, че май и там е относително. Ще ги мисля, Фенси, може пък и да те изчакам, ако не вземат да свършат.
Барби, виж на 1-ва стр. има адрес на който да си заявиш един вид връщането. Като причина можеш да посочиш несъответствие с посочените размери. Аз така върнах обувки в немското- бяха уголемени. Следваш стъпките и ще стигнеш до един баркод, който трябва да разпечаташ и един т.к. етикет. Баркода пъхаш в кутията. Етикета, залепваш отгоре на колета. Пощенските разходи би трябвало да ги поемат в този случай, аз слагам касовата бележка вътре в колета. Някои момичета я сканират и им пращат линкче, където я качват в нета. Успех!

# 616
  • Златна Добруджа
А да ме посъветвате за връщането на чанта? Тя дойде в общ голям кашон с другите неща, единствено беше опакована в найлонов плик. Него го пазя. И какво мога да посоча като причина за връщане и евентуално искане и на пощенските разходи  Rolling Eyes Джаварците в случая не са виновни, просто на мен ми идва прекалено голяма  Tired

# 617
Е, в този случай няма как да искаш пощенските. Преценяваш дали си заслужава да я връщаш. Това е моето мнение. Покажи коя е тази чанта. Или да потърсиш дефект по нея, нещо за което да се хванеш, но ако е изрядна, аз не бих претендирала за пощенските.

# 618
  • Сливен
farf, Благодаря!

В петък получих тези http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173332967_116?brands=camel+a … 20%26pageCode%3Dd - №38
Харесват ми. При първо обуване бях малко разочарована. С висок свод съм и ми стягаха. Доста се почудих дали и тях да не връщам. След двучасова разходка у дома, нещата са вече други.
може ли да дадеш размер на стелката.

# 619
  • Златна Добруджа
Е, в този случай няма как да искаш пощенските. Преценяваш дали си заслужава да я връщаш. Това е моето мнение. Покажи коя е тази чанта. Или да потърсиш дефект по нея, нещо за което да се хванеш, но ако е изрядна, аз не бих претендирала за пощенските.

Ето я: https://www.javari.fr/dp/B007YGHQZU излезе ми 31 лв. Пощенските разходи по връщането сигурно ще са на половината на стойността на чантата  ooooh! Много я исках и я чаках, но не очаквах, че ще дойде голяма за моето телосложение  Tired

# 620
Mentina, на твое място първо бих я предложила на приятелки, после в Продавалника!
Иначе ще си е чиста набутвация. Peace

П.С. Или да я подариш на свекито! Mr. Green

# 621

Ето я: https://www.javari.fr/dp/B007YGHQZU излезе ми 31 лв. Пощенските разходи по връщането сигурно ще са на половината на стойността на чантата  ooooh! Много я исках и я чаках, но не очаквах, че ще дойде голяма за моето телосложение  Tired
Доколкото чета до 1кг. е 15лв., та половината ще ти се вържат. Аз мисля, че не си заслужава. Може да я оставиш за подарък или...и аз не знам, но...моето мнение е, че не би трябвало да претендираш за пощенските. Те и размери са дали в описанието...Ти си знаеш де, но щом питаш  Sunglasses

# 622
  • София
Ми, 42 носи, но стелката на едни адидаски маратонки преди време я вадих и мерих...28см. е. Иначе някои 42 дори са му големи. Адидас му поръчвам 43... Затова като коментирате номера, стелки, стъпала не се меся, защото чета, че май и там е относително. Ще ги мисля, Фенси, може пък и да те изчакам, ако не вземат да свършат.
Барби, виж на 1-ва стр. има адрес на който да си заявиш един вид връщането. Като причина можеш да посочиш несъответствие с посочените размери. Аз така върнах обувки в немското- бяха уголемени. Следваш стъпките и ще стигнеш до един баркод, който трябва да разпечаташ и един т.к. етикет. Баркода пъхаш в кутията. Етикета, залепваш отгоре на колета. Пощенските разходи би трябвало да ги поемат в този случай, аз слагам касовата бележка вътре в колета. Някои момичета я сканират и им пращат линкче, където я качват в нета. Успех!
                                                                                                                                                                                                                    bouquetЦъфс,много благодаря!

# 623
# 624
  • Златна Добруджа

Доколкото чета до 1кг. е 15лв., та половината ще ти се вържат. Аз мисля, че не си заслужава. Може да я оставиш за подарък или...и аз не знам, но...моето мнение е, че не би трябвало да претендираш за пощенските. Те и размери са дали в описанието...Ти си знаеш де, но щом питаш  Sunglasses

Знам аз, ама да питам  Mr. Green Да се убедя, че не ми е изгодно да я връщам. Няма дефект, ще е некоректно да си го измислям. Ще пробвам с Продавалника.
Все пак благодаря за мненията   bouquet

# 625
Измерено с  ролетка - 24,6 см.

# 626
  • Sofia
За всички ботушки от този тип ли важи правилото +1 номер или само за Bearpaw?
В никакъв случай не взимай +1 от Имю. Отговарят си. На базата на няколко чифта различни модели получени техни ботуши гарантирам, че отговарят на таблицата им за размер  Peace Имам слабост към марката. И anik сподели, че не би обула на бос крак, ама аз го правя.(за този тип) И са ми топли краката, и грам не потят. Стелката мога да я снимам - като нова е - няма и следа от неприятна миризма и захабяване  Peace Само цената е виска на тези, които си показала. Имю ботуши най-скъпите са ми с цена 38

Ще го пробвам това с босия крака - просто ми е далече от ума и първият такъв коментар, който прочетох ме хвърли в тъча  Crazy после обаче доста четох, гледах снимки... такава им е идеята - естествен материал, да топлят, да не спарват... чакам ги  Crossing Arms
mentina, на мен чантата като форма и размер много ми хареса, но пусто имам много ... Може пък да си се харесате  Hug

# 627
Laughing Видях ги и щях да ти ги показвам ХТи-то, ама съм забравила. Да... различават се по името.  Crazy

Не бях ги виждала,цъкнах на един линк одеве за намаление на марката и ги видях.Ама много скъпи,че и изкуствени  Crazy Пепето си ги взех за 40-тина лв  Mr. Green

Още две леко копирани идейки, не е точно едно към едно, но и не са се измъчили много с разработката на моделите  Wink

Saccess -  Urbancode  

Gerry Weber - Fendi

# 628
  • sofia
Аз съм ги носила моите такива ботушки на бос крак, като отивам до близкия магазин, например - супер комфортни и меки са и е много удобно. Heart Eyes

Иначе лятото не бих ги носила...не ме кефи.

# 629
  • Сливен
Измерено с  ролетка - 24,6 см.
мерси

Общи условия

Активация на акаунт