Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 075
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 705
  • Бг
Ронииииии, нали искаше голяма, кожена, кафява чанта. Тази е добре намалена, но не знам дали те устройва  Mr. Green.

Тук момичетата много ги хвалят Хиспанитас. Аз поръчах друг модел, точен номер, ще видим какво ще дойде. Peace
Харесах много една чанта, а тя вместо да намалява, днес се е вдигнала  Crossing Arms
http://www.javari.de/Gabor%20Handtasche%206570%2022%20Henkeltasc … RL=%2Fmythings%2F
Всъщност подходяща ли е за тези ботушки?
http://www.javari.de/Marc%20Shoes%201%20420%2007-09%20360-Madina … RL=%2Fmythings%2F
Ух, трябват ми чанти едва ли не за всеки чифт, който поръчах и се опитвам да ги комбинирам та,а че да мога да нося една чанта с повече от един чифт пътъци, ама... Crazy

Цъфс, според мен си "тичкат"  Peace.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 11:51 от Alexa_a

# 706
Току що пуснах тези Adidas , номер 40 Heart Eyes

# 707
Получих червените Apple of Eden - много са красиви, но не са ми удобни и ще ги връщам, прекалено високи са за мен.

Тази чанта в сиво - за 12 евро е ОК.

Детски ботички - към 12 евро ит е бяха, много ми харесват, дано да му стават догодина на малкия.

# 708
Получих червените Apple of Eden - много са красиви, но не са ми удобни и ще ги връщам, прекалено високи са за мен.

точно  на  възглавничките на  пръстите нали ?  голямо напрежение има там ...   от там идва  цялото  неудобство на  обувките  иначе са много красиви  да Simple Smile

# 709
  • София

Много благодаря за този отзив.Аз също се смянавах,че точно с тази височина ще са ми удобни.Има едно моделче на Булбоксер, което е с по-ниска платформа,но пък като ги показах на мъжа ми той ми каза,че вече съм отминала възрастта за този модел обувки и аз тотално се отказах  Thinking

# 710
Бижу, чантата е много красива!!! Със здраве да си я носиш.

Алекс, мерси слънчо, но аз намерих "моята чанта" Heart Eyes Ще ви я покажа като я поръчам, че сега нещата се закучиха малко. Crazy

# 711
Хм и аз я намерих, ама ако не я намалят ще си я гледам на снимка само. Алексааа, можеше да кажеш, че не става  Crazy

# 712
  • Златна Добруджа
Здравейте, опитвам се да систематизирам всички маратонки на платформа в немското джавари, за да ги изпратя като линк на приятелка, която си търси такива, но не знам думичка немски и не успявам  ooooh! Пробвах с различни думи, но излизат само част от тях. Бихте ли помогнали, моля  Heart Eyes

# 713
нося от адидас номре 39 но няма ако си взема 38 .5
дали ще ми е малко ?Благодаря   bouquet

# 714
взех тези на малкия за 9 лири 7.5

малък  ще ти е  !!!

Здравейте, опитвам се да систематизирам всички маратонки на платформа в немското джавари, за да ги изпратя като линк на приятелка, която си търси такива, но не знам думичка немски и не успявам  ooooh! Пробвах с различни думи, но излизат само част от тях. Бихте ли помогнали, моля  Heart Eyes

тук  до колкото можах да ги редуцирам 

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 12:55 от pepine86

# 715
  • София-Младост
По-скоро да. Или поне ще ти опират пръстите според мен.

# 716
  • Златна Добруджа

тук  до колкото можах да ги редуцирам 

Благодаря   bouquet

# 717
този модел дали си отговаря ? Hug

# 718
този модел дали си отговаря ? Hug

всички модели на адидас са умалени с 1 номер ако носиш  39  трябва да си поръчаш  40

# 719
А, не е точно така. Последните Адидаски, които поръчах 40 размер, ми бяха твърде големи и се наложи да ги продавам. Нося 38,5- 39. И аз бях убедена, че са умалени по принцип, но не всички модели. За мъжките също мога да потвърдя, че повечето си отговарят на номера.

Общи условия

Активация на акаунт