Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 020
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Моля за съвет за тези обущета Мефисто:
http://www.javari.de/Mephisto%20P5101074%20Schn%C3%BCrer%20Schwa … RL=%2Fmythings%2F
Обувки нося 38, а маратонки 38,5 (УК 5,5). На кой номер да заложа от тези обувко-маратонки?
И да ви кажа как ме изненадаха французите - изпратили са ми поръчката с ДХЛ няма и два часа след като я пуснах  Shocked Не съм очаквала такава експедитивност като знам опита ми с други френски сайтове.

# 931

Banshee, аз езика така съм го вързала, на последните снимки навървих връзките 1 дупка нагоре. Не искам до горе, за да не са ми плътно около глезена - не се криви, не го усещам, не се набира - той е такъв мекичък, с дунапренче май отвътре. От бордото още тогава нямаше 36-ти номер за мен, много светли си имам едни Rehab Ramona, златистото ме е страх да не е много фолк, а светло кафявото ми е леко лайн..но  Joy Та така... избор не остана пък и кафявите бяха 51Е.
Рони, не извисяват чак толкова (за моя жалост).

Благодаря    bouquet
Аз (като първа сврака) се хвърлям първо на по-ярките цветове, но чисто визуално, най-красиви ми изглеждат светло бежовите, но те освен, че са най-скъпи, са трудни за опазване и поддържане, а и за съчетаване. Бронзовите също ми харесваха, защото си мислех, че са сиво-бежови, докато не се вгледах по-внимателно и видях отблясъците, а чак такава сврака не съм  Mr. Green ,  светло кафявите категорично не ми харесват, а тъмно кафявите не съм ги мислила засега ...  май не са ми достатъчно шарени   Joy
и така червените се оказаха първи в списъка

# 932
Дойде моментът и на мен да ми откажат поръчка с кода за -20%. Направих нов акаунт, промених името, адресът не съм и не знам точно какво мога да променя в него. И пак ми отказаха поръчка. Ако пробвам на същия акаунт със същия код, същия адрес, но сменя картата ще ми я приемат ли според вас? Или пак да правя нов акаунт?  Tired

Смени картата, само по това разпознава. На същия този акаунт си пусни поръчката с друга карта  Peace

Стана, да. Благодаря   bouquet

# 933
  • Варна
Похвал похвал  Joy
Сега получих ето тези . Поръчах 39 номер, какъвто нося и направо заспаха на крака ми. Взех ги за 13 паунда. Държа да кажа, че са в пъти по-качествени, отколкото изглеждат на снимките. Удобни са. Много съм доволна.   Joy

# 934
  • София
Бижу, хайде и ти ще си с топли крачета.
Надявам се! Grinning
И за чантата благодаря Hug

И да ви покажа тези http://www.amazon.co.uk/Bearpaw-Womens-Kayla-Chocolate-Trimmed/d … 894352&sr=8-3
Ти тези ли поръча? Ми то и аз вече се чудя дали да не си поръчам. Кои са най-сполучливите модели на Bearpaw? Ще може ли който си ги е получил да ми препоръча от личен опит, моля. Simple Smile

# 935
http://www.youtube.com/user/shoemixx/videos?view=0
Може някои от вас да са попадали на този профил с клипчета с обувки. Някой който си бях избрала, благодарение на клипчетата се отказаха да ги вземам.

# 936
http://www.javari.de/Hispanitas-Bolsos-BI26401-TESTA-Henkeltasch … L=%2FshoppingCart

невероятна е на живо...много е красива...ама и бг цената й беше чудесна - 348лв Shocked Shocked Shocked

все повече се убеждавам, че пазарувайки тук, ние всъщност пестим  Wink

# 937
Ти тези ли поръча? Ми то и аз вече се чудя дали да не си поръчам. Кои са най-сполучливите модели на Bearpaw? Ще може ли който си ги е получил да ми препоръча от личен опит, моля. Simple Smile
Не, лъскавите ботушки Crazy в синьо.

# 938
  • Варна
Номер нагоре нали?

# 939
Четох ви с Ани Hug  Чета всеки пост в темата, това че не помня, е друга работа! Crazy Аз съм между 7 и 8, няма 9, поръчах 8. Все на бос крак като "домашни пантофи" ще мога да ги нося, надявам се Grinning

# 940

Получих тази раница!
Благодаря нат този, който постна линка!  bouquet
Повече от чудесна е! Превъзходна, пипната отвсякъде!
Ученичката вече си подреди учебниците в нея и си я приватизира... ooooh!

# 941
  • Варна
Четох ви с Ани Hug  Чета всеки пост в темата, това че не помня, е друга работа! Crazy Аз съм между 7 и 8, няма 9, поръчах 8. Все на бос крак като "домашни пантофи" ще мога да ги нося, надявам се Grinning
Щом си между 7 и 8, 8 ще ти е ОК. Така казват и в сайта на Bearpaw.

# 942
# 943
  • София
Четох ви с Ани Hug Аз съм между 7 и 8, няма 9, поръчах 8. Все на бос крак като "домашни пантофи" ще мога да ги нося, надявам се Grinning
Бижу, готини са много. Peace От агнешките ботуши нямам с черна кожа отвътре. Едни (имю) пантофосандали ми боядисват в синьо краката между пръстите, ама толкова си ги обичам, че дори не писах на амазонци (или джаварци).

# 944
  • София
Тези ли?
http://www.amazon.co.uk/Bearpaw-Womens-Viper-Black-Trimmed/dp/B0 … 903277&sr=1-9

Ами ще си поръчам и аз, но черни.

Общи условия

Активация на акаунт