Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив се взимат одеалцата от играта на Милка?
Днес е неделя не  е нормално да работят куриерите.Предполагам ,че  има и райониране  по квартали.  Тип топ  куриер
гр.Пловдив 4000
   Пловдив 4000   ул. Братя Търневи №7
   Пловдив Тримонциум 4004   ул.Тодор Александров №9

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 22:13 от mama66

# 301
  • Пловдив
Благодаря   bouquet Ще погледна и двата адреса в гугъл, за да се ориентирам по-лесно

Хубава вечер  Hug

# 302
  • Пловдив
на кого да сигнализирам за кучета в двора на съсед, вързани, лаещи, без платена общинска такса разбира се? да дойдат малко да го попитат?!  #Cussing out

Пуска се жалба до Общината по район. Отдел екология прави проверка на място.

Аз имах подобен проблем. Ефектът не беше поразителен. Взеха кучетата за около 5 дни, вероятно за обезпаразитяване и т.н. Такса не знам дали е платил собственикът. После едното куче зачезна, а другото умря поради добрите грижи, които се полагаха за него. Всъщност основният проблем на мен ми беше не лаенето, а "грижите" за животните, които бяха вързани гладни на студа. Бях пуснала и тема тогава. Оказа се, че никой не може реално да се погрижи за тях, щом са в нечий имот.

# 303
Здравейте дами!Някой да знае дали в Пловдив има кулинарно училище, школа или платени курсове, понеже много искам да се запиша на такъв вид курс, чисто практичен и ЛЮБИТЕЛСКИ,но  не някаква  пародия .

Към Новотела има център за професионално обучение. Има всякакви курсове, а практиките са в самия Новотел. Ходих и на кулинарен, и на сладкарски курс.

# 304
Здравейте.
Препоръчайте ми фризьорски салон работещ в неделя в района на Центъра или Смирненски. Благодаря.

# 305
  • Пловдив
здравейте дами прекрасни  bouquet,

имате ли мнение за фризьорския салон на Байкал/срещу ПУ, за по младичките Wink/, че съм си наумила да си поокъся малко зимната перушина, а това ми е най-близо:) Е, ако някой знае за добър фризьорски салон или фризьор в района/Централна гара - Евмолпия/ ще съм благодарня. Извинявам се ако е писано вече, ама имах глупостта да обещая на милото че ще си пусна дълга коса, та сега си нося последствията  Mr. Green, не съм се подстригвала от лятото и сега съм като вещица в косата, освен по характер, разбира се tooth  Joy Joy Joy

# 306
  • Пловдив
Момичета,къде има БИО магазин?В Тракия?Трябват ми паста за зъби,щампоан и такива неща,но чисти Grinning

# 307
здравейте дами прекрасни  bouquet,

имате ли мнение за фризьорския салон на Байкал/срещу ПУ, за по младичките Wink/, че съм си наумила да си поокъся малко зимната перушина, а това ми е най-близо:) Е, ако някой знае за добър фризьорски салон или фризьор в района/Централна гара - Евмолпия/ ще съм благодарня. Извинявам се ако е писано вече, ама имах глупостта да обещая на милото че ще си пусна дълга коса, та сега си нося последствията  Mr. Green, не съм се подстригвала от лятото и сега съм като вещица в косата, освен по характер, разбира се tooth  Joy Joy Joy

Аз от години ходя при Рачето и съм много доволна в салон Blow (намира се на ул. Кап. Райчо в търговския център, където е пицария Кастело, на приземния етаж на пицарията е).  Peace

# 308
  • Пловдив
здравейте дами прекрасни  bouquet,

имате ли мнение за фризьорския салон на Байкал/срещу ПУ, за по младичките Wink/, че съм си наумила да си поокъся малко зимната перушина, а това ми е най-близо:) Е, ако някой знае за добър фризьорски салон или фризьор в района/Централна гара - Евмолпия/ ще съм благодарня. Извинявам се ако е писано вече, ама имах глупостта да обещая на милото че ще си пусна дълга коса, та сега си нося последствията  Mr. Green, не съм се подстригвала от лятото и сега съм като вещица в косата, освен по характер, разбира се tooth  Joy Joy Joy

От години ползваме (и аз, и съпруга, вече и детето) Валя Кръстева - студио ВАЛЕА - Адрес: Пловдив, ул. ”Хан Аспарух” 107
Телефон: 032 651 102

# 309
  • Пловдив
на кого да сигнализирам за кучета в двора на съсед, вързани, лаещи, без платена общинска такса разбира се? да дойдат малко да го попитат?!  #Cussing out

Аз имах подобен проблем. Ефектът не беше поразителен. Взеха кучетата за около 5 дни, вероятно за обезпаразитяване и т.н. Такса не знам дали е платил собственикът. После едното куче зачезна, а другото умря поради добрите грижи, които се полагаха за него. Всъщност основният проблем на мен ми беше не лаенето, а "грижите" за животните, които бяха вързани гладни на студа. Бях пуснала и тема тогава. Оказа се, че никой не може реално да се погрижи за тях, щом са в нечий имот.

Грижат се за тях. Обаче ако ходя да пускам жалба, става явно, че съм аз - едно, че може да се каже, че съм била аз (дори анонимно да я пусна), друго - че всички са като на село в нашата махала, знаят се, клюкарат се. Някъде по интернет ако може да се оплача (освен на вас де ХАХАХ), да дойдат поне да му искат такса, като ще тормози съседите...

# 310
  • Пловдив
Анонимно не става.
Т.е. оплаквай се само тук  Mr. Green

# 311
  • Майничка
Приемам идеи къде в града бих могла да намеря бял поларен плат (тъничък)? Ако сте мяркали някъде, бих била благодарна за инфото, обиколих познатите ми магазини, но не открих.
Също и ако сте срещали някъде светлосини тениски с дълги ръкави (дамски)...
  bouquet 

# 312
В Какаду до писоарите погледна ли -има доста платове.

# 313

Грижат се за тях. Обаче ако ходя да пускам жалба, става явно, че съм аз - едно, че може да се каже, че съм била аз (дори анонимно да я пусна), друго - че всички са като на село в нашата махала, знаят се, клюкарат се. Някъде по интернет ако може да се оплача (освен на вас де ХАХАХ), да дойдат поне да му искат такса, като ще тормози съседите...

Оххх, това като го прочетох и се замислих....да не си от Съдийския  ooooh! ooooh! ooooh! че тук е баш така

# 314
  • Пловдив
Имам следното питане:
Моля насочете ме към фото студио,в което да прехвърлят клипове направени с камера в HD формат върху дискове?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт