Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
 За тапицерски услуги съм доволна от този на бул. Източен, точно отляво на Бирената фабрика.

# 106
Момичета, дали има намалени на детски дрехи в някой от моловете в Пловдив?

# 107

Миналата седмица имаше в мол "Пловдив", но не обърнах внимание на името.  Peace

Някъде в пловдивска област дали има жени, които леят куршум? Спешно е.  Praynig

# 108
Някой да знае магазин в който се продават куфари-маси за продажба на бижута,не големи?Може и употребявани.
Виждала съм в продавалник-а: http://prodavalnik.com/masi-za-prodazhba-na-bizhuta-i17647749

Мерси  Hug

# 109
Моля да ми препоръчате тапицер/тапицерски услуги- да са качествени и на сносни цени.
Благодаря предварително  bouquet
Бях питала, ама........ ако има запознати- мерси Wink

Не сме ги продвали лично, но от две места ни препоръчаха тапицерите, които са в Капана. Намират се до р-т Стария Пловдив.

# 110
Някой знае ли защо вчера вечерта беше отцепено движението към тунела на центъра?И дали днес и утре пак ще е така?

# 111
Някой знае ли защо вчера вечерта беше отцепено движението към тунела на центъра?И дали днес и утре пак ще е така?
Може би заради протестите?

# 112

Миналата седмица имаше в мол "Пловдив", но не обърнах внимание на името.  Peace

Някъде в пловдивска област дали има жени, които леят куршум? Спешно е.  Praynig

Благодаря за информацията, ще разгледам в мола.
Относно жена, която лее куршум , ходила съм в едно село близо до Пловдив - Дълго поле.
Сега като се замисля има и една в квартал Кючук Париж

# 113
  • Пловдив
Потърсих си договора с т.нар ДС Корпорейшън , снимах го с телефона-ето.Не се вижда много добре, но пак е нещо.

Ако правилно съм го разбрала при едностранно прекратяване на сигнала от тяхна страна , договорът се счита за прекратен. Не знам дали съм права.

Забелязах, че от ТВ Сат вече са почнали да излъчват съобщение ,че ще считат таксата за заплатена само ако е постъпила на тяхната сметка т.е сигурно ще почнат да изключват по  някое време.

А аз точно в деня преди разправиите си платих до края на март на ДС-то и касовата бележка изхвърлих(откъде да знам, че така ще се завъртят нещата) .

# 114
Ох много е смотана тая история с ДСС,аз незнам на кого трябва да платя,но определено не би трябвало де е на ТВ Сат,аз нямам договор с тях!Засега пасувам,нищо на никой не давам!

# 115
  • Пловдив
Прясна информация-ДСС прекратяват срочните договори без проблем.Първо се връща техниката,пуска се молба до централния офис и там решават колко пари да ви върнат.Защото някои услуги са предплатени.Малко е кофти,защото могат да не решат да връщат пари,а реално да трябва да ви върнат.
И дума не става клиента да заплати стойността на целия договора.

Да,заради протестите.Никой не знае дали днес и утре ще е така.Но днес дъждът,може да охлади ентусиазма им

# 116
  • Пловдив
Прясна информация от преди половин час от офиса на ДСС на "Родопи" - върнали са си мрежата в Централен и очакват най-късно до утре да има техен сигнал

# 117
  • Пловдив
Прясна информация от преди половин час от офиса на ДСС на "Родопи" - върнали са си мрежата в Централен и очакват най-късно до утре да има техен сигнал

Ето тази прясна информация ми харесва повече.Дано да се оправят нещата  newsm18

# 118
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде продават пластмасови изделия тип буркан като за пчелен мед...като това...http://www.itd.bg/%D0%91%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0 … 750-%D0%BC%D0%BB- Трябва ми количество-100бр. например.

# 119
Прясна информация-ДСС прекратяват срочните договори без проблем.Първо се връща техниката,пуска се молба до централния офис и там решават колко пари да ви върнат.Защото някои услуги са предплатени.Малко е кофти,защото могат да не решат да връщат пари,а реално да трябва да ви върнат.
И дума не става клиента да заплати стойността на целия договора.

Да,заради протестите.Никой не знае дали днес и утре ще е така.Но днес дъждът,може да охлади ентусиазма им

Мерси.Направо вече не знам на коя спирка да си чакам рейса...

Общи условия

Активация на акаунт