Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Здравейте сигурно вече е задаван подобен въпрос,но не ми се прелиства назад в темата.Канена съм на сватба май месец и си избрах модел рокля ,но тъй като е доста скъпа реших,че по-добре е да ми я ушият ,тъкмо и в цвета ,в който аз я искам,бих искала да попитам дали бихте ме насочили към добра шивачка в,която да не взима много скъпо и да си разбира от работата?А това   е въпросната рокля: http://www.replica-moda.com/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8?page= … amp;category_id=1

Ох, много е хубава! Страхотна!!! И на мен ми хареса. Моля, да споделиш после къде си си я ушила и колко пари ти е излязла  Praynig

# 481
Момичета, къде има магазини за детски колела, без значение нови или втора употреба? Трябва ми да има по-голям избор на малки модели- 16 или 14. И някъде в града може ли да се намери колело Пуки?

# 482
Шайн,има Лидер и един за 2-ра употреба на спирката след гарата посока Смирненски,на булеварда,няма как да не го видиш!Спринт имаме в Тракия на 45бл,имат промоций в неделя някакви проценти приспадат,но незнам дали още е валидно това!Нашето колело го купихме от Драг в Кичука,след Айсберга!Пуки не съм виждала из града,но в Мол галерия също има магазин за колелета,отделно в Метро,Практикер,Хиполенд,изобщо по големите магазини!Нашето е 16-ка,караме го без проблем!

# 483
Знаете ли от кой от туристическите обекти в Пловдив мога да купя книжка на 100-те национални туристически обекти?

# 484
Момичета, къде има магазини за детски колела, без значение нови или втора употреба? Трябва ми да има по-голям избор на малки модели- 16 или 14. И някъде в града може ли да се намери колело Пуки?
Ние купихме от магазина на булевард Руски- точно в началото, след кръстовището с  Шести Септември, от страната на Дома на Младоженците. До него има магазини за работно облекло и килими, мисля...
Има още един магазин, след моста на Герджика- посока Санкт Петербург, от левия край на булеварда.

# 485
  • Пловдив
Едното ни колело е от едно малко магазинче за продажба и ремонт на велосипеди - бул."Марица"46, близо до ВХВП. Продават нови и втора ръка.

# 486
Благодаря ви много  bouquet! За повечето се сетих, че съм ги виждала, като ги споменахте.

# 487
  • Пловдив
Може ли да кажете дали на пешеходния мост на Марица има магазини за бебешки и детски дрехи?

# 488
Може ли да кажете дали на пешеходния мост на Марица има магазини за бебешки и детски дрехи?

Има, да.

# 489
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
В Белия списък не получих отговор, затова питам и тук:

В търсене съм на педиатър. Засега изискванията ми са: да подкрепя кърменето и късното захранване, да не налага своето мнение за захранването, да не прибягва веднага до АБ и силни лекарства, да е откриваем по телефона и извън работно време. Живея в района на Гранда, но не съм сигурна дали трябва да се огранича в търсенето в моя район, т.е. близостта като критерий отива малко по-назад.

Засега набелязана от темите във форума ми е  др. Емилия Заимова (поликлиника Понеделник пазара).
Някои от вас посещавал ли е доктор Делчева, работи в Здравен център Брод в Гранда?

# 490
  • Пловдив
Вижте как боаронци си набират пациенти...http://grabo.bg/homeopatichen-pregled-ot-kvalifitziran-lekar-0zr … 5029958/?dc=16011
И не се лъжете! Stop

# 491

Др Румяна Григорова от 2-ра поликлиника,но май ти идва далечко..

# 492
  • Пловдив

Др Румяна Григорова от 2-ра поликлиника,но май ти идва далечко..

Д-р Григорова беше ЛЛ на семейството, но миналата година се пенсионира. Но не беше педиатър на детето ми. Нещо не се разбрахме с нея, а аз определено нямам чак такива изисквания като portokalche.

# 493
Не знаех,че е пенсионер.Аз я смених по други причини,но бях много доволна -при мен не се е налагала с мнение или лекарства .Да е жива и здрава,с хубаво я помня   bouquet

# 494
Трябва ми спец. магазин с детски храни - пюрета, каши с богат асортимент, по възможност в Тракия.

Общи условия

Активация на акаунт