Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: mystic woman в Пон., 25 Март 2013, 09:53
Вижте как боаронци си набират пациенти...http://grabo.bg/homeopatichen-pregled-ot-kvalifitziran-lekar-0zr … 5029958/?dc=16011
И не се лъжете! 
Защо боаронци?   На класическа хомеопатия ми прилича това...
  От предишната и оферта има въпрос и следващ отговор-За класическа или за боаронска хомеопатия става дума?

за клинична хомеопатия по боарон

Така де...Благодаря ти Liliq_Zlatna Peace
Т.е. ще ти изпише коктейл от хомеопатични,което изобщо не е хомеопатия.

# 526
  • Пловдив
ginbay, благодаря и за твоето мнение за др. Делчева и център Брод. Моята идея е точно такава, първо да набележа лекари и да отида да поговоря с тях, но без предварително проучване не става, тъй като досега не съм се интересувала от педиатри.

# 527
  • До хладилника, който обичам
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: mystic woman в Пон., 25 Март 2013, 09:53
Вижте как боаронци си набират пациенти...http://grabo.bg/homeopatichen-pregled-ot-kvalifitziran-lekar-0zr … 5029958/?dc=16011
И не се лъжете! 
Защо боаронци?   На класическа хомеопатия ми прилича това...
  От предишната и оферта има въпрос и следващ отговор-За класическа или за боаронска хомеопатия става дума?

за клинична хомеопатия по боарон

Така де...Благодаря ти Liliq_Zlatna Peace
Т.е. ще ти изпише коктейл от хомеопатични,което изобщо не е хомеопатия.

Не познавам лекарката и работата й, но хомеопатия не е само класическа с капки. Не мисля, че е редно да категоризирате и отхвърляте по този начин.
Лекуваме се семейно от над 7 години при хомеопат, който дава монопрепарати на Боарон и ефектът е повече от отличен.
(което не мога да кажа за предишния ни опит с класически хомеопат с конституционално лекарство, но това е мое лично мнение, защото от него имам и доволни познати)

# 528
  • Пловдив
ginbay, благодаря и за твоето мнение за др. Делчева и център Брод. Моята идея е точно такава, първо да набележа лекари и да отида да поговоря с тях, но без предварително проучване не става, тъй като досега не съм се интересувала от педиатри.

Имай предвид, че в случая ЛЛ е д-р Еленски и всички направления минават през него. Сериозни пререкания имах с него по тези въпроси. А аз направление в живота си никога не съм ползвала, нито за мен, нито за детето. Винаги си плащам, но в този случай просто реших да направя две консултации, все пак ставаше въпрос за операция. Даде ми направление, но след 45 минути разправия, колко е нормално детето ми да кашля с часове през нощта и как УНГ е хирургична специалност и на мен такъв специалист не ми трябва.  #Crazy Интересно за проблеми с гърлото, носа, затрудненото дишане, секрета, уголемената трета сливица......какъв специалист ми трябва.  Rolling Eyes  Нито направление дава, нито предлага решение и лечение на проблема. А, всъщност предложи да си сменя жилището, явно имало нещо у нас което провокира проблема.  #Crazy Иначе не е лош човек, предполагам и добър лекар, ноооооо в този случай адски ме изверви. Sorry, за спама.  Blush  Blush

Но аз съм близка с другата му педиатърка и с него изобщо не се разправям, даже почти не ходя в кабинета. Само дъщеря ми като беше бебе, за консултациите, мерене, теглене и т.н.......

# 529
  • Пловдив
За Еленски и аз съм против.Бях при него 2 месеца и след подобна разправия-чао!Представете си щом ако искаш да си направиш проф. цитонамазка ще ти я вземе той  Shocked или сестрата Stop Crazy Видиш ли той разбира от всичко и нямаш нужда от гинеколог.Айде мерси!

# 530
Здравейте,

Имам следната питанка - искам да направя фотосесия на дъщеря ми при професионалист. Затова се обръщам към вас, защото съм сигурна, че има мами от града, които вече са снимали бебоците и са минали през проучването на "фотографския пазар".
Идеята ми е да бъде наистина професионална фото сесия. Човекът, който ще стои зад камерата трябва да има както виждане, така и апаратура и най-вече интересни декори и идеи за декори. В общи линии искам наистина качествени снимки. Готова съм да дам и малко повече пари, но само ако имам причина за това (ако си струва).
Предварително благодаря на всички, които ще ми дадат съвет. Няма да откажа и сайтове или пък линкове към снимки на фотографите, които ще ми препоръчате.

bouquet

# 531
  • Пловдив
Димитър и Тереза Якови https://www.facebook.com/dimitaritereza.yakovi?ref=ts&fref=ts
Галина Тошева https://www.facebook.com/Galantastudio?ref=ts&fref=ts
Давам линк към профили във Фейсбук, ако трябва ще потърся и сайтове.

# 532
Здравейте,

Имам следната питанка - искам да направя фотосесия на дъщеря ми при професионалист. Затова се обръщам към вас, защото съм сигурна, че има мами от града, които вече са снимали бебоците и са минали през проучването на "фотографския пазар".
Идеята ми е да бъде наистина професионална фото сесия. Човекът, който ще стои зад камерата трябва да има както виждане, така и апаратура и най-вече интересни декори и идеи за декори. В общи линии искам наистина качествени снимки. Готова съм да дам и малко повече пари, но само ако имам причина за това (ако си струва). ...

Абсолютно и категорично само двама: "Кико Фотографи"- Димка Ганева и Елена Карагьозова. И двете снимат и в Пловдив, така че ето страниците им във ФБ:
http://www.facebook.com/pages/KiKo-Photography/150983044971620?ref=ts&fref=ts
http://www.facebook.com/elikaragyozova?ref=ts&fref=ts

# 533
Още един глас за Ели Карагьозова  Peace Студиото й е в Асеновград.

# 534
.....първо да набележа лекари и да отида да поговоря с тях, но без предварително проучване не става, тъй като досега не съм се интересувала от педиатри.

По мое мнение изборът на лекар (не само педиатър) е основно базиран на лична преценка, усет, интуиция  и лично усещане. На кого би се доверил, защото е нужно да се доверяваш на лекаря. Това е.
Ако приемаш съвет - не се съсредоточавай толкова върху храненето, захранването, дългото кърмене, с даване на вода/или без даване на вода - това са неща от консултацията.   Помисли на кого би се доверила ако бебето е с 39,5, или повръща на всеки час, или пък има диария, която го обезводнява, или пък, недай бог, има нужда от консултация с хирург (изпитано) или пък с невролог ( за беда, също изпитано), или кардиолог...или хематолог ....не искам да внасям параноя, по никакъв начин, но това са неща от ежедневието на много майки.  Много късмет и щастливи моменти ти пожелавам и най- вече здраве!!!!

# 535
.....първо да набележа лекари и да отида да поговоря с тях, но без предварително проучване не става, тъй като досега не съм се интересувала от педиатри.

По мое мнение изборът на лекар (не само педиатър) е основно базиран на лична преценка, усет, интуиция  и лично усещане. На кого би се доверил, защото е нужно да се доверяваш на лекаря. Това е.
Ако приемаш съвет - не се съсредоточавай толкова върху храненето, захранването, дългото кърмене, с даване на вода/или без даване на вода - това са неща от консултацията.   Помисли на кого би се доверила ако бебето е с 39,5, или повръща на всеки час, или пък има диария, която го обезводнява, или пък, недай бог, има нужда от консултация с хирург (изпитано) или пък с невролог ( за беда, също изпитано), или кардиолог...или хематолог ....не искам да внасям параноя, по никакъв начин, но това са неща от ежедневието на много майки.  Много късмет и щастливи моменти ти пожелавам и най- вече здраве!!!!
Много добре казано,точно така е. Peace

# 536
Момичета, пращат ни по ЗК на ехограф на вътрешни органи на моята дъщеричка, която е на 6м. Педиатърката ни каза за някакъв мед. център с/у Св.Петка църквата, някой има ли повече инфо..?!?

# 537
Момичета, пращат ни по ЗК на ехограф на вътрешни органи на моята дъщеричка, която е на 6м. Педиатърката ни каза за някакъв мед. център с/у Св.Петка църквата, някой има ли повече инфо..?!?
по описание мисля,че става дума за мед.център"Хипоталамус"-ще обясня от др страна на църквата"св.Петка"посока Тримонциум-влиза се от ляво има дом за деца,от дясно поредица малки м-нчета,за дрехи,м-н"Зара"и веднага на гърба на кооперацията няколко метра има друга,там е и входа,доста е тясно,но ще го откриете,макар и лошо да го обясних ooooh!
Успех и дано всичко да е наред на детенцето! Praynig Praynig

# 538
по описание мисля,че става дума за мед.център"Хипоталамус"-ще обясня от др страна на църквата"св.Петка"посока Тримонциум-влиза се от ляво има дом за деца,от дясно поредица малки м-нчета,за дрехи,м-н"Зара"и веднага на гърба на кооперацията няколко метра има друга,там е и входа,доста е тясно,но ще го откриете,макар и лошо да го обясних ooooh!
Успех и дано всичко да е наред на детенцето! Praynig Praynig

Благодаря ти Hug

# 539
  • Пловдив
Здравейте,

Идеята ми е да бъде наистина професионална фото сесия. Човекът, който ще стои зад камерата трябва да има както виждане, така и апаратура и най-вече интересни декори и идеи за декори. В общи линии искам наистина качествени снимки. Готова съм да дам и малко повече пари, но само ако имам причина за това (ако си струва). ...
Абсолютно и категорично само двама: "Кико Фотографи"- Димка Ганева и Елена Карагьозова. И двете снимат и в Пловдив, така че ето страниците им във ФБ:
http://www.facebook.com/pages/KiKo-Photography/150983044971620?ref=ts&fref=ts
http://www.facebook.com/elikaragyozova?ref=ts&fref=ts

И аз съм твърдо за тях. Не сме се снимали, но отдавна им следя страниците във Фейса. Ами, какво да кава, те снимките им само говорят. Невероятни!!!
Кофти е единствено, че много се чака за час. Елена записва вече за юни-юли. Ако можеш изчакай, заслувава си.  Peace
Следя и фейсбук страницата на Глаина Тошева, но да си призная нейните снимки са ми много постни и с беден декор. Лично мнение.

п.п: Аз мисля, че Елена снима само в Асеновград, но весе пак е на близо.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 21:20 от ninand

Общи условия

Активация на акаунт