Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, имате ли представа от къде мога да закупя крачкомер? Някъде около центъра, военна болница...

# 616
  • Пловдив
Здравейте! Търсим си квартира в Пловдив. Можете ли да ми препоръчате агенция за недвижими имоти, от чиито услуги сте останали доволни?
По-конкретно, някой има ли впечатления от услугите на агенция "Стефи Груп" (брокер Даниела Стоилова) ?

Има тема за недвижимите имоти, може там да пишеш...Макар че, е основно за продажби, има и хора, които дават/търсят под наем и пишат там:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620798.0

Виж и в Продавалника - излизат доста читави неща от собственици.

# 617
*Бенджи*, благодаря ти, ще погледна и в тази тема.
Определено бихме предпочели да наемем директно от собственик, но такива обяви са голяма рядкост.

# 618
Във вестник марица все някоя обява е от собственик. Тъй като ние преди един месец пуснахме обявата във вестника, че даваме под наем, за да избегнем комисионната за агенцията за недвижими имоти и сега апартаментът е отдаден под наем. Ако във вестника намерите номер, който не се повтаря при другите обяви, би трябвало да е от собственик. Надявам се да съм ви помогнала малко.

# 619
Искам да разбера дали има офис на Еконт в непосредствена близост до Международен Панаир и къде се намира той?Благодаря

# 620
  • Пловдив
Искам да разбера дали има офис на Еконт в непосредствена близост до Международен Панаир и къде се намира той?Благодаря

В непосредствена близост не.Има до второто колело на панаира на ул Брезовско шосе 4 http://www.bgmaps.com/link/AFB070D4CEA99CB7F7164A0F18B09C1B

# 621
Какво е станало днес в МОЛ-а? Имаше десетина пожарни сутринта.

# 622
  • о`майна лунна нощ е
Спокойно! Още миналата седмица обявиха, че ще проведат учение, за да се провери готовността за извеждането на посетителите при пожари и аварии.
Писаха статии в няколко от интернет изданията на вестниците и новинарските сайтове.

http://news.plovdiv24.bg/424657.html

# 623
Благодаря за отговора, но ми е далеч този офис, в такъв случай ще бързам да хвана нашия след работа.

# 624
Аууууу изтървала съм цялата тема  Laughing
Момичета,моя близка си търси едностаен обзаведен апартамент под наем в района на Гранда,ако някой има познат,който дава такъв апартамент,да ми пише на ЛС  Peace Peace

# 625
  • Пловдив
Някой скоро беше купувал инхалатор.
Може ли малко помощ - от къде, колко?

# 626
  • Пловдив
Момичета бихте и ми препоръчали инхалатор, от това което изчетох се спрях на омрон. Знам че не е много за тук въпроса ми , но тук сте най-активни.   bouquet

По Коледа купихме инхалатор на PIC Mr Carrot . Доволна съм. Купих го от аптеката пред ПълМед за 149 лева. Има ги и в Марешки, но там не знам колко струва. Те са Панда и Пингвин, освен Заека.  Peace

Ще пробвам да се цитирам от стара тема да видя ще се получи ли.

# 627
  • Пловдив
Някой скоро беше купувал инхалатор.

Нашият е Омрон CompAIR C28.120 лв от аптеки 36,6

# 628
Предварително се извинявам, че въпросът ми не е по темата, но тук има по- голям шанс да получа отговор.
 Някой скоро водил ли е детето си на преглед при детския кардиолог д-р Димитров? Интересува ме как преминава прегледа и къде точно приема пациентите си? Не съм от Пловдив и всяка информация ще ми е полезна. Благодаря предварително!

# 629
Водих сина ми лятото при него. Преглежда в МЦ" Кючук париж".
Успя да предразположи сина ми/ тогава нямаше 2год/, говореше му разни работи. Направи ехография, обясни ми всичко, което  го попитах.
Обадете се предварително на регистратурата да ви дадат час. Ако сте с направление, изрично попитай, ще може ли да ви направи ехокардиография, защото може да е минал месечния лимит и да ви искат пари за това.

Общи условия

Активация на акаунт