Априлки 2013 - тема 19

• 29 237
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
kamito24 Стискам палци за прегледа. Мислех си тези дни за теб! Hug

# 616
Алекс, стискам палци всичко да е наред! и да се изпълни твоето желание  Hug
Kamito, назначиха ли ти сексио, да пишеш после как е минало, дано всичко е ОК  Hug

# 617
Здравейте мами!
АЗ вчера нещо се преуморих. реши да направя основно чистене на кухнята, всички шкафове, буркани за подправки ии кутии всичко измих. Хладилника, вилици, абе всичко. Остана ми едно шкафче в препарати да подредя днес. после си взех един душ и като ме отпусна като истинска бременна, кръста ме заболя, сили да стана от леглото нямах, въобще  нямам думи.

И аз бях уикенда на село да сортираме дрехи от братовчедката, майка ми изкара един кашон с дрехи от мен даже.  Laughing Laughing и някои отидоха за малката братовчедка , бяха доста запазени роклички.
От утре започвам с прането на всичко, та цяла седмица всеки ден ще пера май май.
Днес не съм ставала до тоалетна през нощта и съответно забравих да пусна пералнята.

Колко казахте, че е цената на сано максима в Метро да знам дали да се разкарвам до там или... няма смисъл.

Отивам на университета. хубав ден на всички.
Стискайте малко остана.
Аз в неделя влизам в 9-ти месец.  Crazy Crazy Crazy

# 618
Шаварче, за Метро не знам, в Кауфланд е 10.60лв, във Фантастико е 9.70лв за опаковка от 1.25кг

# 619
Здравейте, записвам се сред вас макар и вече в 8-мия месец. Успех на всички.

# 620
Ето ме и мен,видях бебо пораснал е 1800 гр.Огледахме пъпната връв,сърчицето-всичко е ок.Пусна ми изследвания и микробиологията-след 2 седмици трябва да отида в Селена да говоря с анистезиолог.За дата-каза,че момченцата се изчаквали-та евентуално към 10-11 април,ако младежа не реши да излиза по-рано Flutter
Шаварче-до нас има едно магазинче и там е 8 лв.иначе аз го взех от вис-виталис на 11лв.

# 621
Аз заспах чак към 4.00 сутринта, до тогава гледах филми.
От сутринта готвя, първо, второ, чистя , перални........след малко се приготвяме с дребния и отиваме в парка.
Камито, мислих те тези дни, малко ти остана, ще издържиш Peace

# 622
Здравейте, не съм писала отдавна , но пък ви чета редовно Simple Smile

Рози, дано всичко е наред при теб и малката Цвети. Стискаме палци.

Аз колкото повече наближава събитието, толкова повече се шашкам,след една седмица влиза в 9ти месец  Simple Smile Иксах да ви попитам, отказахте ли се от кафето по време на бременност и кофеина като цяло  Rolling Eyes Както писах, вече започвам да си вкарвам какви ли не паранои, та сега и това, понеже аз си пия кафенце  и сега се притеснявам да не би да съм навредила на бебето, ще се радвам да чуя вашите коментари  Wink

# 623
Здравейте, не съм писала отдавна , но пък ви чета редовно Simple Smile

Рози, дано всичко е наред при теб и малката Цвети. Стискаме палци.

Аз колкото повече наближава събитието, толкова повече се шашкам,след една седмица влиза в 9ти месец  Simple Smile Иксах да ви попитам, отказахте ли се от кафето по време на бременност и кофеина като цяло  Rolling Eyes Както писах, вече започвам да си вкарвам какви ли не паранои, та сега и това, понеже аз си пия кафенце  и сега се притеснявам да не би да съм навредила на бебето, ще се радвам да чуя вашите коментари  Wink

Аз също си пия кафенце и кола дори Simple Smile Четох доста статии из интернет и мненията са противоречиви, но все още няма доказателства за вредата на кофейна върху плода.

# 624
Disney princess, моят лекар още в началото ми каза, че по 1-2 кафета на ден не вредят, но пък кола каза, че не е добре да се пие от бременни. За щастие никога не съм обичала кола, нито газирано. Пия мляко с нес, както пих и с предната бременност и бебо се развива съвсем добре, така че не се филмирай за глупости  Peace На теб какво ти казват на прегледите? Има ли причина да се притесняваш?

# 625
И аз пия мляко с нес- два пъти на ден- спокойно, няма страшно Simple Smile

# 626
Barbaletka, ами засега всичко е наред, няма конкретна причина да се притеснявам, но постоянно премислям действията си какво ям, какво пия и т.н за да не невредя на бебето. Аз също не пия кола, но кафе с мляко -  да , затова ми се искаше да чуя вашето мнение и още повече на мамите, които имат вече деца и са изкарали една или повече бременности  Simple Smile

# 627
Не обичам кафе. Кола пия рядко, припива ми се от време на време  Blush

# 628
здравейте мили коремчета Hugмоите беболини са по 1900кг,плацента 2 степен,околоплодни води ок,в понеделник пак съм при доки да уточним датата на секциото,засега мислим да е 15 март,но ако всичко е наред може да го удължим за още 1 седмица 22 март.това ще го решим в понеделник.  bouquetразкритието си е 1см,не се увеличило от последния път.за гъбките  #Cussing outгино певарил150 #2gunfire #2gunfire #2gunfireчакам да ми излезнат изследванията от хемоглобина и левкоцитите Hug

# 629
  • София
здравейте мили коремчета Hugмоите беболини са по 1900кг,плацента 2 степен,околоплодни води ок,в понеделник пак съм при доки да уточним датата на секциото,засега мислим да е 15 март,но ако всичко е наред може да го удължим за още 1 седмица 22 март.това ще го решим в понеделник.  bouquetразкритието си е 1см,не се увеличило от последния път.за гъбките  #Cussing outгино певарил150 #2gunfire #2gunfire #2gunfireчакам да ми излезнат изследванията от хемоглобина и левкоцитите Hug

Ками,

Супер. Все така да растат и да слушкат в коремчето на мама. Стискам палци датата да е 22 март. Колкото по късно толкова по добре за малките принцески. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт