Априлки 2013 - тема 19

• 29 101
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Mamushker,благодаря за отговора по въпроса с магнезия BlushЕфекта не е силен,а по скоро среден,колкото да ни олесни Blush(по това веме на бременноста) Peace

# 646
Маги-май си права..за памперси са,аз мислех да пъхам пакетите на долния етаж на кошарката...

Ася-защо с анестезиолог те пращат да говориш?Аз само с гинеколога...Георгиев е много добър да ти кажа,дано пак да ми се падне той.Много успокоително ми подейства.

И аз купих Сано от Метро,но не обърнах внимание на цената,на прах е и се чудя по колко се слагаше...
И аз съм в отбора на мляко с нес кафе-от 1-2 седмици насам по 1 на ден.

# 647
Здравейте, аз кафе и кола не пия отдавна защото съм с високо кръвно, но според мен всичко в ограничени количества не вреди.
С покупките съм готова ама не съм приготвила багажа, че имам да гладя а как не обичам

Честито на Розита дано малката бързо се оправя и да се гушкате колкото се може по рано в къщи
Вижте хита при количките   http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5569811
Хубав ден на всички  bouquet

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 14:55 от vesi_mz84

# 648
Аз писах във ФБ - оляли са се с тоя хит - в оригиналния сайт е 850 долара, те ще ми я дават за 2500 лв, ай нема нужда. Дори с внос и мито и надценка, пак не би трябвало повече от 1500 лв да и искат. Още повече, че не я взимат на цена на дребно. Нагляри.  Mr. Green

# 649
Прада,аз  съм при д-р Ковачева, тя е израждала и предишните ми две деца и така да се каже е мой личен гинеколог от 12 години. А ти нормално или секцио смяташ да раждаш ?

# 650
Привет и от мен мамчета, виждам че повечето сме вече на един хал...Simple Smile още малко остана.
Аз кафе не пия по принцип, кола пия но сега от скоро си пийвам по малко пак, иначе до преди няколко седмици и от нея не пиех, нямаше ми вкус на кола..., а на нещо друго.
Ние днес бяхме на доктор и вече сме с насрочена дата за секцио, още малко ни остава до срещата с бебчо...иначе термина ми беше 01.04.Иначе всичко е наред, плацента 2 към 3 та степен вече, околоплодни води в норма. В петък сме на тонове да видят дали имам контракции.
Иначе за прахта, аз я купих Максимата от Кауфланд, но от всички магазини, които гледах във Фантастико е най-евтин. И омекотител съм си взела пак на Максим- белия Био-който е.
Kameliya за прахта по 36гр. за нормално пране Simple Smile
Мечо ти къде избра да раждаш? Мамушкер, а ти?
Иначе и при мен дрешките са изгладени и прибрани, багажа за болницата ми е готов и сме в очакване на денят...
Ще ми кажете ли групата във ФБ , как мога да вляза в нея? Simple Smile

# 651
  • Пловдив
Kameliya, на консултация с анестезиолог ходих и преди предното раждане, и сега отново ще ходя Peace Мислех, че е политика на болницата newsm78

Аз с дрехите съм до никъде hahaha Още не съм прегледала какво ще взема от баткото, а купени имам няколко неща, които се броят на пръстите на едната ръка hahaha
Тази седмица съм решила вече да се заема с рулетката и да видя това, което ми е в главата, дали ще стане и на практика Simple Smile живот и здраве, мисля до десетъина дни някъде вече да направим разместването и тогава започвам с прането и гладенето.
Чантата за болницата ще я стегам след като излезнат и резултатите от последните ми изследвания (АГ-то ще ми ги прави на 13, на 15 съм в София при гастроентеролога, а на 29 - при хематолога ooooh!).
Трябва да видя кога ще почива мъжа, че да планираме едно разкарване по магазините, за да купя на беба някаква пеленка или порт-бебе за изписването. Трябва и кърмачески нощници от тези с дупките да си намеря...

Нещо са ме хванали лудите мен - все си намирам какво да чистя и бърша hahaha Явно ме е хванал синдрома на гнезденето hahaha Joy
И макар че кухнята ми е едно от не-любимите помещения, да не говорим за печката - все по-често се навъртам и там #Crazyда ми се чуди човек - откъде този ентусиазъм  chef bowuu ...е, мъжът ми няма нищо против Joy

# 652
emetoem, още малко  Hug

и аз ще трябва да ходя както при предишната бременност на консултация при алерголог, че имам алергия от АБ, не пия никакви, и трябва да ми правят пак КАП за анестетиците, че около 25 дни важи, миналият път имах реакция към един.
ася, а теб защо ще те консултират?

след 22ри март и аз ще приготвям първо багажа за болницата, че бебо е голям, а и отделно мисля, че ще подрани, въобще смятаният ми термин е много преди този по МЦ пък и по мои сметки идва така по-напред Peace

Мъниче, аз пък като съм се размила на чинии... голямо скърцане пада, чак по два пъти някои ги насапунисвам, такъв кеф ми е  Crazy

# 653
  • Пловдив
jos, ела ми на гости hahaha Hug от всички домакински задължения, чинийте са ми най-омразното нещо... И ако сменим апартамента по-рано от очакваното, то ще е поради липсата на място за съдомиялна в този hahaha hahaha hahaha

Аз в петък като бях на доки, тя ми каза, че малката вече е започнала да се смъква Shocked От там идвали и болките в таза, които ме мъчиха близо седмица... Но пък нищо не спомена за индикации за по-ранно раждане newsm78
А доколкото си спомням, предния път корема ми се "смъкна" някъде около седмица преди Събитието newsm78 Ще питам и другия доктор, като ида при него на консултация, че да знае ММ как да планира отпуската за другия месец hahaha

...И в тази връзка - да попитам Мирама - все още ли дните за бащата са 7, че са казали на нашия тати, че вече са 10 newsm78

# 654
# 655
  • Пловдив
според КТ - да, мен ме вълнува според ЗОВС-а Mr. Green

# 656
15 календарни дни от деня на изписването на детето е отпуската по бащинство, така пише в КТ Simple Smile

# 657
При военните явно е друго.
Иначе уж са 15, ама ако го пуснат...Че на моя са едни... Rolling Eyes
Но засега уж ще го пуснат  Simple Smile

# 658
ето ме и мен Simple Smile

Първо да пожелая на малката Цвети бързо наддаване и скоро да е вкъщи при мама и тати Simple Smile

за кафето и колата - кола не пия от години, а кафе си пия все още по 1-2 на ден (но не всеки ден; когато се сетя) Simple Smile

за "бащинството" - таткото има право на 15 календарни дни отпуск от деня на изписване;  изплащат се на 90% (водят му се като болничен)

за багажите - не съм и започвала да ги мисля и да ги подготвям...и дрешките още не съм изпрала (те не са и много; даже чаршафи още не сме купили) Simple Smile И леглото още не е сглобено...към средата на месеца мисля да се захвана с всичко - сглобяване на леглото,  пране на дрехи/бельо и приготвяне на багажа за болницата.

# 659
  • София
Оххх най накрая и аз да се прибера  hahaha hahaha hahaha hahaha излезнах към 12:20 ч. и до преди час бях навън. Ходих да видя за педиатър - е намерих си и видях, че са добри отзивите за него. Срещнахме се - поговорихме, даде ми телефона си и сега остава живот и здраве като се роди малката да и се обадя. Доволна съм, че е близо до нас и няма да се налага да ходя много пеша или с градския.

Тези дни мисля да купя детски прах за пране и да започвам с прането, че това време не остава, а и незнам след прегледа в четвъртък какво ще се окаже  hahaha hahaha hahaha hahaha да не ми каже доки, че ще се пръкнем по рано от очакваното.

Общи условия

Активация на акаунт