Априлки 2013 - тема 19

• 29 244
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Ехоо,днес цял ден откарах по пижама-само изгладих бебешки дрешки и цял ден лежане-супер ми е сега Mr. Green
Аз също не плащам пенсионни,а само здравни-като Шаварче-така или иначе няма да взема пенсия,а социална ще имам....За мен са пари в случая дадени на вятъра.

# 106
Мами,

харесала съм си някои неща от mothercare ама както можете да предположите в БГ са в пъти по-скъпи отколкото в техния сайт в Англия.

Някой има ли идея как мога да ги поръчам от Англия и да ми ги доставят в БГ? Сигурно има измислена вече някаква схема за пазаруване и от mothercare, какато има за sportsdirect  и т.н.
и аз ще се включа в поръчката, ако разберем как Simple Smile

# 107
  • Варна
Да кажа и аз, че съм доволна от http://www.gabco.org/index.php за доставки от Англия.

За леглата - аз все още не съм убедена в превъзходството на единия вид спрямо другия.
За момента ще вземем сгъваема кошара - основно заради мястото (спалнята ни е 11кв..м и има тъкмо една ниша 60/150см), това, че ще мога лесно да се изнизвам нощем, ако плаче много, в дневната, защото мъжо е на сезонна работа лятото и работи като луд и все от време на време трябва да се наспива и защото ще ми трябва като ходя при нашите и свекитата.
Като на есен/зима, когато дойде време да се смъква вече ще преценя дали да вземем дървена кошара или тази ще е ок.

За първото дете шефа ми бяха с дървена кошара, но след като малкия почна много да се върти, да пробва да се изправя и да ходи и все се забиваше в някоя решетка при падането, въпреки обиколниците, като стана на 8-9 месеца му взеха сгъваема кошара и се родиха. За второто въобще не са ползвали дървена кошара, а вече година и половина малката си спи в нея.
Така че предполагам е до детето и как ще му е удобно като порастне. Затова за момента вземам практичния вариант, а после ще мислим.

# 108
  • Пловдив
sweet_maniche благодаря. Свекитата се опитват много да се месят и много настояват да си вземем такова кошаресто, плетено, изглежда ми супер "афиф" и не много здраво, а и адски се дразня на това какво разбират те, при условие, че тяхното единствено дете в момента е на 32 години...
И аз мислих така, но да ти кажа, че доста здрава се оказа Mr. Green А предвид това, че дреб не е никак кротичък и събуди ли се, обръща леглото с краката нагоре направо си е мега здрава hahaha
Дървената кошара я избрахме такава, че да могат да се махат 3 от пръчките отпред и така около годинка и нещо вече си ползваше леглото съвсем сам. Whistling

# 109
И аз да се похваля, че преди час някъде се измуших окончателно от леглото и се преобляках - и то само защото трябваше да ходя до магазина. Тази вечер ще гледам възможно най-късно да си легна, че да мога да си спинкам. Ще гледам вместо да се събудя в 2-3, да си легна тогава  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 110
Момичета, благодаря ви за обесненията, вече съм наясно Hug Hug Hug

# 111
Малеееее, вие сте изписали света  Mr. Green Mr. Green
И аз да си кажа, първо за детските, и аз никога не съм вземала и дори сега като се роди малката кукла, пак няма да им влизам в тия пусти 350 лева на човек. А данъци си плащаме с мъжо като стой та гледай. Не съм за пустит Mr. Greenе 35 лева, ама малко или много това си му е таксата на малкия за детската градина.  Naughty Naughty Naughty 
За кошарките и дървените легълца.... ние като се роди малкия си купихме от тия дето стават на голямо легло после и платнена кошарка за път. Та мен не може никой да ме убеди , че кошарата е по-удобна, единственият вариянт да си спи спокойно детето на долното ниво е като се купи по- дебел матрак допълнително. Иначе  то детето и в пласмасовите пръчки на кошарата пак може да се удари, зависи от детето, ако е като моя дивак, който на заключена количка на спирачки, успя да се обърне със все количката, така че.....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 112
Аз сега тъкмо разглеждах този сайт, който препоръчаха маминките за превоз от Англия и даже се регистрирах. Проучвам какви са им условията. Де да бях знаела, че има такива опции с транспорта от Англия.

Вчера тъкмо се молех на един seller от ebay от Англия да ми изпрати пратката чак до БГ, защото по принцип нямат доставка до нашата държавица, та най-накрая се съгласи срещу "скромната" сума от 20 паунда.

Поръчах бейби фоун с монитор и 100 други екстри, абе изобщо ужкум мерцедеса на бейби мониторите Simple Smile да видим дали ще си заслужава парите Simple Smile

# 113
Как ще дадеш 20 паунда за доствака, това а 50лв, Габко ще ти го докарат за 2.20лв.

# 114
ами именно Simple Smile

добре, че ми го казахате тоя сайт - сега ще видя дали мога да откажа поръчката от вчера, която беше с включена дотавка от 20 паунда и да им дам адреса на тая БГ фирма.....50 лв са си 50 лв

# 115

Поръчах бейби фоун с монитор и 100 други екстри, абе изобщо ужкум мерцедеса на бейби мониторите Simple Smile да видим дали ще си заслужава парите Simple Smile

Ще споделиш ли кой според теб е мерцедеса, защото сега и аз съм на тази вълна, а за всеки аудио и видео намирам както (+), така и (-) коментари?

Мерси предварително   bouquet

# 116
  • София/Варна
За дулата - познаваме се с нея от обучението за консултанти по кърмене през 2008. Избрах я, защото самата тя има вагинално раждане след 2 цезарови сечения, а и е била дула на няколко такива успешни.
Ще раждам в Св. Лазар, защото до сега само там лекарите имат достатъчно опит и желание да се занимават с такива като мен Wink. А и от опита ми с 2 раждания (в частна и държавна болница), се оказа, че плащаш почти еднакви суми, но това, което получаваш, е много различно.

Скрит текст:
Шаварче, и аз полагам доста часове годишно доброволен труд с разходи за моя сметка (ползвам личен транспорт и телефон), но пак споделям мнението на ada. Просто не е справедливо спрямо мен и моето семейство да получавам една голяма нула срещу хилядите данъци и осигуровки, които ежегодно ми удържат.

# 117

Motorola MBP36 Digital Video Baby Monitor with 3.5 Inch L.

Разбира се това е моето мнение.

Имаше няколко, които оглавяваха първите места и по американски и по немски и по английски сайтове, един от които е моторолата.

Аз избрах този модел сред водещите, защото за мен лично големия екран и високата резолюция са изключително важни, както и това че можеш да насочваш/движиш камерата дистанционно. Ти ще прочетеш reviews за този продукт разбира се. Има и "против", но то има някакви "против" и за трите най-добри модела, така че чоевек си преценява в крайна сметка с кои "против" може да живее Simple Smile

# 118
  • София
да се запиша и аз в темичката  Hug

# 119
Здравейте отново от мен...)

Аз напоследък не съм много активна, че към обяд отиваме при майка ми (нали там ще се установяваме с бебока) и сега влача чанти от едното на другото място и подреждам. )))))
Чакам слънчево време, че да изпера още 1-2перални с дрехи (макар че ще ми трябват по-нататък) и да съм окончателно готова.

Относно осигуровките....за мен не е справедливо едни да плащат цял живот, други да се скатават под предлог "на мен не ми трябва", но накрая и те да искат да получават каквото и останалите.
Системата е солидарна, да....ама аман от тази солидарност вече. Ако се направи на обратния принцип - колкото внесъл, толкова ползваш....доста хора ще запеят друга песен...

Общи условия

Активация на акаунт