Априлки 2013 - тема 19

• 29 103
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Ох, изобщо не помня как се казваха глобулите. Бяха три и имаше ефект.
За големите бебета- не се притеснявайте. Аз съм 1.60, родих 3.800 без разкъсвания. Просто слушайте акушерката.
А от секса защо се отказвате. Ние още си го практикуваме. Само тогава малкият е мирен.

# 526
честита баба Марта и от нас  Heart Eyes
аз днес съм в прекрасно настроение  bowuu и ще излизаме с мъжо на разходка, няма как да го изпусна това слънчево време  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 527
Ох, изобщо не помня как се казваха глобулите. Бяха три и имаше ефект.
За големите бебета- не се притеснявайте. Аз съм 1.60, родих 3.800 без разкъсвания. Просто слушайте акушерката.
А от секса защо се отказвате. Ние още си го практикуваме. Само тогава малкият е мирен.
глобулите да не са Гино певарил 150?

# 528
ЧеСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА !!!Пожелавам на всяка една от нас усмихнато,румено и здраво бебче !
  Nature Sunny Flowers Sunflower breastfeeding

# 529
Честита баба Марта, момичета! Всички да са здрави, румени, засмени и щастливи мами на спокойни бебчета!
Аз днес се занимавам с прането на бебешки дрешки, още малко и са изсъхнали. Ще погладя малко, а после сигурно разходка Simple Smile

# 530
Честита Баба Марта! Живи и здрави, леко раждне и здрави бебета на всички! Simple Smile)))))

Като нищо ще се засечем, само да не решат бебоците да ни изненадат по-рано Simple Smile)))) Ще ме изражда д-р Дуковски, ти кой си избрала?

Такова хубаво слънце има навън, май е време да се излюпя от леглото и да излезна на разходка!

Хубав ден на всички   bouquet
Аз съм избрала д-р Дяволов, живот и здраве всичко да е наред!!!!

# 531
Привет Пенди с коремчета!
Честита Баба Марта с пожелания за здрави, румени, засмени бебенца!
Поредната безсънна вечер, но болките бяха постоянни в слабините наподобяващи менструални. Нещо се скопосах онзи ден, че чистих и си позволих да вдигам тежко. Но такава съм си аз, не мога да стоя мирна, но днес ще си наложа нищо да не докосвам, само ще се разходя малко.
Пак съм качила, вече съм +12, дано се спра максимум на +15, не ям изобщо много, но не се и движа.
Хубав ден на всички!

# 532
връщам се от прегледа, всичко е ок с бебо, понеделник ще си пусна изследванията, че трябва да са нагладно. МБ я оставихме за по-натам.
и аз съм качила близо 16 кила, ама съм ограничила движенията до минимум, освен, че си поплувах на почивката  Party
дано всичко е наред с бебочетата.
за МД по-добре 12ти етаж, ако има места като раждате, защото на 7ми тоалетните не са в стаите, а в коридора, поне преди бяха така.
иначе на 12ти етаж, ако помолите бебето да е в кув..озчето няколко дни, предполагам няма да е проблем, там пак се ходи на 3 часа за кърмене, ако желаете.
vitaivan, обади се на старшата сестра в родилното или по-скоро говори на прегледа с доктора дали е възможна такава опция.

# 533
  • София
Честита баБа Марата и от мен Simple Smile

След секцио в МД аз бях 24 часа на 3ти етаж в след родилното, а бебето го качиха още същия ден на 12ти етаж, на следващия ден и мен ме качиха, но го оставиха още един ден в стаята на бебетата, за да се възстановя още малко, ходех на 3 часа да кърмя и на следващия ден ми го дадоха.

# 534
Честита Баба Марта и от мен момичета Party Бъдете здрави,щастливи и много усмихнати

Мамчето сутринта иизпра първите дрешки на беба Grinning а аз преди малко изпрах още една купчинка,но малка,че да си лежа пак.А и да използваме слънцето Wink
Усмихнат и хубав ден от мен.

# 535
Честита Баба Марта и от мен, бъдете живи и здрави и много щастливи!
Аз днес бях на ЖК, бебо е добре, слушахме му сърчицето- препуска жестоко, трудно е да го измерят, но е около 2600гр ( а другия ми лекар каза около 2700-2800гр), но +-100,200гр мисля, че не са от значение. Дадоха ми всички документи и ми казаха на връвчица и да ми висят на връта Simple Smile, че вече всичко чакаме. В понеделник съм на преглед пак в болницата, в която ще раждам и евентуално ще насрочваме дата за секцио Sad, почва да ме хваща много шубето...

# 536
mary cherry - милото от както знае, че съм бременна все ми отказва...  ooooh! неможел да прави секс, защото се притеснява да не ни направел нещо. В интерес на истината до 6ти месец две не виждах и само за секс мислех, вече дори не се сещам... което незнам дали е похвално.  Embarassed

# 537
Аз днес до обяд работих,после мъжо се прибра от работа,хапна и легна.Искаше ми се да дремна,но не успях сега готвя и отивам за малката,че обещах да я взема първа.После в нас,че пак ще работя-дано утре е хубав ден да се разходяим,че днес пропуснах Grinning

# 538
Честита Баба Марта и от мен, коремчета

да сме здрави и щастливи и скоро да си гушкаме спокойни бебчета   ylinfant  ylinfant

# 539
Преди малко ми се обади приятелката ми,която роди преди 3 дни момче 4280 и 55см. Аз не смеех да звъня... Е, не ми каза всичко,каза че не иска,обаче ....леле леле леле.........Всичко е вървяло просто накриво.....Каза.... КОШМАР БЕШЕ,КОШМАР......И без упойка! Казали й ,че няма време.... Ама то с такова голямо бебе.... кво да е? Много е шита. Ббето лилаво, не проплакало в началото... Каза ми,че са й били казали,че бебето няма да е голямо, даже казали малко ще е... Shocked Пуснали й едни стажанти в началото и те решили,че има 10 сантиметра разкритие и казали да напъва. Два часа напъване, нищо! Дошла гинеколожката, гледа 4 сантиметра разкритие! Скандал! Абе.... кво щеше да е с подробностите не знам...  Rolling EyesИ това е тук в Холандия, в Хага. Сега съм решила в плана за раждане да пиша,че НЕ искам стажанти да ме пипат каквото и да става!! Ох, няма да спя довечера след тоя разказ....

Общи условия

Активация на акаунт