Нашите Априлчета засмени са вече деца големи! - Тема 6

• 50 938
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден! на всички дечица, които вече станаха на 2!
Наистина, когато учителките в градинките са готини, стават много хубави РД. Аз бях на РД на племенницата ми в градинката, много се забавляваха децата.

# 211
  Здравейте! Хващам последните минути на днешния ден, за да ви почерпя виртуално с торта за празника на Преско. Празнувахме на Плевен при моите родители, в заведение с детски кът, мисля, че всички останаха доволни Simple Smile Качвам ви тортата, с вече споменатото Тутиту, направо не ми се говори как ме изприщи тази торта, докато я транспортирахме от Ст.Загора до Плевен, през прохода Шипка с хиляда завои, ревящо дете и мрънкащо друго. Оххх, слава богу, като изключим малки повреди на колата, които впоследствие оправих, пътуването мина горе-долу успешно. Но това не беше всичко- хладилника на нашите се претовари от многото манджи вътре и се разтекъл, естесвено върху колата  Confused И това горе-долу замазах, макар да се виждаше малко разяденото от водата по фондана  ooooh! А бе, в крайна сметка, с много притеснения, всичко мина добре.

Мирта, благодаря за рецептата  Hug Ще я пробвам някой път  Wink
  Кате, страхотен е Спондж Боб, благодаря за поздрава  Hug

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 10:24 от Mama Ivy

# 212
Ивка, тортата е страхотна, много изпипана, браво на майсторката! Каква е отвътре? а рожденикът е много пораснал....да е жив и здрав, да ви радва много, много!!!

Честит Рожден ден на всички пораснали дечица!

Да са много щастливи и много весели игри!!!!

# 213
Mama Ivy, тортата е супер! Честито и тук на Преско! Важното е, че след всички премеждия всичко е завършило успешно! Аз само веднъж съм пренасяла торта на дълги разстояния...щях инфаркт да получа  Embarassed та много добре те разбирам Simple Smile
Кати, кухнята е супер...при нас розовият цвят обаче е временно забранен  hahaha
Да си покажа и тук тортата от официалното парти за Ния Simple Smile Повече снимки и на другите декорации ще пусна скоро в блога  Simple Smile

# 214
  • sofia
Еееееееее, страхотни торти. Mama Ivy, madlene  bouquet
Още веднъж да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!

# 215
Честит празник на всички малки рожденничета , да са живи и здрави. Много радост и късмет.
Ние бяхме на почивка в Сандански и съм изпуснала голяма част от темата, много сте писали.  Grinning  

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 16:14 от Adriya

# 216
  Хммм, сигурна съм, че писах вчера тук, а няма нищо сега  Thinking Кой знае кой бутон съм натиснала накрая  Crazy
  Мадлене, и тук да кажа, че тортата в бухалите е суууперска! Много ме кефи, браво!
  Нати, за тортата реших да карам на сигурно- отдолу е торта Династия, а колата отгоре е бисквитената с ром и стафиди на Диди.
  Уффф, ние пак отлагаме тръгването на ясла на Преско. Днес ходих до яслата с пълен набор документи с идеята да ги предам и утре да го водя. Да, ама не. Оказа се, че ни липсвало едното изследване и сега ще чакаме нови три дена, докато стане, та ще го пускам чак в понеделник  #2gunfire Дано да е за добро това отлагане...
  Хубава вечер!

# 217
Ивка, много добре звучи комбинацията на тортата. Сигурна съм, че е била и мноооого вкусна!
Колкото до яслата - дано да се адаптира бързо и без много драми. Аз и друг път съм казвала, че на нас ни трябваше цял месец, едва след който остана за следобеден сън. Много му беше трудно. Сега реве сутрин, докато го оставям, но после вече няма проблем....

Мадлен, много красива тортатата ви....лелеееее

# 218
Момичета,големи сте съблазнителки с тортите!
Да са живи и здрави всички рожденици от последните дни,а и от следващите, докато се включа пак!

# 219
Честит рожден ден на новите рожденици!
Толкова красиви торти сте показали! Нашата ще е домашна, но украсата ще е съвсем проста, друга не мога  Simple Smile Ето малко снимки на Ния http://hubavinki.blogspot.com/2013/04/blog-post_9241.html

# 220
Страхотни снимки Simple Smile

Вчера за първи път водих Йо с мен, за да и купувам обувки-голямо мрънкане падна Simple Smile Вашите деца как се държат,когато трябва да им се пробва нещо?

# 221
  • España (Плевен)
Иве, Мадлен, страхотни торти. Поздравление..  Hug Hug

Поздрави на всички рожденици до сега! Да са здрави, щастливи и усмихнати!  Hug

Мира, Ния е много весело момиченце. Страхотна е.  Hug

БВЛ, ние си седим и се радваме на новите обувки. Даже се перчим с тях..  hahaha

Да ви помоля да харесате страницата и да дадете един глас за нас.. http://energysave.bg/preview.php?p=188  Благодаря!

# 222
Кати, много хубава рисунка! Гласувах!

# 223
  Мира, Ния е страхотна!
  Кате, Нели има голям талант! Ако тя е нарисувала цялата картина (а не оцветявала например), ме впечатли страхотно много! С удоволствие гласувах за нея (макар да мразя изнудването на фейса- харесай това, сподели онова  #2gunfire) Трябва задължително да усъвършествате дарбата и  Wink
  Уффф, и двете ми деца са болни вкъщи  Sad  Преско вече четвърти ден е с ужасна хрема, имаше и температура и разстройство за разкош  Crazy Явно батко му донесе вирус от градината, защото и той е със силна хрема, но слава богу поне само хрема. Имало защо да не тръгнем на ясла сега. Представям си, ако беше омешал още няколко вируса с този...  Tired Ама и утре няма да тръгне на ясла, няма да го пусна хремав, макар да му минава уж. Това тръгване на ясла стана историческо направо- повече от месец все тръгва на ясла  Crazy
  Хубав ден, възползвайте се от хубавото време навън!

# 224
  • España (Плевен)
Иве, аз и помогнах с някой неща, но наистина рисува много хубаво и доста точно (някой неща). Всеки ми казва да я запиша на курс по рисуване. Ще видим, какво ще направим.
До сега бяхме в Кайлъка и времето си е страхотно...  Peace 

Вижте една много интересна идея.

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 17:25 от К А Т И

Общи условия

Активация на акаунт