Нашите Априлчета засмени са вече деца големи! - Тема 6

• 50 939
  • 337
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Почерпка от мен. Днес в 10,50 ч. Емо стана на 2 г.

# 196
Здравейте и от нас с едно голямо благодаря за поздравите за РД - то.   bouquet Ние си изкарахме повече от страхотно, но за съжаление сега сме много болни и съответно аз много притеснена - честно казано отдавна не ми е било така - вече 24 часа не можем да свалим Т, кашля много и е ужасно унил и кисел. Според педи е нормално и след днешния прием на АБ следва да има подобрение - да видим. Иначе е с опит за пневмония в дясно, което направо ме побърква само като си помисля  #2gunfire
А сега исках да питам друго - Вашите овненца и теленца ядят ли нормално - ние до преди 2-3 месеца похапвахме стабилно и му личеше, сега обаче яде буквално само  в яслата и то ако не ме лъжат лелките - у дома се мръщи на всичко, за супа или някаква манджичка да не говорим - само луканка ако може да яде и краставици и пържени картофи. Направо вече ми идва да си скубя косата, честно ви казвам, в опитите да му измисля нещо за ядене, за да не са тези вредни неща или нищо.
Вашите идеи по тоз случай какви са?

# 197
e.damyanova според мен си е до детето!  Марти например е страшно злояд и също като при вас е на периоди - ту яде нормално, ту трябва да му се моля с разни сладки кремчета и закуски..

# 198
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден на Емо!
Много игри, щастие и винаги обичан!

Е. Дамянова, мисля, че е период. При нас също е така. Преди по си хапваше, а сега не чак толкова. Аз не се трогвам много от това. Не насилвам. Щом не й се яде я оставям. После ще яде..  Peace

# 199
  Mирта, честит ти рожденик!  smile3510 Охлювчетата изглеждат много апетитни, може ли рецепта?  newsm56
  Марева, надявам се Марти вече да е по-добре  Peace Ох, като ви чета с тези ясли и болести и направо ми се изправя косата  Confused Преско тръгва на ясла другия вторник, много ми е притеснено, надявам се да са напразни притесненията ми...
  За яденето- Преско, че и батко му, не са от много ядливите. Точно така на периоди са и двамата- понякога хапват повече и без да подбират, а друг път е ужас направо. Ама и аз не насилвам- като не искат, не искат.

# 200
  • España (Плевен)

Hug  Честит Рожден Ден на Ния!   Hug
Здраве, щастие, любов и безброй усмивки!
 Gift    Tada    Gift

party023   Честит Празник  и на Калоян, Кристиан, Елиа и Никол!    party023

# 201
Честити рождени дни на всички, които съм пропуснала!Да са живи и здрави дечицата!

За неяденето- откакто миналата седмица поболедува малко Йо драстично намали храненето и увеличи кърменето. Мисля че ще отмине този период иначе бяхме стартирали процедура по отбиване.

Идва и нашият рожден ден! Не мога да повярвам,че минаха 2 години. Днес мога да си спомня всичко,което правих в дните преди раждането Simple Smile

# 202
Много ви благодаря момичета!   bouquet  bouquet  bouquet Ния празнуваше в градината, партито там мина супер, останах много доволна (и аз бях там, да не би да пропусна нещо  hahaha) Учителките бяха приготвили хартиена корона надписана с името ѝ, имаше и подарък...абе супер се справиха. Аз им бях направила и на тях почерпка, та всички бяха доволни  Praynig Ето и тортата
За неяденето да кажа, че Ния също драстично увеличи приема на мляко....и предполагам, че отново имаме скок в растежа. Тежка фаза кара милата, все е неспокойна, нервна, все нещо иска, което ние не ѝ даваме.....дано отмине скоро. Маха си памперса, все се съблича гола. Очертава се супер гоооооолям инат да бъде  #Crazy

# 203
  • sofia
Честит рожден ден на Ния на патеричка! Да расте здрава и красива дама!
madlene, страхотна торта, както винаги. Hug

Емо с яденето е добре. Най-силно му е обедното ядене. Изяжда си ДК, цялата супа и цялото второ, дори с половин филия хляб. Но това не му пречи да е едва 10,400 кг.
Вчера го водих на консултация за двете годинки и нашата ЛЛ ми каза за препоръчителната ваксина за Хепатит А. Аз съм против ваксини, извън задължителните, обаче ММ много се е навил да я направим. Вие какво мислите по въпроса? Ще я правите ли?

Mama Ivy, това е рецептата за Канелените рулца(които се оказаха типична шведска рецепта)
Скрит текст:
За тестото: 25 гр. жива мая, 75 гр. меко масло, 250 мл. пр. мляко, 50 гр. захар, щипка сол, 1 ч.л. кардамом, около 700 гр. брашно
За пълнежа: 100 гр. масло, 100 гр. захар, 2 ч.л. канела
1 яйце за намазване
1. Замесва тестото от продуктите и се оставя да втаса за около 30 мин.
2. Втасалото тесто се разделя на две части. Всяка част се разточва с размери 20 на 50 см.
3. Пълнежа се разделя на половина и се нанася върху всяко тесто(най-добре с пръсти).
4. Тестото се навива на стегнато руло откъм дългата страна.
5. Режат се кръгчета с дебелина около 1 см.(за да си запазят формата е добре нарязаните кръгчета да се сложат в хартиени форми за мъфини).
6. Втасат още 30 мин. и се мажат с разбито яйце и поръсват с малко захар.
7. Пекат се около 10 мин. на 220 градуса.
От тази доза излизат около 40 рулца.

# 204
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден на Стефания, Даная, Изабела Жулиета, Ивайло, Ралица, Жанна, Адриана, Магдалена и София!
Да растат здрави и винаги щастливи и засмени!

Мадлен, страхотна торта..  Peace  Браво! Искаме снимки на вече порасналите дечица..  Mr. Green
И нашия ден идва с пълна скорост. Мисля и премислям как и какво да направим. Вие какви подаръци направихте, получихте или ще купите за мъниците?

# 205
Ето,че моето момиче вече е на 2! Не мога да повярвам,че минаха две години от онзи невероятен момент, когато я целунах за първи път,още усещам онзи допир, а през тези две години сигурно често и досаждам с прегръдките и целувките, но ще бъде така, докато дишам!

Честит рожден ден и на астралните ни близнаци! На 6-ти април са родени страхотни деца!

# 206
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден на Йоана!
 Hug   Щастливо и безгрижно детство!    Hug

Честит Празник и на Симона, Габриела, Калина, Симеон и Недялко!

# 207
Честит рожден ден на Йо Simple Smile
Кати, по въпроса с подаръците- Ния получи тази  

дървена кухня. От баба си получи този лаптоп: http://www.hippoland.net/bart-detski-laptop-navigator, той е за по-големи деца, но това си избрахме  Joy, от леля си получи този буквар: http://www.hippoland.net/thinkle-stars-interaktiven-bukvar-na-b-lgarski-ezik. Официалното празненство е утре, така, че ще допълня по-късно от приятелчетата какво е получила. Иначе получихме и книжки. забелязвам, че напоследък ѝ е доста интересно да гледа картинки и да разгръща страниците.   hahaha

аааа забравих да разкажа как беше купона в яслата  hahaha Останахме супер доволни! учителките бяха украсили занималнята с балони! Бяха ѝ купили подарък!: огърлица и малка магнитна дъска за писане! Отделно ѝ бяха направили картонена корона! Аз естествено също отидох  hahaha да не би да пропусна нещо  Laughing и да ви кажа направо бях възхитена! Пяхме песнички, децата танцуваха....супер, просто останах без думи! Дай боже все на такива ангажирани и готини хора да попадаме, наистина направиха деня ѝ още по-специален!   bouquet  bouquet  bouquet

# 208
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден на Преско!
Да има най-забавното и щастливо детство!
 Hug Hug Hug

nbirthday   Честит Празник и на Йоана и Калоян!    nbirthday

# 209
  • España (Плевен)
Мадлен, аз съм харесала тази и мисля да я поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт