Ние си изкарахме повече от страхотно, но за съжаление сега сме много болни и съответно аз много притеснена - честно казано отдавна не ми е било така - вече 24 часа не можем да свалим Т, кашля много и е ужасно унил и кисел. Според педи е нормално и след днешния прием на АБ следва да има подобрение - да видим. Иначе е с опит за пневмония в дясно, което направо ме побърква само като си помисля 
Охлювчетата изглеждат много апетитни, може ли рецепта? 
Ох, като ви чета с тези ясли и болести и направо ми се изправя косата
Ния празнуваше в градината, партито там мина супер, останах много доволна (и аз бях там, да не би да пропусна нещо
) Учителките бяха приготвили хартиена корона надписана с името ѝ, имаше и подарък...абе супер се справиха. Аз им бях направила и на тях почерпка, та всички бяха доволни
Ето и тортата 

Браво! Искаме снимки на вече порасналите дечица..
, от леля си получи този буквар: http://www.hippoland.net/thinkle-stars-interaktiven-bukvar-na-b-lgarski-ezik. Официалното празненство е утре, така, че ще допълня по-късно от приятелчетата какво е получила. Иначе получихме и книжки. забелязвам, че напоследък ѝ е доста интересно да гледа картинки и да разгръща страниците.
Останахме супер доволни! учителките бяха украсили занималнята с балони! Бяха ѝ купили подарък!: огърлица и малка магнитна дъска за писане! Отделно ѝ бяха направили картонена корона! Аз естествено също отидох
да не би да пропусна нещо
Препоръчани теми