младеща накъде?

• 5 445
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ми то туй ми остана, кат ма не бройкат младеЩите  Tired

# 31
И аз го прочетох "младееща накъде?" и се зарадвах че "Отива ми, но не ми прилича" ще има ново издание.  Confused

# 32
Накъде - нанйкъде. Нека йдват, ништо, че пишат грешно.
И аз с мъка ходих пък я как се изучих. Mr. Green

# 33
Младеж, оправи го това заглавие, че темата замина на кино!

# 34
И аз го прочетох "младееща накъде?" и се зарадвах че "Отива ми, но не ми прилича" ще има ново издание.  Confused

И аз така.  Joy

# 35
Чута реплика от пет ученички в едно Варненско кафене: сега правителството като падна, ние защо трябва да ходим на училище?

Ха сега какво да правим и как ще я караме?? Shocked

Е па язе ке предложиме да си сЕдат у кафето!
Да почекат там, да видат дали ще има нов министер на образуването и очилища, па после ке решават! Може да нема сми.

# 36
Ееее, това ме разсмя! Но не е смешно, тъжно е.

# 37
Помислих, че неволно е допусната грешка и иде реч за сорт леща, някаква...и къде може да се намери. Mr. Green
a аз в първия момент го прочетох като "младееща някъде"  Shocked Joy Joy Joy

И аз така и реших,че е разклонение от темата "Още ми отива..."

П.С. Сега, като прочетох другите отговори до края,видях че и при други има такова тълкуване на темата, казвам си, я да видя докога се "младее"

# 38
ОЛЕ ША УМРЪ  Joy

# 39
Таквоз, мене  ми се чини, че е най- добре младеща  да  фата  мотиките  и  да ходи да  копа, оти  от много  учени  глави от нащо поколение, не остана кой  да работи.Сегинка  на образуванието  му мина  модата  и  е време  младеща  да  накомби  родителските  тикви, задето  така  са я изтървали, а после  да копа ниви и  да  пасе  козите по баирите.

Малка корекция. Най-добре ще е младежта наистина да се занимава с някакви кози
и подобни, а в торбичката освен хляб и лук и по някоя книга да поносва.

Докато има време, да научи истински способности, а не само превъртане на
книжно знание. Щото един колега на 28 годинки само вече вдига кръвно от офис
работа.

Аз лично търся начин да стана робовладелец и да имам плантация за памук
някъде из Пловдивското поле.

# 40
Младеж, оправи го това заглавие, че темата замина на кино!

Няма го, седи  в ъгъла ,  smile3529 и  Embarassed

# 41
В грешка сте всичките
ЕНДЖИНЕР
В грЯшка сте йенджинерин е правилно:bowuu:

# 42
  • Costa Rica
Няма проблем за младеща! Всички пътища са отворени пред нея - може да учи щетоводство, може да учи за менежър, или за деректор, или за инжинер... Каквото не са поискали, това не са направили. Да са ни живи и здрави.
Joy hahaha Joy
И за пидагок може - да учи утрешната младещ на четмо и писмо Mr. Green Ма в туй нема паре!

# 43
Умря Брежнев и под предлог, че искат да гледат погребението, отиват при учителя по физическо да ги освободи от неговия час  
Аз защо имам спомен, че денят на погребението официално беше неучебен? Не съм учила на смени, а помня че го даваха по телевизията и отвреме - навреме му хвърлях едно око, макар че няколкочасовото повторение на погребалния марш не ми допадна особено.  Sad
Но иначе я разбирам младеЩа. Всеки повод да отърве училището е добре дошъл.  Mr. Green

Доколкото си спомням беше обявен НАЦИОНАЛЕН ТРАУР(?), но не си спомням да е бил неработен и неучебен ден.

А за МЛАДЕЩА нямам думи!

# 44
Няма проблем за младеща! Всички пътища са отворени пред нея - може да учи щетоводство, може да учи за менежър, или за деректор, или за инжинер...
Joy Joy Joy
Ей на, Доган философия завършил пък хидроинженер станал

Той философията я завършил с помощта на ДС в Шумен, защото в СУ е стигнал доникъде. Започнал е философията там, но се е прехвърлил в Шумен.  

http://desebg.com/2011-01-06-11-34-55/884--5-

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 14:11 от vl

Общи условия

Активация на акаунт