Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Не, Дани22, за съжаление кода само се хваща на акаунта, т.е. изписва се кода, процент отстъпка и докога е валиден, но в сумата на поръчката не се отразява намалението. Сега и не ми даде да си вляза в нито един от двата акаунта.
Явно или имат сериозни технически проблеми или кодът нещо не е наред...

# 181
 Thinking  .....    smile3506

# 182
  • Варна
Да ви попитам дали ако направя днес поръчка ще дойде до четвъртък? Че се оказа, че обувките, които бях решила да обуе дъщеря ми на тържеството и стискат и ще трябва да купувам нови. Ама ако не дойдат до четвъртък, няма смисъл  newsm78

Да се самоцитирам и да питам някой, ако има  от този тип обувчици 8-ца, моля да ми измери стелката  Praynig

# 183
  • София
Здравейте, опитвам се да си поръчам нещо от сайта, но всеки артикул който сложа в кошницата ми излиза като неналичен. В същото време когато отворя конкретен артикул нищо не подсказва дали артикулът е наличен или не...Това е много досадно и демотивиращо....Аз ли нещо не мога да разбера?

# 184
  • София
Да ви попитам дали ако направя днес поръчка ще дойде до четвъртък? Че се оказа, че обувките, които бях решила да обуе дъщеря ми на тържеството и стискат и ще трябва да купувам нови. Ама ако не дойдат до четвъртък, няма смисъл  newsm78

Нямаш гаранция. Аз поръчах в четвъртък и още не е тръгнала поръчката. Друг път ми се е случвало да поръчвам в сряда вечер и в петък да са при мен  Peace

Здравейте, опитвам се да си поръчам нещо от сайта, но всеки артикул който сложа в кошницата ми излиза като неналичен. В същото време когато отворя конкретен артикул нищо не подсказва дали артикулът е наличен или не...Това е много досадно и демотивиращо....Аз ли нещо не мога да разбера?

Така е за съжаление. Можеш да разбереш, че даден артикул не е наличен, когато си видиш кошницата. Нещата от старата колекция са се поизчерпили, но от новата има повечето номера все още.

# 185
  • София
Да ви попитам дали ако направя днес поръчка ще дойде до четвъртък? Че се оказа, че обувките, които бях решила да обуе дъщеря ми на тържеството и стискат и ще трябва да купувам нови. Ама ако не дойдат до четвъртък, няма смисъл  newsm78

Последните ми две поръчки пристигнаха точно за 2 дни. Според мен е по-вероятно да ги получиш, освен ако не са с отложена доставка.

# 186
Момичета,
харесала съм си тези: http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/shoes/98/2?pid=85 … 3b%26nbsp%3bBoots

нося 39-40 номер.
Някой ще ме ориентира ли обувките на марката уголемени ли са или си отговарят на номера?
А и каква би била цената ако не улуча номера и се наложи да ги върна?

# 187
  • Добрич
Момичета, някой поръчвал ли е тази жилетка:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/31/5
Много моля за отзиви, как е като качество и дали си отговаря на размера.   bouquet
 Чудя се 4-5 ли да поръчам или 5-6 г.

# 188
Рибката мерси! Явно има проблем. С или без код, поръчах. Като мине през посредници няма да е по-добра цената, дори напротив.

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 21:04 от shrekie

# 189
# 190
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/18/3  - някой поръчвал ли е от тези ? Интересува ме дали са плътни , че миналата година поръчах едни които се оказаха доста дебели ..

# 191
rossy-pm, големи красоти! Честито и със здраве да се носят!

# 192
Някой поръчвал ли е детски обувки UK2 номер? А от дамските 35.5?

# 193
  • центарлна северна България
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/18/3  - някой поръчвал ли е от тези ? Интересува ме дали са плътни , че миналата година поръчах едни които се оказаха доста дебели ..
.  Аз ги получих и наистина са по-плътни. Всяка година поръчвам и всичките са не много тънки. Тънички вземам от H&M.

# 194
  • София
Момичета записвам се при вас.Редовно поръчвам от сайта и темата ще ми бъде полезна Simple Smile
И има питане,на имейл ли получавате тези кодове за отстъпка,аз досега не съм видяла да са ми предлагали такъв  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт