Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,от доста време се каня и най-накрая реших да поръчам от nextdirect.Имате ли код за отстъпка и каква е отстъпката?

# 256
Здравейте,от доста време се каня и най-накрая реших да поръчам от nextdirect.Имате ли код за отстъпка и каква е отстъпката?
прочети на стр 12  Grinning

# 257
За размерите - според мен са малко уголемени дрешките. НА синът ми (2г3м) , който е висок 93-94см , 13.500 кг дрешките 18-24 са му точно. За лятот взех размер 2-3 и се надявам да не са му големи . НА дребната (в момента е на 6м, почти 7м) , висока 69см, 7200 , размер 3-6м са и съвсем точно , а за лятото поръчах 9-12м . Снощи пробвах част от дрешките и мисля ,че ще са леко големи може би..  newsm78

На дечицата не е проблем да им ширеят, все пак те растат(особено бебето)  Grinning
Само, че ме хвърляш в чуденка аз кой размер да купя, при положение, че килограмите са 11.300, а височината около 90.
Може би 18-24 ще са ви ок ! Те малко са им странни нещата - някои са по-широки , други са умалени . Например взех една тениска 3ка от голямата серия (от 3-16години) , която е по-малка от тениските 2-3г от малката серия...

angels_zg , утре ще измеря тениската с ягодките и ще ти пиша !

# 258
  • Бургас
Момичета, ако на някой му мине поръчка с код, споделете в темата, моля  Hug
Писах им иначе аз колко съм разочарована и т.н. Да видим, дали все пак ще ни отговорят със Shrekie...
Поне съм доволна от нещата в случайната поръчка   Grinning
този панталон заради материята го исках, мислех, че ще го носи синът ми като 7/8 Но не - добре е за неговите 120 см. все още последният размер.
гащеризончето фигурираше в списъка с най-харесваните дрешки, после и Ninna го показа на снимки, а на живо още повече ми хареса.
клинчето е много хубаво, плътничко, и много нежно и красиво.

# 259
  • София
Привет, искам да похваля ето тези блузки,  материята им е фантастична, смятам, че за парите си са чудесни:

жилетчицата стои много сладурско, материята е супер.

- много ми харесва, тъничък, но 2-3 е огромен, въпреки това, пак седи добре, като шалвари Simple Smile

- прекрасни са.

Някой случайно да е поръчвал това:  - имам подозрения, че и то ще е доста уголемено и не ми се рискува, че няма да седи добре, ако е огромно.

Някой взимал ли си е дамски дънки, харесала съм си но нямам представа какъв размер, по принцип нося 32-33?

# 260
madlen_d трите потничета кой размер си ги поръчала,ако са 2-3 год. може ли да дадеш размерите?Аз съм харесала ето тези
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/5/1
но се чудя 2-3 или 3-4 да поръчам.

# 261
Рибката, честити да са ви дрешките !
madlen_d, и на вас !     Simple Smile

# 262
  • Mostly in my mind
madlen_d трите потничета кой размер си ги поръчала,ако са 2-3 год. може ли да дадеш размерите?Аз съм харесала ето тези

тези потничета са много сладурски и изобщо всичките цветове. и аз ще помоля за размери, ако някой има 12-18 или 18-24 месеца. благодаря  Simple Smile

# 263
От DHL до вкъщи ли ви доставят нещата или до офис?

# 264
  • Mostly in my mind
До адрес, да  Simple Smile

# 265
Здравейте, бих искала да попитам някой поръчвал ли е от това яке.
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/older-girls/37/4
За първи път ще поръчвам и се двоумя кой размер да поръчам. Дъщеря ми е висока 116 см. точно на границата и се чудя дали 5-6 год или 7-8 год.

# 266
Светлина, аз винаги поръчвам по-голямото. Хем да е по-широчко, хем като вече растат по-бавно да изкара 2 сезона.

# 267
май така ще направя, дано да не е много голямо

# 268
За размерите - според мен са малко уголемени дрешките. НА синът ми (2г3м) , който е висок 93-94см , 13.500 кг дрешките 18-24 са му точно. За лятот взех размер 2-3 и се надявам да не са му големи . НА дребната (в момента е на 6м, почти 7м) , висока 69см, 7200 , размер 3-6м са и съвсем точно , а за лятото поръчах 9-12м . Снощи пробвах част от дрешките и мисля ,че ще са леко големи може би..  newsm78

На дечицата не е проблем да им ширеят, все пак те растат(особено бебето)  Grinning
Само, че ме хвърляш в чуденка аз кой размер да купя, при положение, че килограмите са 11.300, а височината около 90.
Може би 18-24 ще са ви ок ! Те малко са им странни нещата - някои са по-широки , други са умалени . Например взех една тениска 3ка от голямата серия (от 3-16години) , която е по-малка от тениските 2-3г от малката серия...

angels_zg , утре ще измеря тениската с ягодките и ще ти пиша !
Дължина 34см , под мишниците широчина - 27,5см  , но имай в предвид ,че е от тази материя като с ликра (както са банските) и не знам памучните дали няма да се разминават нещо като размер. За съжаление нямам тенимки за малката с размер 9-12 , защото съм накупила рокли и потничета. Дано да съм те ориентирала поне малко Simple Smile

# 269

тези потничета са много сладурски и изобщо всичките цветове. и аз ще помоля за размери, ако някой има 12-18 или 18-24 месеца. благодаря  Simple Smile
Аз взех такива ,но от друг цвят и късите панталонки . Много са хубави , мн хубво трико . Мога да дам размер 9-12м ако на някой му върши работа. Само мога да кажа ,че не изглеждат уголемени , предполагам си отговарят на номера

Общи условия

Активация на акаунт