Nextdirect.com -3

• 47 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Явно тази тема е главно за споделяне кой какво си е купил, а не за взаимопомощ...

След питането ми кога дърпат парите от картата, писаха няколко човека, които са поръчвали и никой не си направи труда да ми отговори.
Парите ги дърпат няколко часа след поръчката, поне при мен става така.
Относно споделянето кой какво си е купил- да, това е основната взаимопомощ, споделяме не за да се хвалим, а за да видят останалите и да им се измеря размери, ако са решили да поръчат същото. Ето, например нашите сандали са големи, защото нямаше никой , купил същите да ми ги измери, но сега аз бих могла да помогна на някого да не си обзаведе детето с обувки за след 2 лета.

# 46
  • София
Явно тази тема е главно за споделяне кой какво си е купил, а не за взаимопомощ...

След питането ми кога дърпат парите от картата, писаха няколко човека, които са поръчвали и никой не си направи труда да ми отговори.

Green_Eyed, спокойно ... не сме те прочели  Peace
При мен парите блокират, като направя поръчката, а осчетоводяват, като я изпратят  Peace

# 47
И аз поръчвам за първи път. http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/11/4? … 26nbsp%3bT-Shirts поръчах 18-24м ние сме на 1,4г но после се усетих че сигурно ще му е голяма.

# 48
ееее, Елена Ди, не си права ......... мисля, че и на теб се опитах да помогна, като ти написах размерите на нашите коркови сандали от миналото лято на 9-ка и също ти писах, че водейки се по отзивите на мамите, че уж са умалени и аз бях поръчала номер по-голям и ни бяха големи ....... Но и модел с модел не си приличат, така че това е и неудобството на онлайн пазаруването ........

# 49
  • София
Аз миналата година купих и коркови сандали и друг модел. Определено корковите бяха умалени. Тази година пак взех коркови +1 номер.

# 50
Ние лятото явно идваме междинен номер и затова така се получава ........ тя миналото лято носеше 26, т.е. 8-ца и затова взех 9-ка от корковите, но й бяха големи .........но пък 8-цата щяха да й стърчат малко пръстите ......... това лято май пак ще сме така ......... 9-ката в момента й стават, но до лятото малко сигурно ще щръкнат пръстите, а 10-ката ще й идват пък малко големи Simple Smile Но  и малко големи тя си ги носи, защото й бяха супер леки и удобни Simple Smile

# 51
Момичета,/ за тези ,които попитаха/ DHL не разнасят в събота и неделя. Освен това не е задължително да си получите пратката точно на третия ден от поръчването и. Ще си броите, след като ви пратят тракинг номер. Може да я получите още на втория, но може и на четвъртия ден, както ми се случва на мен например напоследък. Всички сме нетърпеливи, но ....     Hug   Peace

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 17:53 от dani2222

# 52
Ние лятото явно идваме междинен номер и затова така се получава ........ тя миналото лято носеше 26, т.е. 8-ца и затова взех 9-ка от корковите, но й бяха големи .........но пък 8-цата щяха да й стърчат малко пръстите ......... това лято май пак ще сме така ......... 9-ката в момента й стават, но до лятото малко сигурно ще щръкнат пръстите, а 10-ката ще й идват пък малко големи Simple Smile Но  и малко големи тя си ги носи, защото й бяха супер леки и удобни Simple Smile
Ние сме по същия начин. Миналата година чак към август му станаха сандалките.

# 53
Момичета,/ за тези ,които попитаха/ DHL не разнасят в събота и неделя. Освен това не е задължително да си получите пратката точно на третия ден от поръчането и. Ще си броите, след като ви пратят тракинг номер. Може да я получите още на втория, но може и на четвъртия ден, както ми се случва на мен например на последък. Всички сме нетърпеливи, но ....     Hug   Peace
Flowers BouquetБлагодаря,тъкмо се притеснявах че нямам и тракинг номер все още,но ще чакаме,то друго не ни остава Simple Smile Хубави и слънчеви почивни дни мами и дечковци  bouquet

# 54
Момичета получих си тениската като размер е добре но като цвят няма нищо общо ако някой се интересува ще му дам размери даже ще я снимам. Аз поръчах на 26-ти и тази вечер към 17ч ми звъннаха да ми я донесат много са точни. Дръпнали са ми 23,46лв те е 11евро явно повече от 2лв/евро са ги сметнали. http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/19/3? … 26nbsp%3bTrousers някой поръчвал ли го е дали е уголемен?

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 20:04 от opsss

# 55
Ние го имаме, размера ни е 3-4 години, ако искаш да ти измеря. А от миналата година имаме пак ленен панталон, но друг цвят, размер 2-3 год, мога и него да меря.

# 56
Благодаря Елена, аз мисля 1,5-2 да поръчам, на 1,4 сме. Имам един дълъг 1-1,5 и ни е добре но няма много да го носим, но имаме едни къси гащи от тия по 2бр които са е те ще ни станат на към 4-5. Огромни са а са 1,5-2г и не мога да разбера уголемени ли са или не са дрехите им, или може би някои неща. А имаме и едни дънкови къси те са 1,5-2 и ще са ни добре.

# 57
  • В полите на Витоша :)
Благодаря за отговорите!   bouquet

Знам, че не споделяте с цел да се хвалите Simple Smile Имах предвид, че темата май е само за обмяна на инфо за размери.

Аз поръчах в сряда късно вечерта и още нямам тракинг номер, а парите си седят блокирани в сметката. Дано в понеделник има някакво раздвижване.

# 58
Ние го имаме, размера ни е 3-4 години, ако искаш да ти измеря. А от миналата година имаме пак ленен панталон, но друг цвят, размер 2-3 год, мога и него да меря.
Елена Ди ако е удобно може ли размерите на 3-4 години! PraynigКак е като материя,една мама беше писала че били малко по твърдички от миналогодишните?И последно широки ли са много на талията и "дупето"? Извинявам се за многото въпроси  Embarassed

# 59
Размерите са:
дължина от ластика до края на крачола от външния край- 67 см.
От вътрешния край- 47-8 см
ширина на кръста- 24 см, при неразпънат ластик.
Не е широк около дупето панталона, просто крачола леко се стеснява от коляното надолу, не е абсолютно прав.
Относно материята- да, май е малко по - твърд лена, но все пак тазгодишните панталони още не са носени, предполагам, че след няколко обличания и пранета ще станат същите като миналогодишните. Във всеки случай и така не са твърди, бодливи или неудобни , моят син е много претенциозен и щом не се оплака като ги мери, значи са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт