Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • на последния етаж
Момичета имам спешна нужда от едни дънки за малкия  Simple Smile, ако ги пусна сега дали има шанс да дойдат до петък?
Да, ще дойдат.  Simple Smile

# 211
  • вече в собствен дом
Здравейте, исках да си поръчам тези: http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoes/46/1 , но няма номера, това временно ли е или са изчерпани? Благодаря ви!
В английския Некст има номера. Вчера си пуснах поръчка от там и ги поръчах за дъщеря ми.Peace

# 212
  • Девето поколение софиянка
Здравейте, исках да си поръчам тези: http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoes/46/1 , но няма номера, това временно ли е или са изчерпани? Благодаря ви!
В английския Некст има номера. Вчера си пуснах поръчка от там и ги поръчах за дъщеря ми.Peace

Да видях ги, но доставката до UK адрес ми е висока и, ако може с някой заедно да поръчам ще е идеално  Simple Smile

# 213
  • вече в собствен дом

Да видях ги, но доставката до UK адрес ми е висока и, ако може с някой заедно да поръчам ще е идеално  Simple Smile
Ми аз поръчвам от посредник. Те не ми взимат доставка до английски адрес. Но пък плащам комисионна де.

# 214
  • София
От лятната колекция от миналата година тениска къс ръкав 5-6 е с размери  дължина 43 см, ширина под мишниците 36, жилетка с дълъг ръкав- дължина  47, ръкав 41, тениска къс ръкав размер 7 години е дълга 51, под мишниците 37

благодаря! Hug
Днес ни пристигнаха тениски от АСДА и 5-6 са му съвсем точни,дано и като се изперат са така.Дълги са 43-45 (взех 3 и 3-те са с различна дължина),та 51 ще дойде доста ,та явно и тук ще взема 5-6 за началото на лятото,пък може да взема по-натам за 7г. за по към август ако преценя ,че другите не са вече ок.

# 215
Момичета, за първи път направих поръчка от сайта, вчера по обяд, едно яке от новата колекция, за проба на системата  Wink ...И до сега никаква информация, за каквато съобщавате - нито проследяващ номер, нищо. А, веднага след поръчката получих потвърдителен мейл, но той сигурно се генерира автоматично. И още докато оформях поръчката ми се изписа, че артикулът ми ще се достави в рамките на три работни дни... Та да попитам - за колко време нормално се обработват поръчките и съответно се получава проследяващия номер? Предварително благодаря!

# 216
Момичета,искам да поръчам едни кецки ,но не мога да се ориентирам за номера  Thinking  измерих крачето на дъщеря ми 15см. на колко отговаря на 6 или на 7 ?

# 217
Момичета,искам да поръчам едни кецки ,но не мога да се ориентирам за номера  Thinking  измерих крачето на дъщеря ми 15см. на колко отговаря на 6 или на 7 ?

Отговаря на № 7  Peace

# 218
Благодаря   bouquet

# 219
  • София
Момичета, за първи път направих поръчка от сайта, вчера по обяд, едно яке от новата колекция, за проба на системата  Wink ...И до сега никаква информация, за каквато съобщавате - нито проследяващ номер, нищо. А, веднага след поръчката получих потвърдителен мейл, но той сигурно се генерира автоматично. И още докато оформях поръчката ми се изписа, че артикулът ми ще се достави в рамките на три работни дни... Та да попитам - за колко време нормално се обработват поръчките и съответно се получава проследяващия номер? Предварително благодаря!

При последната ми поръчка, изобщо не получих мейл с проследяващ номер. Поръчах в четвъртък и в понеделник имах съобщение че ме е търсил куриер на DHL.

# 220
Rouzi, благодаря за отговора. Определено звучи успокояващо. Дано и моят случай е като твоя! Спокоен следобед!

# 221
Момичета,  newsm78искам да поръчам на моя малчуган/ 7 год./ еспадрили или кецове и разни дрешки.Купувам му принципно дрехи - 134 см, а обувки-33 см.Отговарят ли си размерите на некст ?  newsm78 И всъщност кой размер трябва да взема ?

# 222
Mamanayani,  не се притеснявай, ще дойде, напоследък са много бързи:) Може да е пусната вече по трасето, пък номера да го получиш довечера!

Stavreti, аз поръчвам според ръста и винаги съм уцелвала. Относно обувките не мога да дам мнение.

# 223
Момичета, за първи път направих поръчка от сайта, вчера по обяд, едно яке от новата колекция, за проба на системата  Wink ...И до сега никаква информация, за каквато съобщавате - нито проследяващ номер, нищо. А, веднага след поръчката получих потвърдителен мейл, но той сигурно се генерира автоматично. И още докато оформях поръчката ми се изписа, че артикулът ми ще се достави в рамките на три работни дни... Та да попитам - за колко време нормално се обработват поръчките и съответно се получава проследяващия номер? Предварително благодаря!

Аз имам поръчка от неделя, за която също имам само имейл за направена поръчка. След това нищо. Надявам се скоро да е тук  Peace

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 20:13 от shrekie

# 224
И при мен този път се забавиха ......... моята поръчка е от понеделник вечер, а все още нищо ........ досега винаги съм получавала проследяващ номер и най-късно до два дена го получавам ........ но какво да правим, ще чакаме Simple Smile Аз се притеснявам, защото пуснах поръчката от нов акаунт, за да ползвам десетте процента намаление .......... та да видим ще мине ли номера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт