Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ей сега са пуснали имейл с тракинг номер, от който става ясно, че едва днес следобед са изпратили поръчката направена в неделя.  Peace

# 226
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/18/3  - някой поръчвал ли е от тези ? Интересува ме дали са плътни , че миналата година поръчах едни които се оказаха доста дебели ..
.  Аз ги получих и наистина са по-плътни. Всяка година поръчвам и всичките са не много тънки. Тънички вземам от H&M.
Много  благодаря  Hug Спаси ме от грешна покупка  Crazy

# 227
За размерите - според мен са малко уголемени дрешките. НА синът ми (2г3м) , който е висок 93-94см , 13.500 кг дрешките 18-24 са му точно. За лятот взех размер 2-3 и се надявам да не са му големи . НА дребната (в момента е на 6м, почти 7м) , висока 69см, 7200 , размер 3-6м са и съвсем точно , а за лятото поръчах 9-12м . Снощи пробвах част от дрешките и мисля ,че ще са леко големи може би..  newsm78

# 228
За размерите - според мен са малко уголемени дрешките. НА синът ми (2г3м) , който е висок 93-94см , 13.500 кг дрешките 18-24 са му точно. За лятот взех размер 2-3 и се надявам да не са му големи . НА дребната (в момента е на 6м, почти 7м) , висока 69см, 7200 , размер 3-6м са и съвсем точно , а за лятото поръчах 9-12м . Снощи пробвах част от дрешките и мисля ,че ще са леко големи може би..  newsm78

На дечицата не е проблем да им ширеят, все пак те растат(особено бебето)  Grinning
Само, че ме хвърляш в чуденка аз кой размер да купя, при положение, че килограмите са 11.300, а височината около 90.

# 229
Момичета защо не намирам сандалки за момченца?

# 230
  • вече в собствен дом
Момичета защо не намирам сандалки за момченца?

http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/shoes/47/
разглеждай надясно.

# 231
Благодаря ориентирах се!

# 232
Някой има ли поръчка направена след вторник и вече да има проследяващ номер, или просто се бавят нещо? Моята е от понеделник в полунощ, но все още нищо ......... Sad

# 233
nikol най-отгоре на тази страница писах за движението на моята поръчка. Ако прочетеш и предната страница, ще се ориентираш.
Вероятно днес ще имаш инфо Wink

Моята неделна поръчка тръгна вчера, а днес вече е в куриер и я очаквам следобед  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 13:15 от shrekie

# 234
  • Варна
Искам да попитам, който е купувал кецки от некст дали има представа номер 1 на 33 или 34 от европейската отговаря  newsm78

# 235
shrekie следя всичко в страницата ...... видях и ти какво си писала, но моята поръчка е ден след твоята, а още нищо нямам .......... затова исках да попитам някой след мен да не би случайно да му е изпратена, за да мога да им пиша, ако има някакъв проблем ......... досега максимум до два дена и е била изпращана ..........

# 236
Искам да попитам, който е купувал кецки от некст дали има представа номер 1 на 33 или 34 от европейската отговаря  newsm78

№ 1 отговаря на № 33,даже някой модели отговарят на № 32  Peace Peace

# 237
Имам проследяващ номер newsm44. Днес по обед са я приготвили и пуснали.

# 238
  • Пловдив
Някой има ли поръчка направена след вторник и вече да има проследяващ номер, или просто се бавят нещо? Моята е от понеделник в полунощ, но все още нищо ......... Sad
Моята поръчка е от понеделник вечерта и днес получих проследяващ номер.

# 239
Вече и аз имам .......... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт