Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
от next.co.uk може само с посредник, не приемат бг карти

# 286
от next.co.uk може само с посредник, не приемат бг карти

Благодаря много за отговора ,жалко  Sad

# 287
  • Berlin
Момичета, цените в сайта и в магазина тук сравними ли са? В смисъл по-изгодно ли е да се поръча.

# 288
Момичета, моля ако някоя от вас има от равните дамски сандали 38 или 39 да ми измери стелката. Благодаря предварително

# 289
За първи път поръчах от сайта и съм много доволна от всичко. Вчера сутринта са пуснати и днес вече са тук дрешките. Харесвам марката и до сега купувах от ибей. Нямам време да отида до МОЛ-а , за да сравнявам цени или да търся от тук всичко.
БОДИТА - 12-18м са малко уголемени, но страхотни като качество.
ДЪНКИ - 12-18м много тънички . Идеални за лятото.
ОБУВКИ - UK18-24 - страхотни.
ЖИЛЕТКА - супер!
БЛУЗКА - много хубава!
ЧОРАПИ - хубави са като качество, но на етикета пише, че са турски и малко ме смути. Все пак всичко е за подарък.

# 290
  • София
Момичета, цените в сайта и в магазина тук сравними ли са? В смисъл по-изгодно ли е да се поръча.

Това, което съм сравнявала и купувала, винаги е било по-евтино в директа. В магазина съм взимала изгодни неща, но ако са намалени изостанали бройки.

# 291
# 292
  • around the world
Днес получих каталог Simple Smile
два кода за 1-ва поръчка: 1038121687; 1210122425
При мен кодовете не проработиха, но явно е проблема от стр.12 или newsm78?

# 293
  • Пловдив
Момичета,от 2 дни се опитвам да пусна поръчка от Директа , но при плащането ми дава грешка.Обадих им се по телефона-при тях всичко било на ред.Посъветваха ме да си рестартирам компютъра.Обадих се и в банката и с картата всичко е ОК.Миналата седмица правих поръчка и нямаше никакъв проблем.Сега къде ми е грешката?

# 294
  • Варна
Bueno, аз съм поръчвала панталонките от третия линк, р-р 2-3 години, според мен си отговарят (този сезон май като цяло панталоните им не са уголемени като преди), дължината им е 30см, ширината на колана е 25см, но се регулира. Много са тънички, идеални са за лятото, препоръчвам ги

# 295
  • Сливен
момичета, някой вземал ли е дамски дънки ,отговарят ли на посочените размери.според размерите отговарям на размер 10.

# 296
От години си купувам дънки на Некст. Размерите си отговарят. Еднакви са номерата на дънките купени в магазина или онлайн в директа.  Peace

# 297
  • Berlin
Ами по принцип не би трябвало да има разлика от тези в магазин и онлайн при който и да е продавач. Момичето сигурно има предвид дали си отговарят на мерките, да не са уголемени/умалени.

# 298
Момичета, моля за съвет. Искам да поръчам на дъщеря ми бельо, която в момента е на 4г. и 6м. Като гледам размерите в сайта, трябва да избирам между 3-4 и 5-6, а тя е по средата на години. Като цяло не е едро дете, висока е 106 и си е слабовата. Та да попитам според вас дали бельото си отговаря на размерите? Опасявам се, че ако си отговаря, по - малкият размер може да е тесен, а по - големият да е още широк. А на нас ни трябва за сега. Предварително благодаря на отзовалите се!

# 299
  • Сливен
благодаря за отговорите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт