Nextdirect.com -3

• 48 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, бях питала преди време, дали гуменките CONVERSE си отговарят на номера,но съвсем съм забравила. Ако може пишете ми,моля.

# 646
  • Варна

И последно, че днес вече ставам досадна, ако някой иска тези клинчета, размер 1.5-2г., да ми пише, много са хубави, но са за слабичко дете, на госпожицата за която ги купих са й малки  Simple Smile
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/90/6
може ли инфо за клинчетата - ватирани ли са или тънки, че не мога да се ориентирам  Praynig

Дзвер, не са ватирани, тънки са, но е доста плътна материята и не са разтегливи, затова пиша, че са за слабо детенце. Дълги са 45см, в талията са 71см, а крачолките най-долу са 8см (там като че ли са по-тесни от нормалното)

mylili, и аз досега бях много доволна от обувките им, но все пролетни и есенни бях поръчвала, днес чакам още едни сандали, дано да мога да ги похваля Simple Smile

# 647
Момичета, не мога да се ориентирам за тези гуменки http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/shoes/44/7. Ластик ли имат или най-отгоре са с копчета? Как се пъха крака вътре?

# 648
Някой купувал ли е от тези долнища, интересуваме дали са тънки http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/45/7? … s%3dcustom%26w%3d*%26af%3dgatt2%3a3%20%20cat%3a434%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dlist%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dbg%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bAll%20Items%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bJoggers

# 649
  • Варна
meadow, за първи път срещам толкова негативен коментар за някой артикул на Next. Съжалявам, че така си се разочаровала! Hug

Миналото лято аз също не случих на два чифта сандали от Некст,едните бяха много тежки -равни подметки, за дълги разходки ...другите пък -каишките им не издържаха и месец носене. Сандали за по 35евро .... Confused
Тази година рискувах с тези , ами ...ужасно твръди, нося ги все за по час най-много, и то когато не се налага да обикалям ....То човек се лъже веднъж, аз цели три пъти, но от към обувки ме отказаха тотално
Сериозно ли, Тони  Shocked Аз от 3 години вече почти само техни обувки купувам, защото цял живот все драми съм имала с обувките, а техните са ми най-удобни и издържливи. Може и от конкретните модели да зависи и да съм имала късмет.
Абсолютно сериозно ....И точно,защото те знам ,че зимата много препоръчваше техни ботуши, спомням си и моделите,които пусна ...и аха да поръчам и аз, и после се отказах в полза на Javari
И добре че го направих, защото не са малко пари, а най-вече от неудобни обувки дълго време си лекувах краката, и въпреки това пак сглупих и купих сандали от тях-ама за последно го правя

# 650
Момичета, не мога да се ориентирам за тези гуменки http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/shoes/44/7. Ластик ли имат или най-отгоре са с копчета? Как се пъха крака вътре?

С ластик са отвътре  Peace Няма копчета по тях, изключително готини са Simple Smile

# 651
 besyto, мерси!

# 652
  • София
meadow, за първи път срещам толкова негативен коментар за някой артикул на Next. Съжалявам, че така си се разочаровала! Hug

Миналото лято аз също не случих на два чифта сандали от Некст,едните бяха много тежки -равни подметки, за дълги разходки ...другите пък -каишките им не издържаха и месец носене. Сандали за по 35евро .... Confused
Тази година рискувах с тези , ами ...ужасно твръди, нося ги все за по час най-много, и то когато не се налага да обикалям ....То човек се лъже веднъж, аз цели три пъти, но от към обувки ме отказаха тотално
Сериозно ли, Тони  Shocked Аз от 3 години вече почти само техни обувки купувам, защото цял живот все драми съм имала с обувките, а техните са ми най-удобни и издържливи. Може и от конкретните модели да зависи и да съм имала късмет.
Абсолютно сериозно ....И точно,защото те знам ,че зимата много препоръчваше техни ботуши, спомням си и моделите,които пусна ...и аха да поръчам и аз, и после се отказах в полза на Javari
И добре че го направих, защото не са малко пари, а най-вече от неудобни обувки дълго време си лекувах краката, и въпреки това пак сглупих и купих сандали от тях-ама за последно го правя

Е, точно защото и аз цял живот страдах от неудобни обувки, затова ги препоръчах горещо. Позволих си го и защото опитът ми се базира на голямо количество обувки от Некст, в това число ботуши, високи обувки на токчета, сандали, балеринки. Наистина не ми се е случвала неудобна обувка до сега. Ето, сега си взех още едни балеринки и са супер. Съжалявам, ако точно мой пост е довел до тази ситуация! И съчувствам, защото знам какво е да те болят краката от обувки!

# 653
Явно с обувките си е на късмет. Аз имам ботуши, много са удобни и с нехлъзгаща се подметка на поледиците, не пропускат вода също. Вече два сезона се държат много добре, т.е. здрави са. Имам и няколко чифта сандали, много красиви и удобни. Сандалите не съм ги тествала на дълго ходене да видя колко са здрави, не им е такъв стила. Но не са ми убивали краката. По принцип съм с широко стъпало и плоскостъпие и обувките са ми проблем!

# 654
  • София
Минавам да дам един бърз отчет от последната поръчка:
дънки - размер 4-5, тънички, много хубави, цветовете на живо са по свежи.
панталонче - лен и памук в цвят каки, размер 5 год. Също много добро попадение. Идеално за лятото.
бермуди - те са за мен  Simple Smile Цветът е синьо райе, УК 6. Като цяло са хубави, но са доста плътни (като плътни дънки). Почти нямат еластичност, което пък е добре, защото са ми малко големи.
блузка - размер 12-18. Страхотна, розова с бяла дантела на ръкавчето. Много нежни цветове.
бермудки -бели, размер 12-18.
Още едно розово клинче с размер 9-12 и една обикновена дамска тениска размер УК8 (тест за размера). Чакам още черния цял бански на белите точки, който беше шипнат отделно.

# 655
  • Варна
....................................
Е, точно защото и аз цял живот страдах от неудобни обувки, затова ги препоръчах горещо. Позволих си го и защото опитът ми се базира на голямо количество обувки от Некст, в това число ботуши, високи обувки на токчета, сандали, балеринки. Наистина не ми се е случвала неудобна обувка до сега. Ето, сега си взех още едни балеринки и са супер. Съжалявам, ако точно мой пост е довел до тази ситуация! И съчувствам, защото знам какво е да те болят краката от обувки!
О, не, съвсем не исках да кажа,че си ме подвела  Heart Eyes По-качествени дрехи от тези на Некст не съм срещала , затова и за обувките им се доверих. Аз съм с голям крак, и си знам недостатъците, но както виждаш не се отказвам лесно -пробвам, пробвам ...Но при мен и вървенето е много, и наистина ми трябва обувка,която да ми залепне за крака ...

# 656
О, не, съвсем не исках да кажа,че си ме подвела  Heart Eyes По-качествени дрехи от тези на Некст не съм срещала , затова и за обувките им се доверих. Аз съм с голям крак, и си знам недостатъците, но както виждаш не се отказвам лесно -пробвам, пробвам ...Но при мен и вървенето е много, и наистина ми трябва обувка,която да ми залепне за крака ...

Пробвала ли си да носиш модел на Кларкс? Мисля, че са доста добри... Thinking

# 657
  • София
Въпрос! Все още ли при поръчка пращат номер за проследяване през DHL? Защото в неделя пуснах поръчка, но освен потвърдителния и-мейл, друго не съм получила. И се чудя да си чакам ли нещата днес-утре или... newsm78

# 658
  • Варна
Въпрос! Все още ли при поръчка пращат номер за проследяване през DHL? Защото в неделя пуснах поръчка, но освен потвърдителния и-мейл, друго не съм получила. И се чудя да си чакам ли нещата днес-утре или... newsm78
По-скоро ги чакай четвъртък, петък. Най-вероятно днес следобед ще ти пратят трак номер  Peace

# 659
  • Варна

Пробвала ли си да носиш модел на Кларкс? Мисля, че са доста добри... Thinking
Windy  Simple Smile, не, техни не съм купувала, спира ме това,че почти всички коментари са за умалени техни обувки ...
Но да не разводнявам темата, да похваля тези панталонки ,както и тази блузка 
Цветове, материи-чудни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт