Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 48 414
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Аз не съм се решила още за Вега теста, затова и питам опиталите го вече за мнение. Честно казано, ми се струва интересно, но наистина загубеното време няма кой да ти го компенсира Simple Smile
Ще поумувам още малко.  Grinning

# 616
  • София
Макар и да недолюбвам Колектива, мисля да си взема това:
http://bg.kolektiva.net/sofia/11214-profesionalno-pochistvane-na-doma.html

Жабке, имаш ли впечатления от Свежест ЕМ? Викала ли си ги преди?

# 617
  • В свой си свят :))))
Макар и да недолюбвам Колектива, мисля да си взема това:
http://bg.kolektiva.net/sofia/11214-profesionalno-pochistvane-na-doma.html

Жабке, имаш ли впечатления от Свежест ЕМ? Викала ли си ги преди?

Лични наблюдения нямам, аз чаках за Мгниклийн или Бонанза, но не пуснаха, а Великден наближава... За Свежест четох доста добри отзиви и мисля да опитам с тях Simple Smile

# 618
  • София
4 комплекта активни карти "Клевър бук" за 12.99 лв. Жалко, че не предлагат взимане от офиса.

# 619
  • В свой си свят :))))
Поредната "уникална" оферта:

http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/kogato-ste-na-p … data1=&data2=

аз си купих за моето куче такова шише от зоомагазин за 6,50лв.

# 620
  • offshore & overseas
Момичета, бях виждала няколко пъти ваучери на Детска Кухня Ян Бибиян,
а сега когато ми трябват не ги откривам - някой следи ли каква е цикличността на пускането им? newsm78
Може би си го видяла и е вече късно, но заповядай:

Еднодневно или 10-дневно меню с безплатна доставка, от Детска кухня Ян Бибиян

# 621
Ееее, това е доста нагло, какви са тези "редовни" цени от 6.50 лева за меню  Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Преди година и нещо, когато взимах за последно, редовната цена беше нещо като 3.50 лв. Сега не знам как е и не ми се проверява, но ето че хората отбелязват 100% инфлация напук на кризата  #2gunfire Stop

# 622
  • София-Младост
Ееее, това е доста нагло, какви са тези "редовни" цени от 6.50 лева за меню  Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Преди година и нещо, когато взимах за последно, редовната цена беше нещо като 3.50 лв. Сега не знам как е и не ми се проверява, но ето че хората отбелязват 100% инфлация напук на кризата  #2gunfire Stop
В сайта им има някакво ВИП меню за 6,50;) Та явно него са го пуснали на редовна цена....

# 623
Прочетох във Въпроси и Отговори в Грабо - това "ВИП" меню е еднакво всяка седмица - риба тон /от консерва  Laughing/ пъдпъдък и патешко. Това е голямото ВИП. Дивеч вече не готвели, защото в него имало сачми  Shocked Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 624
Моля  Praynig препоръчайте терапия за коса +подстригване+сешоар в центъра!
Благодаря!   bouquet

# 625
Ян Бибиян ме отказаха от тях още миналата година. Чудех се дали да не ги пробвам пак. Определено Няма. Те се излагат вече тотално, дори с начина им на отговор в Грабо. Момичета, отделете време да прочетете риба тон колко неподходяща храна е, пък дори и консервите, които са уж по-малкото зло. Това на дребната няма как да го дам.  
За ваучерите в Дон Домат - 3ти път с ваучер бяхме - нямам никакви забележки   chef  Утре ще празнуваме РД  и ще споделя мнение за тортата.

# 626
  • София-Младост
Благодаря!   bouquet
Салон АНтони Велев, не знам дали има оферта, но в сайта им има промоции:
Екипът на стилист Анатоли Велев е помислил за вашата перфектна визия . Възползвайте се от нашата оферта валидна до 15 април:

- Масажно измиване на коса с професионален шампоан Orofluido.
- 15 минутна терапия за подхранване и възстановяване на косата Orofluido*
Нанасяне на маска Orofluido;
Нанасяне на балсам Orofluido;
Нанасяне на олио Orofluido;
Нанасяне на спрей за блясък Orofluido;
- Подстригване
- Сешоар по избор (прав или букли)
за 19.90лв., вместо за 50лв!
http://anatolivelev.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D1%8F

# 627
Благодаря!   bouquet
Салон АНтони Велев, не знам дали има оферта, но в сайта им има промоции:
Екипът на стилист Анатоли Велев е помислил за вашата перфектна визия . Възползвайте се от нашата оферта валидна до 15 април:

- Масажно измиване на коса с професионален шампоан Orofluido.
- 15 минутна терапия за подхранване и възстановяване на косата Orofluido*
Нанасяне на маска Orofluido;
Нанасяне на балсам Orofluido;
Нанасяне на олио Orofluido;
Нанасяне на спрей за блясък Orofluido;
- Подстригване
- Сешоар по избор (прав или букли)
за 19.90лв., вместо за 50лв!
http://anatolivelev.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D1%8F

Благодаря и аз   bouquet

# 628
  • София
Аз съм доволна от храната на Ян Бибиян. Освен риба тон, пъдпъдък и патешко, има телешко, агнешко, пуешко, риба меч. Храната е вкусна и на мен ми допада. Взех си ваучери и за следващия месец.  Peace

Да похваля отново сушито на Suahi Mochi Аз и преди бях писала за тях, но на скоро някой се беше оплакал. Днес взех - много хубаво и добре направено и прясно суши си беше. С доволно количество джинджифил и уасаби.

# 629
Ала-Бала, благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт