Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 33

• 48 395
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Здравейте!

Снощи за пръв път купих ваучер. Става дума за почивка и е на Вип Оферта. Още нямам потвърждение на пощата, обаче, а бързам, че искам да резервирам за определени дати.
Това забавяне нормално ли е? Rolling Eyes

Платих през Пей Пал.

# 631
Здравейте!

Снощи за пръв път купих ваучер. Става дума за почивка и е на Вип Оферта. Още нямам потвърждение на пощата, обаче, а бързам, че искам да резервирам за определени дати.

Платих през Пей Пал.

Провери ли е самия профил в сайта Вип Оферта?

# 632
  • sofia
Здравейте!

Платих през Пей Пал.

Провери ли е самия профил в сайта Вип Оферта?

Вече са го отразили в сайта. Simple Smile Тъкмо започнах да се притеснявам..

Едит: Сега си погледнах банкирането - офертата е на стойност 134лв, а са ми дръпнали 140лв. Платих с ПейПал. И друг път съм плащала с Пп по чуждите сайтове, но да са ми вземали макс 1 лв за транзакцията такса. А сега съм назад с 6лв....идеи защо се получи така, защото наистина ми е за пръв път с ваучер.... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 11:21 от Fous De La Mer

# 633
  • sofia
Аз предимно с Пп плащам и основно пазарувам от чужбина. Пейпал таксуват някакви стотинки на транзакция. Затова се учудих. Сигурна съм, че не е в Пейпал проблема, а и то си пише в акаунта ми в ПП сумата, която иска продавача (вип оферта в случая), която не е според офертата. И отгоре на това вече Пп си слагат таксата, която е нищожна.
Преди малко пратих мейл на Вип оферта с питане по казуса...Ще споделя какво, що.. Peace

# 634
Провери в сайта, някъде трябва да са публикувани различните такси при различните начини на плащане, преди година, две го бях срещала, предполагам че някои сайтове все още го практикуват.

# 635
  • София
Момичета   bouquet

Може ли да ми препоръчате салон за кола маска с ваучер?

Предварително благодаря  Hug

# 636
Моля  Praynig препоръчайте терапия за коса +подстригване+сешоар в центъра!
Благодаря!   bouquet
Салон АНтони Велев, не знам дали има оферта, но в сайта им има промоции:
Екипът на стилист Анатоли Велев е помислил за вашата перфектна визия . Възползвайте се от нашата оферта валидна до 15 април:

- Масажно измиване на коса с професионален шампоан Orofluido.
- 15 минутна терапия за подхранване и възстановяване на косата Orofluido*
Нанасяне на маска Orofluido;
Нанасяне на балсам Orofluido;
Нанасяне на олио Orofluido;
Нанасяне на спрей за блясък Orofluido;
- Подстригване
- Сешоар по избор (прав или букли)
за 19.90лв., вместо за 50лв!
http://anatolivelev.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D1%8F

Мъже или жени са фризьорите? Април 2011 ходих там с ваучер /мисля първия който пуснаха в Грабо/ Фризьори бяха двама мъже - е такова подстригване не ми беше правено - останах мн. доволна - с гъста и дълга коса съм, и повечето фризьори се затрудняват, а този ме подстрига и изсуши за по-малко от час - изпъва здраво косата, реже и не повтаря да доизравнява.
Година  след това отново попаднах на техен ваучер - без да се замислям си взех и отидох, и О, разочарование - нямаше ги господата, а едно току що завършило девойче, бая се поизпоти докато ме подстриже, а пък докато ме изсуши. Не исках нещо сложно - просто една хубава черта, а  резултатът - никаква определена линия, дори подобие на черта, почти една година не мога да оправя последствията. Ако е същото момиче не се връщам дори и без пари!

# 637
  • София-Младост
Desi Vl
Мин. месец ходих за пръв път с ваучер в салона, бяха мъж и жена, подстригва ме женат,а после попитах за името-Сиси. Категорично не беше начинаеща, даже напротив, оправи ми фасона, това дето от толкова време искам фриз. да ми предложи нещо, а не аз да измпровизирам. Всичко беше 10/10. В салона работеше и един мъж-Ники. Всички бяха лрюбезни, даже Антони Велев мина и  ме поздрави... доколкото знам има школа за фризьори и предполагам тогава някоя ученичка те е подстригвала. И аз нямаше да съм доволна вероятно, но в случая даже веднага си взех още един ваучер, получих 30% отстъпка от следващото посещение, отделно получавам на мейл и промоциите им от сайта... В този салон определено ще се върна и понатам.

# 638
Моето злополучно посещение беше юни 2012, имена не помня нито на мъжа отпреди това нито на момичето - то беше късо подстригано и наистина много младо, можеше да мине за гимназистка.
Така ми се ще да попадна на мъжа отпреди това - адски ме впечатли техниката му - здраво изпъване на немалък кичур коса, рязане и продължаване с друг. Но уви за име не питах и сега само мога да гадя.

# 639
  • София-Младост
Моето злополучно посещение беше юни 2012, имена не помня нито на мъжа отпреди това нито на момичето - то беше късо подстригано и наистина много младо, можеше да мине за гимназистка.
Така ми се ще да попадна на мъжа отпреди това - адски ме впечатли техниката му - здраво изпъване на немалък кичур коса, рязане и продължаване с друг. Но уви за име не питах и сега само мога да гадя.
Има ли го на снимката:
http://anatolivelev.bg/en/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81

# 640
Не мога да бъда сигурна, но някак този най-отпред и другият точно зад него са ми най-близко до спомена от тогава. Може и да греша.
Това което мога със сигурност да твърдя, е че момичето го няма на снимката и този най-отзад 100% не е моят човек  Wink Остава подозрението ми за предните двама

# 641
  • София-Младост
Не мога да бъда сигурна, но някак този най-отпред и другият точно зад него са ми най-близко до спомена от тогава. Може и да греша.
Това което мога със сигурност да твърдя, е че момичето го няма на снимката и този най-отзад 100% не е моят човек  Wink Остава подозрението ми за предните двама
От мъжете този по средата го наричаха Ники, този най-отпред не го видях, може нещо на смени да се работи все пак. Третия, ако не бъркам е  Велев, или поне ми прилича на него. Мен ме подстригва момичето с червената коса. А и другият плюс за мен е, че от тяхната козметика не ме сърбя скалпа после. Това ми се случва за втори път и затова си избрах и за домашна козметика Керастаз и Орофлуид. В други салони, макар и квалитетни все съм имала проблем.
Оспамихме малко,ама дано е за добро Simple Smile

# 642
Здравейте, момичета! Имам ваучер за прическа с плитки и перли за момиченце от детски фризьорски салон Пъзел за 10 лв (с 50% отстъпка, редовната цена е 20 лв), който няма да можем да използваме. Валиден е до 20.04.2013. Ако представлява интерес за някоя от вас, пишете ми Simple Smile

# 643
  • София
http://www.lapni.bg/offer/5948
Тамън мислех да си вземе ваучери  и прочетох :
*Забележки: Процедурите се извършват с лично трико за LPG или клиентите могат да закупят такова от Фитнеса на промоционална цена от 35 лв.!
Е, то като си вземеш таков трико процедурата ще ти  излезе доста скъпичка.Все имам някакъв спомен, че трикото е безплатно. Поправете ме ако греша:)

# 644
Аз предимно с Пп плащам и основно пазарувам от чужбина. Пейпал таксуват някакви стотинки на транзакция. Затова се учудих. Сигурна съм, че не е в Пейпал проблема, а и то си пише в акаунта ми в ПП сумата, която иска продавача (вип оферта в случая), която не е според офертата. И отгоре на това вече Пп си слагат таксата, която е нищожна.
Преди малко пратих мейл на Вип оферта с питане по казуса...Ще споделя какво, що.. Peace
Забелязала съм, че за плащане с ПП или дори с карта искат такси. Днес платих такива ваучери към групово.бг. За ПП пишеше 3 и нещо процента от сумата+ 0,35 евроцента такса  Shocked За плащане с карта платих 2,95 % от сумата -такса.
Това купих:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10912

Общи условия

Активация на акаунт