Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 290
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Аз изгледах чак днес ooooh! Лека е голяма кучка така, ама поне не реве. Нека се налудува момичето и да се спира. А Стефко междувременно не е лошо да му намерят работа. Тайлър си хвана пътя време и да влюбят отново Кер, стига му е оставяла месаджес....Много ме дразни Хейлото и това е. А на Клаус си помсилих, че този триъгълник на гърба е някаква специална татуировка, а не просто на Джоузев. Crazy Джеймън ми харесва, а Мат и Ребека бяха леко излишно в тази серия Rolling Eyes

# 616
  • Варна
Зизу сигурна ли си че ще има Делена секс newsm78 Мен ме е страх Елена да не избяга от Деймън  Rolling Eyes

Иначе тя казва "Никога не съм го правила на покрив" и следва целувка. Логично е нещо да стане, но според мен Деймън ще се дръпне
ooooh! Joy Joy
Аз съдя по тази снимка. Не трябва ли без дрехи да се събуди  Laughing

И аз казвам, че нищо няма да стане. Просто според мен Деймън ще развали работата  Mr. Green Joy Joy
Като го знам какъв сексуален тип е, се чудя, как ще се сдържи  Laughing Или Елена ще му направи нещо на Деймън, или както казваш, Деймън ще се дърпа  Joy

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 18:21 от ·٠• Hrisi•٠·

# 617
  Аз си мисля, че тази снимка е от ретроспекцията.

# 618
Керълайн започва адски да ме дразни с отвратителното си отношение към Клаус! Не отчита фактите, че 4 пъти й спаси живота. Че остави сестра си в онази кола, за да спаси нея. Не отчита и жеста, който направи за нея да пусне Тайлър. Защо никой не разбира Клаус, че си има репутация за пазене. Не е кой да е.

Бих могла да коментирам дълго и напоително, но ще се огранича с три думи: Насила хубост не става.

Именно. Ти не отчиташ факта, че изби половината им приятели и ги въртеше всички на малкия си пръст. Да не говорим, че и нея, и Тайлър ги беше приготвил за жертвоприношение в сезон 2.  Най-добрата й приятелка остана съвсем без семейство, заради него. Тайлър е хибрид - заради него. Още куп неща.

Снимката на Деймън от покрива е от ретроспекцията, вижте му якето.  Peace

Относно гардероба на Елена - от другата серия е с нова прическа и изцяло подновен гардероб. Интервю със стилистката http://series.twifun-bg.com/?p=12283

# 619
  • София
Ами то ако говорим за убийства на приятели и Дамян бая народ уби докато Ленчето се влюби в него, ама...

Карълайн съвсем нолмално си реагира, обаче съобщенията до Тайлър ми идват в повече.

# 620
  • Велико Търново
Котето  Joy Joy Joy Joy Joy

# 621

Именно. Ти не отчиташ факта, че изби половината им приятели и ги въртеше всички на малкия си пръст. Да не говорим, че и нея, и Тайлър ги беше приготвил за жертвоприношение в сезон 2.  Най-добрата й приятелка остана съвсем без семейство, заради него. Тайлър е хибрид - заради него. Още куп неща.

Той не я е познавал и не е бил влюбен в нея, когато това се случи.А тя Керълайн май забрави тогава, кой я спаси, няма значение поради каква причина, но беше Деймън. А тя и него не спря да плюе  Crossing Arms ooooh!
Клаус е виновен само за убийството на Джена. За смъртта на Аларик е виновна майка му, а за Джеръми е виновна Катрин. Peace
Не виждам Тайлър да е НЕДОВОЛЕН от това, че е хибрид. Всичките му мъки около пълнолунията приключиха. Нали уж подчинението е заради това, че Клаус го е отървал от мъките  Peace
Не ме разбирайте, че оправдавам Клаус за всичко, но и Керълайн не е от най-хрисимите.
Не се сдържа и веднага каза на Стефан за Деймън и Елена, което идва да ми покаже, че един вид държи повече на него, отколкото на приятелката си.

# 622
Хайде и аз да споделям - днес си направих "TVD" маратон - 3 серии накуп  Popcorn

Предните серии няма да обсъждам, че вие вече сте ги забравили - само ще кажа, че Нина е страхотна актриса.
Вчерашната серия беше малко за пълнеж. На мен тази Елена ми харесва- най-накрая се държи като проблемна тийнеджърка, каквато май никога не е била - безотговорна, купонясваща, готова да поема рискове и без да се съобразява с никого - и не мрънка - Ура! Но не мисля че ще ч оставят дълго такава

Стефан - става все по-досаден, само тайлър го бие по досада, но добре че се изнесе - тук да кажа - разочарована съм от Тайлър - разбирам го че умира от страх от Клаус (поне някой в този сериал все още да го е страх от Клаусито), ама така бесърдечно да зареже горката Кер - всичко друго, но не и мъжка постъпка. Що поне не й предложи да тръгне с него - за пред очи.

Деймън - както винаги - гласа на разума и логиката, макар и по Деймъновски. И пак да си кажа - той си обича Еленка всякак - и като дересирана ученичка, и като страдащ вампир и като безотговорна безчувствена. а не като Стефан, който само си търси идеалния образ от първа серия. Хареса ми изказването на Елена  отпреди, че дори и да стане пак човек, тя няма да е същата. тя го соъзнава, но Стефчо май не.

И накрая Клаус -  OFF Topic  Ванеее, жива ли след сценката с развихрилия се в леглото този път Клаус?  Wink

И последно - някой може ли да ми разясни защо sire bond е свързан с чувствата? гледах без субс и май не разбрах обяснението.

# 623

И последно - някой може ли да ми разясни защо sire bond е свързан с чувствата? гледах без субс и май не разбрах обяснението.
Още в 8-ми епизод вещицата каза, че Елена се е подчинила на Деймън след трансформацията си, защото е имала човешки чувства към него. Нали е превърната с неговата кръв. Peace
След като са й изключени чувствата, няма подчинение, защото подчинението е продиктувано от чувства, а като те липсват го няма  Peace
На мен ми е интересно как Елена с всички изключени чувства отново проявява нещо към Деймън.  newsm78

Стефан след като не приема Елена такава и само иска да я промени, много му здраве. Толкова му е била и любовта. Когато обичаш приемаш някого, какъвто и да е. Както прави Деймън. Той ако търси лека за Елена е, защото тя го искаше. Той не искаше да стане пак човек, защото ще спре да го обича, но ето, че противно на това, че непрекъснато повтаря, че е егоист не е такъв. Naughty
Стефан загуби позиции и сега като го няма sire bond ми е чудно, как сам ще се успокоява, жалкото е, че дори не разбра, че сам си е виновен Елена да го разлюби. С всичките си постъпки и разочарованията.  ooooh!

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 20:39 от ~Тереза

# 624
 ~Тереза много ти благодаря   bouquet - това го бях забравила тотално - той 8 епизод беше много далеч (или трябва да купувам гинко билоба)

# 625
  • София
Слеър, живи сме, оцеляхме!
все се надявах, че може да отпуснат малко повече на зрителя, да са погледали поне малко Бъфи, ама - не! тъпото си е тъпо Simple Smile

# 626
А тая Фийби изобщо не ми харесва. Безлична до безобразие. И си мисля, че заради нея секс сцената толкова куцаше  Joy Joy Joy

# 627
Ване, и аз няма да се разсърдя на малко повече bed action , но нали все пак си пазят тийн публиката - Клаус дори не я тръшна както трябва. Виж сигурно ако е с Кер може и да счупят някоя стена  Mr. Green

# 628
  • София
тва тийн публиката ще ни съсипе...

# 629
Относно гардероба на Елена - от другата серия е с нова прическа и изцяло подновен гардероб. Интервю със стилистката http://series.twifun-bg.com/?p=12283

Най-сетне ще си смени бабешкия гардероб. Елена сега като е без чувства и върви като зомби. Загледала се в една точка и върви  hahaha Например частта, в която пиеше от кръвта на една жена и Деймън я спря  hahaha hahaha hahaha

тва тийн публиката ще ни съсипе...

hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт