Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 297
  • 751
  •   1
Отговори
# 600

Интересно ми как ще реагира Стефо кат разбере, че отново безчувствено са къртили ламперията в Ню Йорк...

smile3532   спойлерка , такваз  Mr. Green

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Интересно ми как ще реагира Стефо кат разбере, че отново безчувствено са къртили ламперията в Ню Йорк...

smile3532   спойлерка , такваз  Mr. Green
Embarassed Embarassed Embarassed Не съм аз...промото е... Embarassed

# 602
  • Пловдив
Ей, разбихте го Стефчууу. Пък на мен той ми е голямата слабост, но нещо много статичен и пасивен е в последните серии! Време е да му намерят нова партньорка.........Деймън ми идва "ту  мач"..... Mr. Green
Скрит текст:
И една молба преди да ме разпънете на кръст .....Дайте линк към последната серия, а ако има  вече превод на БГ ще е супер! Praynig

# 603
Ей, разбихте го Стефчууу. Пък на мен той ми е голямата слабост, но нещо много статичен и пасивен е в последните серии! Време е да му намерят нова партньорка.........Деймън ми идва "ту  мач"..... Mr. Green
Скрит текст:
И една молба преди да ме разпънете на кръст .....Дайте линк към последната серия, а ако има  вече превод на БГ ще е супер! Praynig
http://vbox7.com/play:28fc1a7bfe  има го и в замунда Peace

# 604
Керълайн започва адски да ме дразни с отвратителното си отношение към Клаус! Не отчита фактите, че 4 пъти й спаси живота. Че остави сестра си в онази кола, за да спаси нея. Не отчита и жеста, който направи за нея да пусне Тайлър. Защо никой не разбира Клаус, че си има репутация за пазене. Не е кой да е. Тайлър се опита да го убие, чрез хибридите му, опълчи му се и му се прави на интересен. Не му бил малката кучка, ето му сега резултат, кой знае къде се е скрил. Прав си е Клаус, вместо да му благодарен за мъките, от които го отърва покрай пълнолунията, той му се прави на Alpha. Tired Керълайн колко още пъти ще се възползва от Клаус и после ще продължава да се държи отвратително с него. Не казвам да му пада в краката, но да има малко признателност, че Тайлър е имал възможността да я напусне, а не е умрял Tired  ooooh!
Всички плюят Клаус, а като го закъсат веднага търсят него. И го третират като някаква аптека с тази кръв  Joy Joy Ходят заяждат се с върколаците и после Клаус да ги спасява  Tired ooooh!

# 605
Тайлър има уникалната възможност да е инвизибъл има, нема 500г.
През тва време Кера да се утешава с Клаус, пък после ако му простят може и да се върне. Joy hahaha

# 606
  • Варна
Зизу сигурна ли си че ще има Делена секс newsm78 Мен ме е страх Елена да не избяга от Деймън  Rolling Eyes

# 607
Зизу сигурна ли си че ще има Делена секс newsm78 Мен ме е страх Елена да не избяга от Деймън  Rolling Eyes

Иначе тя казва "Никога не съм го правила на покрив" и следва целувка. Логично е нещо да стане, но според мен Деймън ще се дръпне
ooooh! Joy Joy

# 608
  • Пловдив
Изгледах епизода /благодаря, Зизу Hug/ и мога да кажа само ......УФФФФФ!
Можеха да се справят и по-добре! Нещо ми е смешна тази Елена....нито е Ленчето, нито е Катрин.... Sick
Стефчо, го направиха наистина като свекърва......Пък той си е готин, и лош може да бъде, коварен даже и секси..... Flutter
На Клаус ми харесва само акцента и ...татуировките, но му беше време и на него малко да се поразвихри с женска компания! Явно щом Тайлър няма да се връща ще се пробват да ги съберат Кер и Клаус!
Само Деймън си беше Деймън цяла серия, но имам усещането че и него ще му писне от "подобрената вампирска" версия на Ленчето! Sunglasses

# 609
  • Варна

Иначе тя казва "Никога не съм го правила на покрив" и следва целувка. Логично е нещо да стане, но според мен Деймън ще се дръпне
ooooh! Joy Joy
Аз съдя по тази снимка. Не трябва ли без дрехи да се събуди  Laughing

# 610

ooooh! Joy Joy
Аз съдя по тази снимка. Не трябва ли без дрехи да се събуди  Laughing

И аз казвам, че нищо няма да стане. Просто според мен Деймън ще развали работата  Mr. Green Joy Joy

# 611
  • Разпиляна във въображението
И на мен епизодът ми беше леко тъп. Хареса ми появата на Мат. Тайлър не го оплаквам. Благодаря му за къщата, която даде на Мат. Прав му път.

# 612

WTF? За спора между Клаус и Керълайн ли говори  newsm78 Joy
Направо се обърках с това обяснение  Mr. Green Joy Joy

# 613
И на мен епизодът ми беше леко тъп. Хареса ми появата на Мат. Тайлър не го оплаквам. Благодаря му за къщата, която даде на Мат. Прав му път.
Още вчера писах, че не ми е бил кой знае какъв любимец. Да бяга надалеч, че Клаус  още е гневен Joy Joy Joy С оставането на Тайлър намаляваха шансовете за Керълайн и Клаус, а аз още се надявам поне на 1-2 сцени  Mr. Green Joy Joy Joy Джулито да не ме нервира, сипматизирам й, но ако не развие тази сюжетна линия  #2gunfire Joy Joy

# 614
Керълайн започва адски да ме дразни с отвратителното си отношение към Клаус! Не отчита фактите, че 4 пъти й спаси живота. Че остави сестра си в онази кола, за да спаси нея. Не отчита и жеста, който направи за нея да пусне Тайлър. Защо никой не разбира Клаус, че си има репутация за пазене. Не е кой да е.

Бих могла да коментирам дълго и напоително, но ще се огранича с три думи: Насила хубост не става.

Общи условия

Активация на акаунт