Човечността беше единственото нещо, което не бе изгубила - TVD Тема 35

• 26 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Изгледах. Да не бях. Хареса ми игнора на Ленче към Русото. Хареса ми, че Деймън ще бъде безотговорен с Елена. Най ми хареса отсъствието на Бони. Туй секс ли е? Тъпотия след тъпотия. В каква пародия са се превърнали вампирите в наши дни! То светят, то реват, ядат дивеч, страдат! Пф... Всички са хищници. Какво да се сърди оная перхидролената? Това е истинската вампирска природа - жестокост, подлост, егоистични подбуди! Искам си моя Древен!!!

# 691
  • sf
Добре че Дракула не е жив да види потомците си  Joy

Татуировката на Клаус ми хареса, обмислям да се направя същата  Crazy
и реших да кръстя бъдещото си куче Клаус,но фемилито не знаят  hahaha

# 692
  • София
въх, Силве  hahaha

# 693
Джула май се усети, че трябва малко да ни лиши от магиите, че ми бяха дошли в повече. Особено като се има предвид, че за 3-4 дни изгледах целия сериал  Tired Joy Joy Joy

# 694
На Еленка май най и подхожда Илайджа, абсолютен аристократ, който държи на думата си, на честта, дрън-дрън, нищо общо с нашите хубавци, дето г.за си дадоха за нея и все не са достатъчно добри, за да са с нея  Crazy  Той ми липсва, къде се изгуби?

Въх, моля ви - не ми затривайте хубавия Илайджа с Ленчето - да си седи тя при братята Салваторе - там направи вече достатъчно поразии - каквото е забъркала, това да си сърба сега. Да не си помисля за Илайжа, че ще вадя дървения кол  Twisted Evil

# 695
  • UK
На Еленка май най и подхожда Илайджа, абсолютен аристократ, който държи на думата си, на честта, дрън-дрън, нищо общо с нашите хубавци, дето г.за си дадоха за нея и все не са достатъчно добри, за да са с нея  Crazy  Той ми липсва, къде се изгуби?

Въх, моля ви - не ми затривайте хубавия Илайджа с Ленчето - да си седи тя при братята Салваторе - там направи вече достатъчно поразии - каквото е забъркала, това да си сърба сега. Да не си помисля за Илайжа, че ще вадя дървения кол  Twisted Evil
hahaha
Никакъв го няма напоследък, искам да се върне, поводът не е важен.  Simple Smile Ей, ама сега се сетих, Елена каква обидена физиономия направи като разбра, че Стефан е нощувал при Ребека, много алчна тази жена, захапала и никого не пуска. 

# 696
  • Разпиляна във въображението
То това с изключените чувства май не е много точно понятие. Изпитва гняв, ревност и т.н.

# 697
И аз това се чудех, тя накрая каза, че е по- лесно така, т.е. не си е изключила чувствата заради Дамян, а защото не издържа иначе newsm78

# 698
  • Варна
Илайджа се връща в 18 епизод

# 699
Е, време беше за Илайджа. Липсва определено. Peace Бони не държа да се връща веднага  Joy Joy
Някой знае ли кога ще бъде PaleyFest на TVD?
Предните години е било средата на март newsm78 newsm78 newsm78

# 700
  • Варна
А тука пише че и Тайлър се връща но дали е вярно  newsm78 http://series.twifun-bg.com/?p=12036

# 701
  • КиТ
Алоо,Стефан не плакал толкова  Crossing Arms

Е, то ако не сте ти и Мишето да му триете сълзите и да му прикривате резилите...

Еми няма как  Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 702
  • Ямбол
Плами запали червените фенери Mr. Green

# 703
  • Разпиляна във въображението
А тука пише че и Тайлър се връща но дали е вярно  newsm78 http://series.twifun-bg.com/?p=12036

Как пък един свръхестествен мъж не си държи думата в този сериал. Като каза "сбогом" нека си е "сбогом" Crossing Arms

# 704
  • София
сбогом, сбогом, ама как ще угодим на феновете... много сбогом станаха - Аларик, Лекси, чичо Мейсън (дасесветииметоПожарникарско,та можем да му се радваме), Джеръми, Илайджа дори... 

Общи условия

Активация на акаунт