Време ни е за промяна № 73

• 15 471
  • 745
  •   1
Отговори
# 60

Ето малко прашец за добро утро от мен Flutter

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 61
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 а мирси високу

# 62
Добро утро Grinning

# 63
я пък как бременните се излюпват първи  Joy Joy Joy

# 64
Аз се излюпих още в 5,30, в 6 ми правиха попарка. Още 3 месеца имам гевезалък и после почва гърчо-купона.

# 65
ползвай намалението докато можеш  Joy Joy Joy

# 66
Добро утро на всички  Hug
Ей ме на, прибрах се от двудневната визита със Стаменов. Вожда ми е заточил здраво ножа, отърване няма. Категоричен е, че иска да махне миомите, преди да предприеме както и да било напред. От последния опит, който хем беше на напълно ЕЦ, са пораснали много, явно от лекарствата след трансфера и двумесечната бременност дето изкарах.
Ох, много ме наду шубето, много.
Ако вчера сте видяли една ревяща цял ден по коридорите на клиниката, туй бях  аз. Една женица от чакащите за преглед, дойде да ме успокоява, кой знае как съм изглеждала Blush.
Доктора ме препрати при д-р Еленчев пак в клиниката де, той ще ме оперира. Някой чувал ли е нещо за него, за мен е напълно непознат и нов, голям стрес ми е всичко. Та ходих да се моля на Стаменов и той да присъства на операцията, пък той ми вика: аааама разбира се че и аз, то накъде без мен  Confused.
Сега в понеделник съм на дръвника, сутринта гладна и жадна ooooh! Вчера направих всички нужни изследвания, обиколих всички кабинети подред, бръкнаха ме навсякъде и всички, абе направо си е е...  мамата. Ох, и това ми дойде на главата, не ми издържат нервичките нещо....

# 67
Аз всеки ден си ставам в 7, явно просто не мога да се уморя през деня и се наспивам бързо.

Наде, всичко ще е наред, успокой се.  Hug Ей го къде е понеделник.

# 68
Аха Peace Стискам палци на Максчето днес.
Бамби, много готина количката Simple Smile
Наде, всичко ще е наред, а и щом това е пътят към успеха, налага се да го извървиш. А коремна или лапароскопска ще е операцията?

# 69
наде, всичко ще е наред. не се притеснявай. всички доктори там са НЯКОЙ. в добри ръце ще си.

# 70
  • София
добро утро  Mr. Green

д-р Еленчев съм го чувала аз, ама само от други хора, малко бил дръпнат, ама пък сигурно си разбира от работата  Rolling Eyes

# 71
бамби, той и сигридов е дръпнат, ама е много добър. надето няма да си го прибира дома дофтора

# 72
Не знам Наде дали това е пътя към успеха, не съм убедена. Доктора също е 50/50 за това дали те са причината. Но пък ми каза: пречат, непречат, махаме  ги. Преди години като нямах миоми,пак не се получаваха нещата, знам ли Cry и аз вече.
Операцията ще е коремна, за лапаро нямам шанс, тъй като съм рязана три пъти по червата и с лапаро не може да се работи.

# 73
наде, ако е коремна, в четвъртък ще дойда на свиждане, като те изписват

# 74
  • София
и аз така си мисля, да си свърши работата, пък нека си е дръпнат, просто казвам какво съм срещала като мнения  Rolling Eyes
от друга страна е отскоро в болницата и ще се държи по-любезно сигурно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт