Приятни и/или досадни аватари и подписи -14

• 30 873
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
la vida loca, понеже си ме цитирала да кажа какво е това. Нарича се Leaf Carving и се постига чрез изрязване на части от листото. Това не са картинки, а "издълбани" изображения върху листо. Ето линк: http://ifitshipitshere.blogspot.com/2010/12/those-crazy-leaf-car … ngs-what-how.html

# 106
Лока, подписът ти съм го носила, и мисля пак да го нося след време, дано не те притеснява това Hug

оки, махам   Hug

# 107
  • Once there was a Hushpuppy...
Сосчето и Чайчето са невероятни Heart Eyes

Обаче Лока, аххх Лока Heart Eyes Thinking просто с теб се съревноваваме да носим Томчо Laughing Laughing Laughing Тоя Том бе....пффффуууу, разбива ми се съня като го видя вечер, що ли влизах в темата hahaha hahaha hahaha
Ейй, еййй, що не съм куче newsm45

# 108
Благодаря,за позитивната тема.
Томчо,моля да се носи само от необвързани Embarassed
Признавам,миналия месец разбрах кой е EmbarassedПропуск голям,но нали го запълних Wink

# 109
Аз хич не обичам мъжки аватари и подписи. Първо, че 90% не ми харесват визуално, второ, че хич не са ми естетични. Laughing

# 110
  • В Космоса
Присъединявам се към Малвина. Аз ги харесвам мъжете, ама не ми пасват за аватар на жена... предразсъдаче някакво...  Whistling

ла вида лока, благодаря, че си ме цитирала.

# 111
Ради, рядко съм го слагала, но днес като видях тези снимки, не можах да се спра  Laughing
Сосче, не съм обвързана още  Grinning
Малвина, слагай ме като дразещ аватар Mr. Green Hug Hug

# 112
Лока,нямах в предвид теб,а Ради-май с нея си го деляхте newsm78
Личен съвет-ми обвържи се ,може и с повече от един,може и да не е мъж ,например домашен любимец-кутре. Wink

# 113
С никой не съм го деляла, нямам никакви претенции Grinning

Гледай сега как бой ще ям, ако види половинката какви ги пиша. Имах предвид, че не съм бракувана, иначе съм обвързана  и домашен любимец имам  Heart Eyes

# 114
  • Once there was a Hushpuppy...
Споко,и,аз го знам от 1месец и не ща да го деля,шегувам се разбира се. Ако ставаше само с условие о да не сме обвьрзани веднага зарязвам моя мьж Mr. Green

# 115
О,сладуранки-набързо са обвързахте,навързахте,цели,половинки,делени-с една дума сладурки Laughing

# 116
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Присъединявам се към Малвина. Аз ги харесвам мъжете, ама не ми пасват за аватар на жена... предразсъдаче някакво...  Whistling
Предразсъдък пълен Wink. На мен Джоузеф много си ми отива, и мисля скоро пак да го нося Laughing.
... па и без това в моите картинки е винаги с мацка Whistling Whistling Whistling

# 117
# 118
  • в Кошера
Малвина, прекрасна си!  Heart Eyes

# 119
Благодаря, Тайра, ти също!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт