Приятни и/или досадни аватари и подписи -14

• 31 122
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
devi4ca мерси за кученцата  Hug
joy_r и на теб благодаря и ти си разкошна в момента  Peace

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси, момичета Hug. Стейси, за теб знаех, че ще ми оцениш писаната Wink. И твоят нов пират е супер

# 587
  • Варна
Джой, в тази комбинация не само котките са причина да те гледам с удоволствие! Hug

Но разбира се, са важен акцент! Heart Eyes

# 588
Основно заради котките я прибарах аз. Иначе крачетата без котки ми идват прекалено секси Joy.
Което ми напомня за ето това видео, вече години не мога да реша харесва ли ми или ме отвращава Rolling Eyes.

# 589
На мен лично не ми хареса видеото  newsm78 Явно има някакъв замисъл, но..

# 590
  • Варна
Бе то котенцето добре го милват Mr. Green  Ама по-скоро ми идва в повече подтекста във видеото. Там май идеята е за другото "котенце"

# 591
Мда, точно за другото иде реч. А истинското милото все ме беше страх да не го смаже тая ми ти Ева Laughing.

# 592
# 593
Ммм, и мен не ме кефи видеото. Да беше си наметнала нещо докато гушка котето.  Mr. Green

# 594
Невероятен аватар Heart Eyes
Чудо на чудесата http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=324989

# 595
# 596
# 597
  • Once there was a Hushpuppy...
Еййй,значи какви сте, няма кой да цитира Джой да я запаметим с тези красоти Heart Eyes

Ейй, Мементо мори - изпревари ме Hug
Аз съм бавничка Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Искам и текста да цитирам, ама не знам как, той е много хубав Heart Eyes

# 598
Еййй,значи какви сте, няма кой да цитира Джой да я запаметим с тези красоти Heart Eyes

Значи, прочетохме си мислите. Grinning

# 599
Ахх Blush
 Hug Hug Hug
Ради, щом ти харесва цитата, препоръчвам ти да гледаш "Извън Африка" Heart Eyes

Ето го и целия цитат:If I know a song of Africa, of the giraffe and the African new moon lying on her back, of the plows in the fields and the sweaty faces of the coffee pickers, does Africa know a song of me? Will the air over the plain quiver with a color that I have had on, or the children invent a game in which my name is, or the full moon throw a shadow over the gravel of the drive that was like me, or will the eagles of the Ngong Hills look out for me?

Общи условия

Активация на акаунт