Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 313
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И коя е актрисата от лявата страна, не я разпознавам? newsm78 newsm78 newsm78[/b][/color]

Бахар е,но не знам името на актрисата  Peace

# 436
О, Слънче!  Hug  Изобщо не си прилича, мислех, че е по - висока......

# 437
# 438
Това май са снимки от следващия епизод на Дилето, което ме подсеща да погледна за фрагман.....Интересно, няма нищо още...... Thinking Thinking Thinking Хем няма да има епизод, хем не пускат фрагмент.....

# 439
  • София
Това май са снимки от следващия епизод на Дилето, което ме подсеща да погледна за фрагман.....Интересно, няма нищо още...... Thinking Thinking Thinking Хем няма да има епизод, хем не пускат фрагмент.....

Има,има фрагмент  Whistling

# 440
Здравейте и от мен! Не знам защо, но имам усещането, че голямата драма между Бахар и Синеокия едва сега започва. Бебе ще има със сигурност, но дали ще е на "лачената" или на Бахар, това ще разберем скоро. Ако е на Бахар, вероятността синеокия да подложи на съмнение бащинството е 99% и от там нататък, не ми се мисли.Но по-гадния вариант е Филиз да се сдобие с отроче......  #2gunfire Мъкааааааа !!!
А има и трети вариант: още след две-три серии да се сдобрят романтично, знаейки че бебето е на път(а защо не и близнаци Wink ) и след още една серия да направят обща сватба с другите сладури Сюлейман и приятелката на Бахар. И заживели задружно и щастливи .... !!! Даааа, аз съм за трети вариант!

# 441
Слънчееееее!  love001  love001  love001  love001  love001
На развръзки ли отиват нещата? Всички в затвора......  newsm78 newsm78 newsm78 и накрая Султанката..... и нови завръзки с онзи бизнесмен и по - младият, син или брат, братовчед, може би?

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 22:28 от arpha

# 442
Здравейте и от мен! Не знам защо, но имам усещането, че голямата драма между Бахар и Синеокия едва сега започва. Бебе ще има със сигурност, но дали ще е на "лачената" или на Бахар, това ще разберем скоро. Ако е на Бахар, вероятността синеокия да подложи на съмнение бащинството е 99% и от там нататък, не ми се мисли.Но по-гадния вариант е Филиз да се сдобие с отроче......  #2gunfire Мъкааааааа !!!
Не ми се вярва Джош да заложи на този вариант, много е експлоатирана темата...... Виж ако заложи на чувствените атаки и от двете страни ще е голям кеф..... Joy Joy Joy

# 443
Каквото и да е, само да има хепи енд!!! Че мноого драми станаха!

# 444
Едно е ясно, другата седмица още едно погребение ни чака, страданието на Берин и то сигурно.....

# 445
Момичета ако има кой да ни преведе разговора на Синеокия с Бахар в колата и после  като се прибраха втората част. Първата я разбрах, че ѝ предлагаше той да се изнесе, но после когато намесват Филиз и любов нищо не разбрах , ще ни стане по-ясно каво му е в главата Peace

# 446
Здравейте и от мен! Не знам защо, но имам усещането, че голямата драма между Бахар и Синеокия едва сега започва. Бебе ще има със сигурност, но дали ще е на "лачената" или на Бахар, това ще разберем скоро. Ако е на Бахар, вероятността синеокия да подложи на съмнение бащинството е 99% и от там нататък, не ми се мисли.Но по-гадния вариант е Филиз да се сдобие с отроче......  #2gunfire Мъкааааааа !!!
А има и трети вариант: още след две-три серии да се сдобрят романтично, знаейки че бебето е на път(а защо не и близнаци Wink ) и след още една серия да направят обща сватба с другите сладури Сюлейман и приятелката на Бахар. И заживели задружно и щастливи .... !!! Даааа, аз съм за трети вариант!
Да и аз съм за трети вариант! newsm74 newsm74 newsm74 newsm26 newsm26 newsm26

# 447
Тази вечер ви пожелавам лека и спокойна нощ с най - блестящият и влюбен поглед! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 448
  • София
Момичета ако има кой да ни преведе разговора на Синеокия с Бахар в колата и после  като се прибраха втората част. Първата я разбрах, че ѝ предлагаше той да се изнесе, но после когато намесват Филиз и любов нищо не разбрах , ще ни стане по-ясно каво му е в главата Peace
Дайте линк към тези моменти и дано ми остане време да попреведа нещо,че имам и да уча  Rolling Eyes

# 449
Утре ще издирвам Слънчето, че сега стана много късно, а и ще имам повече време да го изгледам и да напиша минутките.... Ако някоя от вас, дружки, разполага с време, издирила е вече качената серия и има желание, нека постне инфото в темата, а аз утре ще търся Слънчето...... Лека!  smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт