Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Светлич, ето какво открих, вероятно става въпрос за тези събития:

През септември 1980 г. висшето армейско ръководство извършва военен преврат. Съветът за национална сигурност, възглавяван от генерал Кенан Еврен, продължава икономическите реформи.

# 736
Поздрав! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 737
     НА ВСИЧКИ ВИ В СЪБОТА  -  ПОЗДРАВИ  Flowers Bouquet и ОБИЧ   Kissing Heart

АРФИ !!! За теб  smile3501 smile3525 ! Сега нямам време за видео , по-късно ще гледам и ще мисля ; струва ми се , че второто е от церемонията , когато момичето ни получи наградата SADRI ALISIK ( може и да правя грешка в името  newsm78). А с Дилето не издържах - безкрайните реклами ме отказаха  #2gunfire .

ПРО - и за теб   wavey  bouquet !!! Не съм забравила СИНЕОКИЯ ... newsm25 ... Всъщност това ,което си мисля , е почти същото , което ти си споделила ( пост 718 ). АЙЛИН  ПОРАСНА със СОНЕР - с него , пред него момичето , бликащо от живот , което толкова естествено ,  подсъзнателно и съзнателно вървеше към любовта , стана ЖЕНА . В този смисъл казвам  ПОРАСНА . Жена , която не изгуби очарованието  си на ДЕТЕ . Такава я виждам аз...Затова тя има по-различно присъствие в живота на Сонер .Неговата драма след загубата й  се дължи и на тази различност ,и на лъкатушещия път ,който извървяха един към друг,един за друг ... За да останат заедно и след смъртта на Айлин !
Според мене най-добре изградените образи в тази "безкрайна" семейна сага ( не ми допадат дъъългите сериали - в тях нещо се губи...) , най-плътните характери са на АЛИ , АЙЛИН и СОНЕР. Бих могла да се мотивирам ,но сега е излишно.
БАХАР се появява в живота на Сонер като вече изградена жена - това за всички ни е ясно . Тя има ДРУГ чар и непринудено , деликатно стигна до Сонер - благодарение главно на малката прелест Дениз . Този "триъгълник" беше "разигран" много сполучливо и убедително !
А решението на "задачата" с  "триъгълника"- сигурно ще бъде най-очакваното ! Two Hearts

# 738
Бетси, привет! Heart Eyes Ще я прехвърля и аз още веднъж серията, че снощи.... абе направо си отсъствах..... Joy Joy Joy

# 739
Голяма съм блейка, сигурно поне 20 пъти съм минала през тази снимка и чак сега зацепих, че това е Айлинчето - Фарах де smile3503..... За всички ви, дружки! Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

# 740
# 741
# 742
Белчето отново се погрижи за нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 743
  • София
Цитат

Hakan ise adını temize çıkartmak için harekete geçer

Предприемане на действия за премахване на името на Хакан ясно.

Превода на това изречение ме  newsm78...знам ,че Гугъл доста изкелефинчено превежда ,но все пак...да не би да оневинявят Хакан...нали синдикалистите ,а и Берин мислеха ,че той има вина за смъртта на Ахмет newsm78
Хакан предприема действия,за да изчисти името си  Peace

# 744
Слънче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт