Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Девойки, има преведена серия при руснаците  newsm44 newsm44 newsm44

Моля да ми дадете линк, защото на три руски сайта за сериали проверих и не я откривам Sad Praynig
http://bigcinema.tv/series/bescennoe-vremya-serial-oyle-bir-gecer-zaman-ki.html
  bouquet

# 691

Ехооооооо....хубавици Hug Hug Hug Hug Hug
#Silly Тук съм  Hug

# 692
Привет ,Прооооооооо Heart Eyes
Малко остана до утре...за озет ,снимчици и треййй bowuu
Сега ще видя дали няма нещо у Фейса newsm78

# 693

Привет и от мен, успя ли да изгледаш серията? Дай мнение, какво мислиш са ни намислили за вторник Thinking

# 694
# 695
Девойки, има преведена серия при руснаците  newsm44 newsm44 newsm44

Моля да ми дадете линк, защото на три руски сайта за сериали проверих и не я откривам Sad Praynig
http://bigcinema.tv/series/bescennoe-vremya-serial-oyle-bir-gecer-zaman-ki.html
  bouquet

Благодаря! Grinning Лека вечер на всички! Peace

# 696

Привет и от мен, успя ли да изгледаш серията? Дай мнение, какво мислиш са ни намислили за вторник Thinking
Да, Про ...още в сряда сутринта...но ...си признавам ,че я гледах малко на вереф.... #Crazy hahaha hahaha hahaha
Ами...какво да кажа newsm78...каквото вие сте разбрали ,това и аз разбрах... bowuu
Отначало доста си поплаках с Берин и Хакан Sad...и както  и предположих  по назад в темата ,Берин ще се обърне с/у Хакан...Крокото пак ги изпързаля #Crazy ooooh!...ама и Берин като е патка ...нима не знае що за човек е Крокозъбела...обаче ...споко...тя ,Берин си е такава ....не чува какво и се говори...бащичкооооо... bowuu hahaha hahaha hahaha
Оная пияница си намери майсторааа....сега само Сонер да не изпадне пак в депресия и самосъжалениееее...оффффф...Джошко взе да се повтаря вечееее...

# 697
Свет Hug дано не измисли нещо още по-нечовешко, май нямаме да имаме нерви. Ако прати Сонерчо пак в чужбина и изпадне в поредната депресия  Cry ще е скука, поне с Бахар внасяха малко комедийна нотка. Сега при всички мъъъъъъъка  ooooh!

# 698
wavey wavey wavey Здравейте, дружки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изпратих гостите и сега гледам какво сте писали днес.....

Про, мерси за инфото, но няма да гледам сега, нещо не ми е на кеф тази вечер, утре след обяд обаче - да.....

# 699
  • София
Привет,момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Минавам само набързо да ви се извиня,че не съм превела,но нямам грам свободно време ,на всичкото отгоре съм й болна  ooooh! Confused
Лека вечер и дано неделя ми остане свободна някоя минутка да погледна диалозите  Praynig

# 700
Малко настроение с групата за спасение на Сонер...... smile3503 smile3503 smile3503

# 701
И още.....

# 702
Привет,момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Минавам само набързо да ви се извиня,че не съм превела,но нямам грам свободно време ,на всичкото отгоре съм й болна  ooooh! Confused
Лека вечер и дано неделя ми остане свободна някоя минутка да погледна диалозите  Praynig

Споко, Слънчееееее, когато можеш и оздравявай! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 703
Ето и оригиналът......

Имаше я и в Принцесата, когато беше тържеството и Асланбаш.....

# 704
   Отбивам се само да ви кажа ЛЕКА  НОЩ ... People Angel People Angel People Angel

ПРО , не съм забравила "нещото" за СИНЕОЧКО , А. и Б. ! Stop
Скрит текст:
Така ме цепи главата ,че мислите ми се пилеят .
[/color][/size]

Общи условия

Активация на акаунт