Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Слънчеееее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Когато ти е възможно, мила, а за изнудването на Турул с едно изречение......

http://www.kanald.com.tr/OyleBirGecerZamanKi/Video/106-Bolum/17277 - от 20.28 до 21.38

http://www.kanald.com.tr/OyleBirGecerZamanKi/Video/106-Bolum/17277/2 - 0т 3.15 до 5.19, от 11.56 до 14.10 и от 19.08 до 21.37

http://www.kanald.com.tr/OyleBirGecerZamanKi/Video/106-Bolum/17277/3 - от 11.43 до 15.03

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:06 от arpha

# 676
Още един трейлър на Дилето.....

Dila Hanım 24. Bölüm 2. Fragmanı

# 677
:hug:MARI_n , благодаря ти , мила !!!  newsm51

Не че разбирам езика , но толкова много съм  гледала SON BAHAR , че мога да го "рецитирам"...
Tой не отстъпва първата си позиция в личната ми класация !
Още веднъж - благодарност ! И когато можеш ...
Жива и здрава да си !!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

http://www.ddizi.org/diziler/117/sonbahar/sayfa-2

Бетси, приятно гледане.
Аз също съм го гледала няколко пъти и сега пак си го гледам. Иначе трудно минават дните, в които чакаме Дила и Ръза

# 678
Ехоооооо давайте идеи   Hug какво ни чака  newsm78

# 679
Ами не знам, тази вечер си спомних, че преди доста време, към края на първи сезон, в момент на отвращение от Кроколини и' пожелах  Joy Joy Joy Екрем да и' хвърли око и да и' разкаже играта  Joy Joy Joy и сега вече ме е страх да предполагам..... smile3503 smile3503 smile3503

Все пак си мисля, че трябва да е някакво събитие, тема, която да не е засягана досега, но все пак това си е комшийски филм, има си правила.....

Притеснително ми е положението на Мете, като че ли е урочасано това момче, тъкмо се измъкне от блатото и отново, грубо, драстично, шокиращо животът го блъска отново ..... Не виждам светлина за него, дано Джош вижда.....

Осман и той наникъде, как се живее със съзнанието за такава саможертва от човека, когото си обичал с най - чистата обич от дете, който ти е бил опора, стожер? Има и тук какво да се покаже.....

Берин вероятно ще излезе на преден план, ще има душевна борба, но смятам, че няма да приеме Хакан..... Натиск ще има и от Джемиле, и от Зехра..... С бебе на ръце не вярвам да тръгне да отмъщава на Екрем, това ще стори Хакан.....

На Джемиле и Ариф им пожелавам да се отърват от Турул, но продължавам да съветвам Джошко да върне Али и тогава ...... Бората ще е безмилостно жестока...... Ама готин Али, никакви предишни капитани..... Joy Joy Joy

За Сонер и Бахар сте вие..... Ааааа, Сю с приятелката, категорично, въпреки, че ми е малко голяма разликата по между им.....

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:59 от arpha

# 680
  MARI_n ( може ли само МАРИ ?! ) Flowers Bouquet, жестът ти ме ощастливи!  lovekiss
Друго е да си гледаш в оригинал !!! И да слушаш любимите гласове на ненагледните Айча и Еркан...
Благодарско ! Flowers Bouquet

# 681
Арфи  Hug и моите виждания са такива, но какво ще стане един си Джошко знае  ooooh!  
За Сонер и Бахар...  Thinking искренно се надявам да е предвидил щастлив край за тях, заслужават го и двамата. Мислех си каква е разликата между любовта му с Айлин и с Бахар newsm78 Към Айлин бащинското му чувство беше силно развито и я закриляше от всичко, докато  Бахар е по- самостоятелна, властна е и изобщо не му се дава и това го вбесява но и провокира. Явява му се истински противник и с някои свои действие го кара така да го бие ток, че се забавлявам  от сърце, а после ѝ се извинява. Да не забравяме и Дениз, която заслужава да има истинско семейство. Сю стар, млад Joy забърса младата девойка и това си е  Peace  

# 682
Привет, мили дружки и спорен ден! Hug Hug Hug

Про, точно! Съгласна съм с всичко..... С Бахар си намери точната половинка Сонер и ще гледаме хубава борба.....  Joy Joy Joy Дано сценарият да не задълбае в страданието и психологията, въпреки, че виждам реална опасност...... Оставям ви с нещо свежо:

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 09:44 от arpha

# 683
  MARI_n ( може ли само МАРИ ?! ) Flowers Bouquet, жестът ти ме ощастливи!  lovekiss
Друго е да си гледаш в оригинал !!! И да слушаш любимите гласове на ненагледните Айча и Еркан...
Благодарско ! Flowers Bouquet

Може, няма никакъв проблем.

Радвам се, че мога да направя нещо добро за теб и да бъдеш щастлива. Гледай и се наслаждавай. Аз правя същото.

Спокоен и усмихнат ден, въпреки прогнозите за дъжд и ветрове.

bouquet  bouquet  bouquet

# 684
            Stuck Out Tongue Winking Eye Макар че вече не е "сабах - сабах",пожелавам на всички
        дружки ползотворен ден с повече енергия , с повече доброта , с повече усмихнати очи ! :       

Kissing Heart

Щом "отворя"къщичката , ми става хубаво ,защото в нея има дух ,който зарежда ; думи ,които извикват усмивка или пък ме провокират , карат ме да се замисля ...
ЕЙЙЙ , ама какъв ХОР сме - всеки си "пее"на свой глас и се получава чудесното МНОГОГЛАСИЕ !
СВЕТЛЕ , АРФИ , добре  спретнахме диспута за нашия човек ! Кеффф ! smile3506 Кой знае дали не са му пищели ушите ?!  newsm78 newsm78 newsm78
ПРО ,провокира ме да споделя нещо за Айлин , Бахар и Сонер  Flowers Bouquet
МАРИ , до късно след полунощ бях с Галип и Сабиха ... Two Hearts

# 685
            Stuck Out Tongue Winking Eye Макар че вече не е "сабах - сабах",пожелавам на всички
        дружки ползотворен ден с повече енергия , с повече доброта , с повече усмихнати очи ! :       

Kissing Heart

Щом "отворя"къщичката , ми става хубаво ,защото в нея има дух ,който зарежда ; думи ,които извикват усмивка или пък ме провокират , карат ме да се замисля ...
ЕЙЙЙ , ама какъв ХОР сме - всеки си "пее"на свой глас и се получава чудесното МНОГОГЛАСИЕ !
СВЕТЛЕ , АРФИ , добре  спретнахме диспута за нашия човек ! Кеффф ! smile3506 Кой знае дали не са му пищели ушите ?!  newsm78 newsm78 newsm78
ПРО ,провокира ме да споделя нещо за Айлин , Бахар и Сонер  Flowers Bouquet
МАРИ , до късно след полунощ бях с Галип и Сабиха ... Two Hearts

Бетси  Hug чакам, споделяй  smile3508

# 686
# 687
Девойки, има преведена серия при руснаците  newsm44 newsm44 newsm44

# 688
Девойки, има преведена серия при руснаците  newsm44 newsm44 newsm44

Моля да ми дадете линк, защото на три руски сайта за сериали проверих и не я откривам Sad Praynig

# 689
Ехооооооо....хубавици Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт