Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 182
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Смъртта на Филиз кара Бахар да промени решението си и да замине,като оставя писмо на Дениз,в което й обяснява това.Сонер уж я е забравил,но на Дениз много липсва и след време Бахар се завръща тихо,но случайност на рожден ден на служител(не е уточнено кой ) ги събира на едно парти заедно.Беррин ражда момче и го кръщава Ахмет.Мете е избягал от затвора,но не се знае къде е,Айча ускоряват женитбата й,но за да попречи Осман намира друг изход.

# 721
Смъртта на Филиз кара Бахар да промени решението си и да замине,като оставя писмо на Дениз,в което й обяснява това.Сонер уж я е забравил,но на Дениз много липсва и след време Бахар се завръща тихо,но случайност на рожден ден на служител(не е уточнено кой ) ги събира на едно парти заедно.Беррин ражда момче и го кръщава Ахмет.Мете е избягал от затвора,но не се знае къде е,Айча ускоряват женитбата й,но за да попречи Осман намира друг изход.
Слънце  newsm51

# 722
Привет, мили момиченца! Hug Hug Hug Заповядайте съботно кафе!  Grinning Grinning Grinning

# 723
Разглеждам отзад напред и започвам с благодарностите, че снощи не бях във възможност......

Слънче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голяма работа си!  smile3501
Благодаря за превода и стискам палци да си оздравяла!   love001  love001  love001

За теб! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 10:56 от arpha

# 724
Привет, Славяна!  Grinning Grinning Grinning И аз съм в размисъл за това къде е Бахар,  newsm78 newsm78 newsm78 но чакам Про и Слънчето да преведат нещо от разказа на Осман.....
Арфи мила  Hug нищо не разбрах сега изгледах фрагманчето, както си и мислех, пълна тъмнина.
Пак ще го слушам. Осман говори за чакане, явно всеки чака нещо. Джемиле-Мете, Сонер-Бахар. Абсурд Сонер да забрави Бахар, обезмисля се цялата история. Кой ли ще има рожден ден  newsm78 освен да дадат, че е минала година и пак Дениз да има  Thinking, но не ми се вярва. Пулна мъгла ooooh! Дали Осман няма да се ожени за Айча, за да я спаси newsm78 Последните думи на Осман са приблизително, "днес всичко ми ясно"  или "днес всичко разбирам"
Про! Hug Hug Hug За теб, с поздравление, че разбираш този език и споделяш с нас! Grinning Grinning Grinning
  love001  love001  love001

# 725
Светлииииич,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes къде я откри красавицата ни? Печелиш приз за най, най, най - готината снимка на Айча!  Grinning Grinning Grinning

За теб!
  love001  love001  love001

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 11:26 от arpha

# 726
Та да продължа ...Сякаш надеждите да се радваме на Айча на екрана намаляват , годините й минават , а всичко в турската киноиндустрия  се предпоставя от неумолимите търговски закони на ПАЗАРА .Сигурно и от това , че да си на екран ,трябва "да си човек на човек , който има голям човек......(май такава беше приказката !?!?!?)
АЙЧА не е типът "ЛОЛИТКА", към който ориенталската публика има слабост ; не е и "СМУГЛАТА" красавица с фенотип , присъщ за онези географски пространства . Някои я намират твърде висока...Е ,хора всякакви , предпочитания - БОЛ !!!    НО  ТЯ си остава НАШАТА любимка - АЙЧА  , която с ЕРКАН докосна ЗВЕЗДИТЕ в  SON BAHAR ! lovekiss

Бетси,  Hug Hug Hug миличка, завиден усет за любимката ни! newsm10

За теб!  love001  love001  love001

Дано на комшиите им дойде акъл и се усетят, че трябва да използват този талант, той е пътят към промяната на манталитета им...... bowuu bowuu bowuu

# 727

Тези две снимки ми говорят, че Ариф е бил затварян и бит, може би е лежал в затвора?... newsm78 newsm78 newsm78

# 728

И тази снимка предизвиква много въпроси... Ако това е Берин, що ще на улицата, с протестиращите, ако е родила, как така си оставя детето, ако е бременна още, там ли и' е мястото? Много, много "ако"..... Joy Joy Joy

# 729
Снощи изгледах с притворени очи Дилето, почти без да вниквам.... Направиха ми впечатление две караници между влюбените, в които, като че ли все той отстъпваше..... Малко ме дразни вече този факт.... То любов, любов..... да се самоубие искаше, отказа се от семейството си, снощи се принуди да благодари на майка си, въпреки всички гадотии, които тя сътвори и все от любов? На път са да го превърнат в малодушен мъж, май..... #Crazy #Crazy #Crazy И накрая си отворих очите, защото се появи бившата изгора на Ръза.... Все бях очаквала, че няма да е красива, но чак да я превърнат в такава груба грозота - все едно имаше стъклени, прозрачни очи..... И сега тази жена ще съперничи на Дилето..... И последно, Еркан отново има недобър вид Sad Sad Sad ...... Жалко! Wink Wink Wink

Тук на 30.14  http://www.startv.com.tr/dizi/dila-hanim/video-galeri/sayfa/1/dila-hanim-24-bolum/5

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 17:03 от arpha

# 730
Dila Hanım - 25 епизод, фрагмент

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 13:14 от arpha

# 731

Красавицата ни на 1,48, надявам се, обаче някой да качи по - дълъг клип! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 13:13 от arpha

# 732
Приветтттт, хубавицииии... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прочетох озета,разгледах снимките...и превода ва Слънцето ,за което ВИ...
Hug Hug Hug Hug Hug

Сега за озета...явно дават няколко години вперьод...някакви събития в  Турция,за ,които не съм запозната...явно пак вълнения на работници...и аз си мисля ,че легналата на земята е Берин...но защо...и може би е след раждането на Ахмет,после има една снимка...тук ,вляво навел и подпрял глава с ръка ми се струва ,че е Мете...и сега си спомнямммм...нали преди време се пишеше,че Мете заминава за Кипър...и после...Мете не е ходил войник ,нали...или аз бъркам...незнам дали има връзка това...после...Хакан май работи във студиото на Мете и какво ли прави тая чума Крокото при него...тоя Тургул...дебелия е още живвввв...и пак с Арифф... newsm78...от предната серия останах с убеждението ,че Тургул един вид отвлече Мете да изнудва Джемиле или Ариф... newsm78
Браво на Бахар...че заминава...нека Сонерката се поизмъчи малко...жалко само за синеочка ,че страда  Cry...малката хубавица Дениз... Wink
ОООо Rolling Eyes....този път са отразили и клюкарови ooooh! #Crazy Joy Joy Joy...доколкото разбирам Месуде се е омъжила за Ибо и май са спечелили от тотото... #Crazy newsm78
От превода на Слънцето....какво ли ще измисли Осман ....де вика Про да не се ожени за Айчааа....офффффф....пак е една завързана и обърканаааа... #Crazy #Crazy #Crazy

# 733

А....АЙЧАААААА...е наистина прекраснааа   smile3521...в това кърмъзъъъ newsm09...принцеса... newsm44

Пфууу newsm12...къде е гледал Ерко ... smile3512 hahaha hahaha hahaha

# 734
Цитат

Hakan ise adını temize çıkartmak için harekete geçer

Предприемане на действия за премахване на името на Хакан ясно.

Превода на това изречение ме  newsm78...знам ,че Гугъл доста изкелефинчено превежда ,но все пак...да не би да оневинявят Хакан...нали синдикалистите ,а и Берин мислеха ,че той има вина за смъртта на Ахмет newsm78

Общи условия

Активация на акаунт