Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Привет, мили дружлета! Hug Hug Hug

Това е животът ни, след празника вчера, днес почитаме мъртвите! Вечна памет за тях, а както казваше моят баща, покойник от 10г. вече, тук, в темата ни и в домовете ни - живот и здраве!

# 526
Привет и от мен ! Hug Hug Hug
Бог да прости мъртвите ! bishopМир на праха им! Praynig

# 527
Хайдееее...сварила съм каавенцее...Плийзззз... Grinning Grinning Grinning

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 528
     ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ОСМОМАРТЕНСКИЯ ПРАЗНИК ! newsm51

КОПНЕЖ

Не закриляна да съм ,а окрилена .
    Не загърната , а с дух разгърнат цял .
    Не зад нечий гръб на завет приютена ,
    а  до рамо срещу вятър завилнял .

Блага Димитрова

Бетси, вчера имах много малко време да пиша, но искам да ти благодаря, на теб и на всички дружки за прекрасното и вдъхновено начало на деня! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  
Скрит текст:
Поздравленията ви, ми дадоха сили да издържа на очакването и притеснението, което имах от предстояща ми операция..... Слава на Бога, всичко се размина неочаквано леко, което още веднъж доказва колко важни са положителните емоции и ведрото настроение! Още веднъж благодаря на всички ви за настроението, което създаваме с общи усилия
- наистина сме хор! Joy Joy Joy[/b][/color]

# 529

Ей го, на ...убавецаааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ама верно ни е Убавец  smile3521
Измислих и нов сценарий  smile3508 Сонер предлага на Бахар брак, тя се съгласавя и идва Филиз и казва, че е бременна #Crazy И всички шокирани  hahaha
Суперрррррр bowuu Peace...Прооо Hug..ше бъде шок и ужассссссс... Shocked Shocked Shockedсетих се и за Али и Джемиле...тамън Али и предложи брак/доколкото си спомням newsm78/ и Крокозъбела хвърли бомбата ,че е бременна... Shocked Shocked Shocked

# 530
     ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ОСМОМАРТЕНСКИЯ ПРАЗНИК ! newsm51

КОПНЕЖ

Не закриляна да съм ,а окрилена .
    Не загърната , а с дух разгърнат цял .
    Не зад нечий гръб на завет приютена ,
    а  до рамо срещу вятър завилнял .

Блага Димитрова

Бетси, вчера имах много малко време да пиша, но искам да ти благодаря, на теб и на всички дружки за прекрасното и вдъхновено начало на деня! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  
Скрит текст:
Поздравленията ви, ми дадоха сили да издържа на очакването и притеснението, което имах от предстояща ми операция..... Слава на Бога, всичко се размина неочаквано леко, което още веднъж доказва колко важни са положителните емоции и ведрото настроение! Още веднъж благодаря на всички ви за настроението, което създаваме с общи усилия
- наистина сме хор! Joy Joy Joy[/b][/color]

Хор newsm78...БОДРА СМЯНАА Joy...вдъхващ сили и оптимизъм bowuu Peace Laughing  love001  love001  love001  love001

# 531

Светлииииич,  Hug Hug Hug благодаря, точно го пийвам и аз кафето и четях това, което си си превела! Смятам, че онези от синдиката съобщаваха на Хакан подозренията си, че шофьорът е бил предател. А относно взаимоотношенията между Хакан и Берин, май никой няма да успее да вбие клин по между им, защото много преживяха заедно и си имат доверие..... Вероятно затова отиват заедно и при Карото - да разберат истината.... Въпросът е дали тя ще им каже нещата така, както са или пак ще си ги завърти за собствена изгода..... Naughty Thinking

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 11:15 от arpha

# 532

Измислих и нов сценарий  smile3508 Сонер предлага на Бахар брак, тя се съгласавя и идва Филиз и казва, че е бременна #Crazy И всички шокирани  hahaha
Суперрррррр bowuu Peace...Прооо Hug..ше бъде шок и ужассссссс... Shocked Shocked Shockedсетих се и за Али и Джемиле...тамън Али и предложи брак/доколкото си спомням newsm78/ и Крокозъбела хвърли бомбата ,че е бременна... Shocked Shocked Shocked
Pro, с това предположение май се присъединяваш към моя отбор - гадост, след гадост......, но ние сме все на линия...... Joy Joy Joy

# 533
Арфи  Hug както казват нашите комшии "Бързо да минава".  bouquet
Бог да прости всички мъртви, а на живите здраве и късмет.  Praynig
Днес общо взето съм на линия, така че ако някой му се пише и му се четата моите простотии, Тук съм Peace

# 534

Светлииииич,  Hug Hug Hug благодаря, точно го пийвам и аз кафето и четях това, което си си превела! Смятам, че онези от синдиката съобщаваха на Хакан подозренията си, че шофьорът е бил предател. А относно взаимоотношенията между Хакан и Берин, май никой няма да успее да вбие клин по между им, защото много преживяха заедно и си имат доверие..... Вероятно затова отиват заедно и при Карото - да разберат истината.... Въпросът е дали тя ще им каже нещата така, както са или пак ще си ги завърти за собствена изгода..... Naughty Thinking
Може и така да е Арфиии...какво ли ще им Каже Крокото...на една друга снимка се вижда как Хакан я души и Екрем ги разтървава...тоест в трей май беше... bowuu

# 535

Арфи  Heart Eyes гадост, гадост, колко да е гадост Joy до последната серия и послеее ни чака Хепи енд!
Анадъм Stop
Pro, с това предположение май се присъединяваш към моя отбор - гадост, след гадост......, но ние сме все на линия...... Joy Joy Joy

# 536
Хакан май не го виждам на погребението на Ахмет...сигурно е при Зехра... Thinking

# 537
И аз ще съм на линия,  Grinning Grinning Grinning радвам се, че ще сме заедно..... Още едно предположение ми хрумва от края на фрагмана: дали цялата дружина не отива да спасява Айча от женитбата, че и Мете, избягал от затвора, май се явява?

# 538
И аз ще съм на линия,  Grinning Grinning Grinning радвам се, че ще сме заедно..... Още едно предположение ми хрумва от края на фрагмана: дали цялата дружина не отива да спасява Айча от женитбата, че и Мете, избягал от затвора, май се явява?
Ха...дано... Praynig
Аз сега изчезвам...Купих си едни семенца от разни цветенца и отивам да ги бучна bowuu...но ще ви наглеждам  Rolling Eyes Laughing Hug

# 539
Сетих се още нещо от превода, Зехра май се връща при майка си..... newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт