Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 292
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Момичета ако има кой да ни преведе разговора на Синеокия с Бахар в колата и после  като се прибраха втората част. Първата я разбрах, че ѝ предлагаше той да се изнесе, но после когато намесват Филиз и любов нищо не разбрах , ще ни стане по-ясно каво му е в главата Peace
Дайте линк към тези моменти и дано ми остане време да попреведа нещо,че имам и да уча  Rolling Eyes
А, ето, Слънче, ако някоя дружка не го направи тази вечер, утре само се обади, че си на линия и аз ще отметна задачата..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 451
Момичета ако има кой да ни преведе разговора на Синеокия с Бахар в колата и после  като се прибраха втората част. Първата я разбрах, че ѝ предлагаше той да се изнесе, но после когато намесват Филиз и любов нищо не разбрах , ще ни стане по-ясно каво му е в главата Peace
Дайте линк към тези моменти и дано ми остане време да попреведа нещо,че имам и да уча  Rolling Eyes
Златна си   love001
http://www.diziizlehdfull.com/oyle-bir-gecer-zamanki-105-bolum-i … -5-mart-2013.html тук от 13.50до 14.50
http://www.diziizlehdfull.com/oyle-bir-gecer-zamanki-105-bolum-i … -mart-2013.html/2 и тук от 9.05 д0 10.55
  bouquet

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 23:44 от Pro

# 452
Приветтттттт,хубавицииии... Hug Hug Hug Hug Hug
Хубави сценарии сте развили... bowuu Peace
След малко ще ви разкажа моят сценариййй Peace

# 453

Чакам   smile3508 да видим дали си от черногледите или от моя милост Peace

# 454
# 455

Чакам   smile3508 да видим дали си от черногледите или от моя милост Peace
ООООО...Про Hug ...май те изпуснах #Cussing out,докато обиколя тук ,таме... Joy Joy Joy

# 456

Чакам   smile3508 да видим дали си от черногледите или от моя милост Peace
ООООО...Про Hug ...май те изпуснах #Cussing out,докато обиколя тук ,таме... Joy Joy Joy
Бурда бен  Hug И аз обикалям и се връщам Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 00:38 от Pro

# 457
Охоооооо...започвам... bowuu
Първооо...Берин много тежко ще преживее смъртта на Ахмед Sad...но Хакан ще бъде неотлъчно до нея...може би отначало тя няма да го иска Naughty...ще го обвинява за загубата на любимия си ,НО си мисля  Thinking,а и ми се иска bowuu ...в последтвие да разбере ,че Хакан не носи вина за злодеянията на баща си...ще обвинят Екрем в убийство и лично Хакан ще го прати в затвора #2gunfire...за това съм сигурна 100% bowuu Peace...и на края младите ще се съберат и ще отгледат Зехра и синчето на Ахмед... bowuu
Другите... newsm78Надявам се да открият бащата на приятелчето на Осман и така да освободят Мете от затвора...но няма да е лесно Naughty ...Айча няма да я омъжат Naughty...все си мисля ,че майка и ще разбере що за син е имала и няма да продаде щерка си bowuu...оная лудата #Crazy #Cussing out #2gunfire ...дето би Айча, по добре някой да я гръмнеее #2gunfire...Османчо ще си намери нова либоффффф Rolling Eyes...оо Grinning...йееее Party...Джемиле и Ариффффф...хм newsm78...още малко ще ги измъчва оня дебиллл #Cussing out...и накрая май Ариф ще му свети маслото #2gunfire...Света Крокооооо Shocked...за нея незнам какво да измисляяя...Екрем като го тикнат в затвора ,незнам нашта примадона какво ще прави ooooh! hahaha...но ми се ще и тя да си получи заслуженото и малкия хубавец Мустафа да остане при Джемиле и Ариф... bowuu
И...накрая за синеочко,глупаФелко и красивата Бахар...Иска ми се Бахар да е гибята  preggo,а не оная начервената Naughty...но трябва нещо да се случи с нея ,че Сонер бей да осъзнае какво е загубил bowuu...както по назад бях писала ,скоро никой не е влизал в болница...дали пък няма да се повтори историята с Айлиннннн #Crazy...НО...този път с хубав край...менделсон за Сонер и Бахаррр married luvbed

# 458
# 459
Свет  Hug аферим, машалла, ашкоулсун (както и да се пишат) от моят отбор си. Твоят сценарий се покрива с моят Peace Синеочко и Бахар трябва да останат заедно, грехота и заради самите тях, а и заради Дениз, Бахар много я обича, а и малката явно не може без нея. Това го осъзна и Сонер щом беше готов да се изнесе, за да остане Бахар. Трябва да имаме превод, за да разберем какво му е в главата, всъщност той отказва да е щастлив и да обича заради Айлин. И това не е лесно, цял живот да си обречен на самота. Голяма любов имаше той към Айлин, представям си и на Бахар колко ще трябва да доказва любовта си. Чок зор, докато се пречупи  ooooh!

# 460
Прооо Hug...голяма си скица Laughing...ама аз забравих малката сладурана ooooh!...нищо чудно и накрая да каже на Бахар...анне... bowuu Peace

# 461
# 462
# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт