Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 228
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Нещо се случи с дизито, не знам, първо линковете не отговаряха, още от декември, после изчезнаха всички снимки, цензура ли им наложиха? По - вероятно е аз да не се справям обаче.... Joy Joy Joy
Незнам ,Арфиии Thinking...тия дни не съм влизала... Naughty...сега ще пробвам...една дружка ми свирна за изцепките на Ерко... Shocked Shocked Shocked

# 571

Хубавото ми момче Heart Eyes...НО newsm78...май, нещо се е изложило в дизито... #Shocked #Shocked #Shocked
Какво е станало? Дай инфо? Признавам си, че скоро не съм се ровила в Haberleri....

# 572
Ето Гугъл превод на един пост от Дизитоооо... newsm78 newsm78 newsm78

Боже мой, какъв сценарий той пише интригуващо Coates Coates името на реката ... продължи ... излиза yazmayada невъобразими сценарии, петоъгълници, триъгълници не може да спаси жените каза мъжът изчезна ......

За известно време, Сонер синеоката гигант, малките жени и орлови нокти стихотворение бе счетено за целесъобразно

Синеоката гигант, малките жени и орлови нокти

Той е гигант сини очи.
Обичах дребна жена.
Жените сънуват от къща в малка,
Пъстра ярд
орлови нокти
тази къща.

Тя обичаше като гигантско чудовище.
И това работи чудесно за ръце
подготвени гигант,
не може да има структура,
çalamazdı врата
Пъстра ярд
орлови нокти
тази къща.

Той е гигант сини очи.
Обичах дребна жена.
Mini minnacıktı жена.
Comfort-гладни жени
уморен от пътя на голям гигант.
И довиждане! казва, синеока камила,
ръка в богато джудже
Пъстра ярд
орлови нокти
което води до къщата.

Сега той разбира, че синеок гигант,
Дори ако моята любов е като гигантски гробница не може да бъде:
Пъстра ярд
орлови нокти
тази къща ..

Назъм Хикмет Ран

Орхан Вели следното стихотворение изгасва и сега идвам с положения, които попадат ..

Мазар-и-и надпис Seng

Не се получи нищо в света
Nasırdan;
В действителност, дори грозното е създаден
Той не е бил докоснат;
Когато не се удари Kundurası
Anmazdı но името на Аллах,
Не беше грешник.

Сюлейман ефенди е жалко.

Сонер нито спряхме до него! ... Жалко, че жените не се получи нищо като гигантски сини очи Ефенди Сонер

# 573

Хубавото ми момче Heart Eyes...НО newsm78...май, нещо се е изложило в дизито... #Shocked #Shocked #Shocked
Какво е станало? Дай инфо? Признавам си, че скоро не съм се ровила в Haberleri....

Ерко,  недоволствал от някакви колажи...май... Thinking

# 574
newsm09 newsm09 newsm09 Това пък какво е? Нали е форум, всеки може да си слага каквото иска или може би имат някакви по - различни правила?

А от предишния превод нищо не схванах.....

# 575
newsm09 newsm09 newsm09 Това пък какво е? Нали е форум, всеки може да си слага каквото иска или може би имат някакви по - различни правила?

А от предишния превод нищо не схванах.....

Незнам ,миличка Thinking......и аз нищо не разбраххх Naughty #Crazy

# 576
Арфии Hug...във вторник съм нощна Cry,тъй ,че се приготви за среднощна връзка...   phoneuuPraynig

# 577
OK! Разбира се, с голям кеф!!! Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:
Ще ти звънна, а утре си дневна така ли?

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 23:53 от arpha

# 578
Сега прегледах набързо една статия в Haberleri, май обясняват защо не е имало серия в петък, пишат за някакъв земетръс, предполагам с кавички smile3503 smile3503 и Талант, което ме навежда на мисълта, че става въпрос може би за такова предаване за избор на таланти, каквито има и при нас.....

Star TV Talent Dila Hanim, за да започнат да текат разселените.
Новини: Земетресение Star TV Talent

Star TV в петък вечер в 23,00 от екрани, главните роли besikcioglu Erdal, Вяра домакин, с имена като Фатих увеличение в Behzat O. серия, публикуван тази седмица.

Yayınlanmyacağı няколко седмици до датата на окончателното C ще Behzat преди. Lady Dila няма да работи, защото на популярната серия на Star TV излъчване машина политика, заяви Фарук Тургут, отколкото производството на тези два екрана, бъдещето на Турция телевизионна звезда Talent.

http://www.haberler.com/star-tv-de-yetenek-depremi-4391627-haberi/

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 00:08 от arpha

# 579
OK!
Скрит текст:
Ще ти звънна, а утре си дневна така ли?

bowuu Peace

# 580
  • София
 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534  love001  love001  love001  love001  love001

# 581
Сега прегледах набързо една статия в Haberleri, май обясняват защо не е имало серия в петък, пишат за някакъв земетръс, предполагам с кавички smile3503 smile3503 и Талант, което ме навежда на мисълта, че става въпрос може би за такова предаване за избор на таланти, каквито има и при нас.....

Star TV Talent Dila Hanim, за да започнат да текат разселените.
Новини: Земетресение Star TV Talent

Star TV в петък вечер в 23,00 от екрани, главните роли besikcioglu Erdal, Вяра домакин, с имена като Фатих увеличение в Behzat O. серия, публикуван тази седмица.

Yayınlanmyacağı няколко седмици до датата на окончателното C ще Behzat преди. Lady Dila няма да работи, защото на популярната серия на Star TV излъчване машина политика, заяви Фарук Тургут, отколкото производството на тези два екрана, бъдещето на Турция телевизионна звезда Talent.
Ей ,този Гугъллллллл #Cussing out #2gunfire Joy...едни ги къдри Joy...за момент може да те хвърли в ужастттттт #Crazyт...дааааа bowuu...реалити ,като нашитееее... bowuu

# 582
Охооооо, Слънче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пак по нощите изгряваш! Joy Joy Joy

# 583
# 584
И още една новина май разбрах, онези снимки, на които Еркан и актьорът, който играе Азер получават някакви плакети, май са от кметството на Адана:

Lady Dila Kozan блог

Публикувана в снимките на телевизионния сериал STAR Dila Жена Kozan област Адана е част от. Върнете се в директорията, в Адана гласове и екипажа заловен Kozan е избрал като място за нов дял. Еркан участието си petekkaya и Хатидже Şendil'in, режисиран от снимки на Нихат директорията дурак, исторически град зала, Горна Bazaar и River Street сграда занаятчии. В серията, "Azar" Necip Memili характер, стрелба помежду си Kozanlıların посрещнати с голям интерес. Кмет Kozan Казим Ozgan насърчаване на такава серия от снимки, Kozan каза. Президент Ozgan, заявиха, че ще подкрепят всички инициативи и дейности, които допринасят за насърчаване.

http://www.haberler.com/dha-adana-burosu-bolge-haberleri-4384331-haberi/

Общи условия

Активация на акаунт