През деня се излъгва да го приспя понякога в кошарата, но вечер само на цицка иска и дори като се нахрани продължава да не я пуска, а като му я изкарам със сила и болка се събужда и пищи- за биберон ме ползва, а иначе биберон не взема 
Аз какво се ослушвам
, утре почвам с каша за следобедна закуска. Мина 1 месец от захранването и ще заместим 2 хранения ( ако съм разбрала правилно Два дни яде броколи с картоф и днес не иска и туй то, голяма борба за няколко лъжички и после........се накъса да пръцка и да реве, а предните дни нямаше подобни резултати( но днес не е и пълнил памперса)

Ще пробвам и аз само да го гушкам през нощта, а не да бързам да му бутам цица
Пробвах днес с чаша като на Софи, с лъжичка, с биберон- е нищо не става и взех да се чудя дали просто не е обявил стачка на АМ, но пък и вода не иска да пие така..
Ще се оплаквам
Аман от депресии и чудесии. Мислех, че като ми се оправят хормоните след раждането ще е по- добре....пък то......Имам чувството, че всички дни са ми еднакви, станала съм асоциална .Съпругът ми като мебел-връща се от работа , радва се на Борис 3 минути и сяда пред компютъра, по някое време изхвърля коритото с водата( след банята на малкия)и пак сяда. Като приспя малкия викам негово височество да заповяда на вечеря, след което го моля да се ослушва да не се събуди Борис през 5 мин., в които скорострелно се изкъпвам и изненадващо... пак си стои пред компютъра. Най- странното е , че взех да свиквам и преди няколко дни дойде в спалнята да ме видел какво правя и аз чак се подразних, че ми разваля рахътлъка
, но няма.Иначе много съм щастлива, че имам такова бебче и много му се радвам. Съжалявам за изблика, но имах нужда.И от това състояние в което съм може да съм си прецакала лактацията , ама то куха тиква няма напълване

Лека вечер

Аз ви бях казала че Явката много рано /според мен. започна да си изяжда цяло пюре /от малките/ Сега когато излизаме по често и по няколко пъти на ден съвсем объркахме реда. Преди давах пюрето между две кърмения,а сега няма как да го храня навън понеже спи през цялото време.Не го ограничавам.Колкото му се яде-толкова.Усещам го кога не иска повече и максимум половин час след пюрето си търси кърмене.
Нали знаете че не си струва
не искам да си помислям, че има гадинки тук в стаята!
И при нас е едно пръцкане едно непрестанно ритане по цяла нощ, не може да се кротне това дете. 

Дааа, и стените имат уши... И на ръка ако мисли, че по-добре ще го намачка, отколкото с пасатораааа 

В пюрето на милурпа картофи и моркови имало и ориз...ама кой да чете. Иначе от няколко дни и бейбито е по неспокоен,проплаква многократно нощем, само на гърда заспива.
, а иначе какво ли не съм видяла.
Иска им се бебе на тях да имат,ама мама и тати не искат повече
Емма пък и тя толкова се радваше на каките и на цялото внимание като цяло,че така се превъзбудила накрая,че заспа чак към 23 и нещо
След малко ще ходя да готвя на Ина, да яде към 11ч. и навън, че вече перкулясах