Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 028
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, ето го
http://www.youtube.com/watch?v=xswVqcQD110
гледайте направо към 45.20 как си клати краката и замръзва, аз го гледах директно ефектът беше супер, тука на записа не знам дали е ясно.
на мен нещо не ми се стори да се е притеснил толкоз от името Simple Smile ама през цялото интервю беше бая отвеян на някъде, умирах си от смях  Joy

# 706
  • София
Аз пък изобщо не видях да реагира  Rolling Eyes

# 707
Аз пък изобщо не видях да реагира  Rolling Eyes
Той даже вика не чух, какво!? И оня му вика ние туак си говорим, а ти  за какво си мислиш, главата ли ти е объркана или нещо такова...
Хайде, лека Ви нощ, аз си влезнах ударно.  Rolling Eyes Laughing

Неви,  Hug

# 708
  • У Диспансера ...♥♥♥
гледайте внимателно как си клатеше краката,и като чу само Хазал и спря,направо се вцепени,ама общо взето като го гледам е голям веселяк Joy Joy Joy

# 709
Скрит текст:

Няма начин това парче да е толкова кратко, моля ви помогнете ми , кое е певеца дайте нещо повече, слушам я 100пъти вече и не мога да я оставя  Sad

# 710
и преди разговора пак си мърдаше краката,никак даже не реагира,той въобще не беше в час през цялото интервю,но пък много ме изкефи този Беяз как го имитира и като се закачат двамат, голям смях  Joy

# 711
Скрит текст:

Няма начин това парче да е толкова кратко, моля ви помогнете ми , кое е певеца дайте нещо повече, слушам я 100пъти вече и не мога да я оставя  Sad
http://vbox7.com/play:2efc123e

# 712
Скрит текст:

Няма начин това парче да е толкова кратко, моля ви помогнете ми , кое е певеца дайте нещо повече, слушам я 100пъти вече и не мога да я оставя  Sad
http://vbox7.com/play:2efc123e
Ти си най голямото ми съкровище тази вечер , благодаря!

# 713
Скрит текст:

аууууу мойта песен е товааааа  Grinning разтапям се по нея  Heart Eyes

черпя те с нея и текста е страшен

# 714
Скрит текст:

много е добра песента  Peace

# 715
Скрит текст:

аз слушах и оригинала,не е лош,но на турски повече ми харесва

# 716
Скрит текст:

аууууу мойта песен е товааааа  Grinning разтапям се по нея  Heart Eyes

аз слушах и оригинала,не е лош,но на турски повече ми харесва
Уникална е , Вяра благодаря и на теб, чувам я още веднъж и лягам, ама то иструменти, думи, всичко е толкова бръкващо в душата , че сън да не те хване.

# 717
Киара  Hug
Ирка, от моята кръвна група си, ако трябва шъ раздадем очила, така е - като чу "Хазал" както си клатеше краката - замръзна и физиономията му се промени, но сте прави че лицето му тука не се вижда добре.

# 718
ООО тая песничка я знам, супер е !

# 719
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

http://mp3download.ws/mp3/thAhO2lKXvc/Mustafa+Sandal+Adi+Intikamdi2/Emir+Feriha+-+Adi+Intikamdi/     цялата е това доколкото преведох време за отмъщение се казва песентаа от тук може да си я свалиш

Общи условия

Активация на акаунт