Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
# 571
 Naughty

не са преведени

# 572
  • София
...
Неви, Hug хич, ама хич не искам да знам какъв финал са били подготвили... Sad

Каквото и да са били подготвили, всичко са оплескали на финала  Crossing Arms

# 573
Сори момичета, но аз пускам негови снимки, които ми харесват, без да се замислям от кой сезон са. Rolling Eyes Емко си е Емко и в първи, и във втори, и в трети, не деля снимките му на сезони.

Наде, Hug нямам нищо против да си поствате снимки на Емко... Rolling Eyes просто споделям, че не обичам да гледам снимки от трети сезон... Peace

Неви, Hug хич, ама хич не искам да знам какъв финал са били подготвили... Sad
Звезде, Hug но така както си го написала, се почувствах неловко защото ти не се чувстваш добре гледайки ги Rolling Eyesи затова поясних кои негови снимки и защо ги пускам.

# 574
Момичета  Hug

Бел, благодаря за ФЕмрски колаж  Hug

# 575
Two Hearts

Скрит текст:
Виж, че ти се получават страхотни ФЕмирските колажи.    bouquet

# 576
Да ви поздравя със един съвсем нов мой пресен клип, направен преди малко  Grinning Grinning

# 577
Да ви поздравя със един съвсем нов мой пресен клип, направен преди малко  Grinning Grinning

Скрит текст:

Браво Изабел.  bouquet
Доядоха ми се и на мен, ами сега!? Cry

# 578
  • в подножието на планината
Наденце,  love001 извинявай... Hug не съм искала да засегна никого... Embarassed

missence, Hug финала, който ме интересуваше го окепазиха, пък другия не ме вълнува въобще... Wink

# 579
Наде, туй дебеличкото момче е нейното, едно синче има, тя всъщност си е млада 32-33 годишна си е има време, ама мъжът и възстар ми се стори и възгрозен. Тя затова така висеше на Чаги по врата, майка му била, айде де..щом това е цената да гушкаш Чаги и аз мога да му стана майка в някой филм яяяя

# 580
  • София
....
missence, Hug финала, който ме интересуваше го окепазиха, пък другия не ме вълнува въобще... Wink

И аз съм така  Rolling Eyes

# 581
Изабел  smile3501

# 582
  • в подножието на планината
Наде, туй дебеличкото момче е нейното, едно синче има, тя всъщност си е млада 32-33 годишна си е има време, ама мъжът и възстар ми се стори и възгрозен. Тя затова така висеше на Чаги по врата, майка му била, айде де..щом това е цената да гушкаш Чаги и аз мога да му стана майка в някой филм яяяя

Joy Joy Joy

Изабел,  bouquet  bouquet  bouquet

# 583
  • София
Аз си мисля, толкова ли няма един продуцент, който да направи това, което е описано в статията (преведена от Неви). За запише АФК след 67еп., да хвърли пари, но и да взриви публиката  Peace

# 584
Здравейте компанията Hug Hug Hug
Как е настроението? smile3525
Бел, чудесен колаж, искам влюбените им очи да видя txtloves, дерзай...

Общи условия

Активация на акаунт