Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 630

Релаксче, Hug Hug Hug

Малко ФЕмирски екшън... Party

Скрит текст:

Оххххх, Звезде, мерси, че ми го припомни. Тя го дра, блъска го, удря го, гърба му посини и какво ли още не, че после в апартамента го, и рани, и закърпи, като брашнен чувал. Joy

# 631

Релаксче, Hug Hug Hug

Малко ФЕмирски екшън... Party

Скрит текст:

много ме радва този момент  Mr. Green
  ох много се смях тук...как му блъсна някойлко пъти главата...за малко да се разсмее Чаатай Mr. Green

# 632
Ох,като се сетя как го "закърпи" и ми става чак смешно.  Laughing

Сценаристите тук се поизложиха според мен,то бива,бива ама... като медицинска  сестра е нашето Хазалче Simple Smile

# 633
А аз на двата клипа на Надето съм  newsm45 колко мъка има на тази земя божеееееееееееее

# 634
Ох,като се сетя как го "закърпи" и ми става чак смешно.  Laughing

Сценаристите тук се поизложиха според мен,то бива,бива ама... като медицинска  сестра е нашето Хазалче Simple Smile

Еее и малко фантастика требе... hahaha
Бел,страхотни колажчета  Hug
Хазалчето си е готина...уравновесен млад човек,на който не са му чужди никакви младежки увлечения...

# 635
Ани, ти видя ли снимката, която ти изрових или и ти като Ивето преди не я видя, newsm78 както и да е?!
Нещо не толкова ревливо, с което Ви пожелавам лека нощ. Hug

# 636
Скрит текст:
 Mr. Green

# 637
ъъъ туй Диво сърце с другия красавец-супермодел  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

чудя се да гледам ли ЛАлето...кажете?

# 638
Видех я душицо, много благодаря, ноаз питах за другото откриване където беше с Джан  Peace
навсякъде е хубав , ама ще ме извиниш но в ПЕ е нещо уникално Heart Eyes никакви сюжети не ми дремят играта му е на макс  Hug

# 639
Бтв пак ни резна серията.Кофти ми беше да гледам Фемир да не си говорят,а тя да го подминава,като малка гара.Но се изкефих на Емир,как сложи на място Ханде,да разбере,че не е  център на внимание.Гюндже гадна дилема пред Корай,иска нещо невъзможно,ако си мисли че тва ще и намали болката ама нейсе.

# 640
Видех я душицо, много благодаря, ноаз питах за другото откриване където беше с Джан  Peace
навсякъде е хубав , ама ще ме извиниш но в ПЕ е нещо уникално Heart Eyes никакви сюжети не ми дремят играта му е на макс  Hug
играта кой ти я гледа.....само да се движи насам натам с разкопчана ризка и от време на време да се облизва...може и да се къпе,да се бие,нямам ядове Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

айде с мен

Скрит текст:

# 641
Две лоши момчета,убавци...

Нали са мъжкари,сдобриха се и отиват на гадже кириз...кои ли са щастливките...  hahaha

Наде, лека!

# 642
и мизееее

Скрит текст:

наборе...обличай се вече подобаващо с един красив Емир  Crossing Arms

# 643
И аз пожелавам лека вечер на всички!  Hug

И да внимавате с писането,че още няма нова тема!  Peace

# 644
Колко да са лоши момчетата. А иначе Чаги в ПЕ се раздаде получи му се.

Общи условия

Активация на акаунт